90029
  • kifli
    bizti? :)
  • gurubefree
    juppppiiiii ... na ilyen lesz nekem .... ketto .
  • kifli
    jo, akk az nem ref volt amire gondoltam :)
  • Solten
    Igy nez ki:

Ja, mondasz valamit, ott a lamellakon at van vezetve a hocso, nyilvan joval effektivebb.
  • [HUN]FaTaL
    Tökmindegy a verzió, de azért lehetőleg ne Home basic meg starter legyen. :)))
  • duracellmumus
    Üdv!
    köszönöm a válaszokat!
  • kifli
    5750 ref cooler nem úgy néz ki mint intel procihűtője? :D
    mert akk ez nem hasonlít rá, mert körülöleli a ventit a hűtőbordákkal ellátott hőcső
  • Solten
    5750 ref.kulere hocsovekkel megtamogatva, hm. Bar lehet hogy nagyobb a tojas
  • KranaZoli #45586
    Nekem is x64-es Seven van az asztali gépemen. Teljesen jó!

Vista x64-ről váltottam, azzal sem volt semmi probléma és már van DX11 is alá.
  • kifli
    HIS 5750
  • kifli
    nonref 5770
  • MR ME
    semmi baj a 64 bitessel, azt használom már nyár óta, eddig minden tökéletesen működött rajta (jelenleg prof 64bit van fenn...)
  • duracellmumus
    értem, sajna mindenképpen 64-es kell. mert különben nem használja a ramot 4gb fölött...

azért köszi!
  • Solten
    Nem igazan sajnos, valahogy lassabbnak tunt (es az is volt - fajlmuveletek pl) mint a 32 bites, de ez nem reprezentativ mert laptopon probaltam. Szoval jobban szereti a 32 bitest valami okbol kifolyolag. Laptopok meg kenyesebbek a driverekre is.
  • Solten
    Nem, mert tele rakjak szamomra erdektelen vackokkal...
  • duracellmumus
    Üdv!
    a 64bites verzióról tudsz valami biztatót?
  • pxxl
    de gáz, neked nem az ultimét van meg? pff pedig az tök menő
  • pxxl
    nem dehogy, csak eszembe jutott ez a régi közmondás
  • duracellmumus
    Ez a "hülye" dolog elég relatív. csak ki szerettem volna próbálni, a kíváncsiság nem bűn.
  • Solten
    Udv. Nekem semmi problema nem akadt egy jatekkal se (Home Premium 32 bit). Bar ez verziotol szvsz fuggetlen (Prof., Ultimate -max. tele rakjak oket szamomra erdektelen vackokkal).
  • pxxl
    az nem játék
  • Blum
    ha nem juró trákk szimulátorozik,akkor tényleg fasza! :DDD
  • pxxl
    az RTM a kész uccsó tuti hiper szuper stb
  • pxxl
    ezen most hírtelen: no comment, és 120x elmondtuk/ták napi szinten, teszek jöttek stb... de hát ugye "okos ember a más kárán tanul, a hülye meg a sajátján sem". (most nem hülyéztelek le mielött nekem esnél)
    (azért irigység van ám hogy 2 ilyen monster lapul nálad )
  • duracellmumus
    Üdv!
    OFF:aki Win 7-et használ az megírná hogy melyik verzió működik normálisan, játékok szempontjából.
    Előre is köszönöm!
    OFF:

• Blum
    Annak minden kevés. Nem hiszem,hogy létezik olyan ami kihajtaná azt...pláne a CF-et...
  • duracellmumus
    üdv!
    valaki írta hogy 5870CF-nek kevés a 3.33Ghz(igaza volt!)
  • kifli
    4
  • Blum
    Ha a közeljövőben látok valahol Nvidia kávéfőzőt,vagy pirítóst komolyan meg sem lepődöm.
  • Solten
    Amelyikkel esetleg revbe ernek... Es akkor: ugye megmondtuk?! (however, a kepregenyuknek van nemi valosagtartalma).
  • KranaZoli #45564
    Nem lenne vele semmi gond, csak el kellene már végre dönteni, hogy melyik is a sok közül. :D
  • MURopi
    még biztos van valami a tarsolyukban :) 2 hét múlva ki jelentik, hogy ők igazából játékgyártó cég x)
  • KranaZoli #45562
    - VGA gyártó;
    - szoftvercég;
    - CPU gyártó.

Mi jöhet még?!
  • Solten
    G210, GT220: Késtek két évet, van létjogosultságuk?

"Az eredmények önmagukért beszélnek, még akkor is, ha egyik kártya sem referencián ment. A legnagyobb előnyből a GT220 GDDR3-as változata indult, de hiába, a HD4670-nel szemben esélye sem volt, pedig az a szomorú helyzet, hogy egy árban vannak.
    Visszatérve az új GF-ekre a véleményünk az, hogy a PC-s piacon teljesen felesleges őket erőltetni, nem is értjük a gyