90029
-
#45215 A, Guru kartyaja.. UK-ban "Zalman jelzovel" arultak, es az XFX honlapjan tenyleg nyoma sincs. Veri intreszting. -
#45214 Ez erdekes tema ... ebbol is nagy box lenne ha beneznenk a PC-s jatekoknak lealdozott zart osztalyra .....
Az teny hogy a konzol nem igenyel nagy raforditast az upgrade hianya miatt es a jatekok sem neznek ki olyan gatyan ... de soha nem lesz meg az a filing a konzolonmint a PC-n .... Raadasul a joy kiborit idegileg . Van PS3-am csak akkor jatszok vele amikor a kisfiamat kell szorakoztatni ( Tomb Raider : Underword a kedvence ... lozos neni . Kozos az izlesunk mert rovid naciba nekem is bejon a csirke ) -
#45213 xt -
#45212 srácok ez a kártya most sztetek melyiknek felel meg?
rühellem ezt az iponos fasságot, h semmi nifó nincs róla, kép az illusztráció és adnak neki egy olyan nevet ami a gyártó oldalán nincs is :/ -
#45211 Konzolok fele. -
#45210 Egy uj kartya valoszinusithetoen ( en nyertem a mai leghosszabb szo ) -
#45209 Hát öö nem hinném hogy megszüntetné vagy igen?? -
#45208 Latod, meg mindig megvan az Nvidianak a hagyomanyos celkozonsege akikbol megelhet (pisix marketinggel manipulalhato zombik), de jol is van egy igy, olcsobban vehet az ember Atit. Amugy mennyire tragya egy ceg ez, fizet azert hogy csak a sajat sz@rjain fusson a pisix, zart szabvanyositja, igy befakkol a jatekostarsadalom nagy reszenek. Az ilyen hozzaallas miatt uzik az embereket a konzolok (persze mas kerdes hogy azokat a jatekokat amit pl en preferalok, azokat keptelen nyujtani egy ilyen gagyi kis doboz (es nem vagyok vele szvsz egyedul) :) -
#45207 Nincs sima. Lite van meg FULL (a legtöbb lite). Egyébként ugyanabból a verzióból az olcsóbbat. -
#45206 És a simát vagy a Lite-t érdemesebb venni? -
#45205 Kártya gariztatással. -
#45204 Nem, maga a kártya ugyanaz. -
#45203 A lényeg, hogy tudásban nem gyengébb!?!? -
#45202 Bizonyos ertelemben igaza volt akkor kell majd kakaskodni ha mar lesz min .... mert az nv-s suttyoknak meg nincs is mit felmutatni a hulye phizix-en kivul ... A tegnap esti box utan kivancsisagbol reggel rakukkantottam erre a phizix dologra ... isten latja lelkem es nem sok semmi extrat lattam a videokban mint egy izmosabb ATI konfiggal ... sot , szerintem az ATI kepe ( szinek ) sokkal szebb .
Nem tartom magam elfogultnak ( talan egy kicsit , de tenyleg )
Hasznaltam mx440 , 6600GT ( SLI-ben is ) ; 6800GT ( SLI-ben is ) 8800GTX ; 8800GTS ....
9600pro ; 9600xt ; 9800xt ; hd3470 ; hd3870 ( CF-ben is ) HD4850 CF ; HD4890
A majom jon a minoseggel ... valojaban a minosegben szinte semmi kulonbseg hiszen ugyan az a gyarto kesziti az ATI es az NV kartyat lsd : XFX ( 1 a sok kozul )
Ami nagy kulonbseg az a teljesitmeny es az nv a kulonbozo jatekokba epitett trukkok es a phizix nelkul kaka . -
#45201 Hát igazából arra kéne hogy tudom megszünteni a VPU Recover Hibát! -
#45200 kevesebb körítést adnak a kártyához (szoftverek...) -
#45199 viccelsz? 250 gts alázza mindet. pláne pisix powa -
#45198 Gondolom sapphire. Nincs benne játék meg semmi szar, csak a kártya driver cd és az átalakítók. -
#45197 Miért egyenlő? -
#45196 Srácok!
Az mit jelent, hogy Lite?? -
#45195 mér szerinted 4770 nem egyenlő 5770-el? :D -
#45194 én agyhugykövet kapok ha mégeccer ilyeneket kell olvasnom ati vs nvidia téren -
#45193 Jo estet Jo szurkolast ...
Uff ... tegnap sikerult kiasni a csatabardot !!! ( tomahok )
A biztonsag kedveert ma piros polot vettem fel !!!! nv woodoo ..... -
#45192 tudom hogy nem ezt kérted, de segít tuti :) link -
#45191 Aki használja az ATT-t az segítsen! -
#45190 Látom nem csak nekem tetszik. Karácsonyra benevezek egy ilyenre. -
#45189 ugye 6ezer környékén vetted? igen megérte -
#45188 na megjött a Rumblepad
köszi mindenkinek aki segített.D -
#45187 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"lesz" bocs csak megakadt a szemem rajta :) -
#45186 hat akkor 1280x1024 ben nem lessz problema -
#45185 hmm, ezekszerint ddx10-es a l4d 2 :)
DXLevel: 10.0 Shader Model 4.0 -
#45184 Kinyúló robot kar meg kipattanó kavics pppfffhhej ez igen,meg is érné befektetni vagy 100-120K-t, majd ha a private hd filmek lesznek 3d támogatással akkor megveszem.... -
#45183 [URL=http://ipon.hu/elemzesek/apple_imac_27%E2%80%9D_teszt/583/2]Apple iMAC 27" teszt[/URL]
Az új iMac-ek természetesen a szeptember elején elstartolt Mac OSX 10.6 Snow Leoparddal kerülnek értékesítésre, kézen fogva az iLife ’09 multimédiás programcsomaggal (iPhoto, iWeb, iMovie, Garageband). Az operációs rendszer alig negyed órás telepítése után gyakorlatilag minden rögtön rendelkezésünkre áll, észrevehetően javult a videokártyák erejének kihasználása az új rendszer alatt, hiszen akárhány ablakot nyitottunk meg és tettük le a Dock-ra, egy pillanatra sem akadtak meg. Szintén nem volt gond a digitális fotók utómunkáival, az Aperture remekül kezelte a mobil HD4670-et, a különböző effektekhez tartozó csúszkák látványosabb késés nélkül működtek. Ezt azért fontos kiemelni, mert a Mac Pro-hoz opcionálisan rendelhető Radeon HD4870 Mac-es drivere a mai napig vacak és pont ezen a téren teljesít alul a lényegesen olcsóbb, iMac-ekben található dedikált VGA-khoz képest.
Mint már említettük, egy Radeon HD4670 teljesít szolgálatot nem csak az alap 27”-os, de a drágábbik 21,5”-os gépben is. A fogyasztás és a hőtermelés visszaszorítása érdekében az Apple megmaradt a mobil változatnál, amely az asztali verzióhoz képest gyakorlatilag egy helyen szenved látványos csorbát, ez pedig a fedélzeti memória mennyisége. A 256 MB OSX alatt semmilyen hátránnyal nem járt, talán a Photoshop az egyetlen olyan alkalmazás, ahol az OpenGL gyorsítás miatt ez számíthat. Természetesen, ha játékra adnánk a fejünket, akkor meggyűlhet a bajunk az óriási natív felbontással (2560x1440), ez a Windows-os szórakoztató programokra is egyaránt igaz. Tekintettel arra, hogy nagyon kevés idő állt rendelkezésünkre, így nem tudtunk minden játékot megvizsgálni, de azért pár programmal tettünk egy próbát. Far Cry 2-ből a játék alatt mutatott valós teljesítményt prezentáló Playback demót futtatuk, amely ezen a gigászi felbontáson DX9-Medium beállítások mellett még éppen elfogadhatóan futott (átlag 26 fps, minimum 21) és nem volt még így sem csúnya. Ha minden földi jóval megspékeltük (DX10 Ultra High), akkor az eredmény a felére esett vissza. World In Conflictban rengeteg beállítási lehetőség van, mi az előre létrehozott gyáriak közül válogattunk. A felbontás itt is 2560x1440 volt, közepes részletességgel a HD4670 átlag 28 fps-re volt elegendő (minimum 13), míg alacsony beállításnál ez az érték 68-ra változott, de a minimálisan kirajzolt képkockák száma nem sokkal nőtt. Kalandozásunkat Csernobilban folytattuk, a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky közepes beállításon (Object Dynamic Lightning / Default) 23-27 átlag fps-t pumpált ki magából, míg a minimum értékek 10-15 között alakultak. Időnkből nagyjából ennyire futotta, ahol viszont még reménykedhetünk viszonylag jó sebességekben, az az Unreal Engine 3 motorra épülő játékok (Unreal Tournament 3, Bioshock, Gears Of War, stb.) és persze a World Of Warcraft, amelyet inkább OSX alatt ajánlunk ez esetben.
Érdemes elolvasni előlről!
-
#45182 minnyá lejön left 4 dead 2 demo steamről, de azzal szeintem nemlesz gond :D
Dobronski: hova lett a logod? -
Dobronski #45181 Az a háromdé vizsönös video. :D -
#45180 Én nem azt mondtam, hogy MINDIG 30 FPS.
A "cap" azt jelenti: sapka... szabad értelmezésben, max. 30 FPS-t lehet elérni a játékban.
Értelemszerűen, gépe, rendszere válogatja, de ennél kevesebbet biztosan.
1280*1024-ben nálam semmi gáz. A játék fos, nem a gép.
-
Dobronski #45179 Akkor 4670-el fel sem rakom. -
Blum #45178 vótmá -
#45177 Emberek.. votma? link -
#45176 mikor új helyekre érkezel a textúrák betöltésénél akad nálam
és lám 4870...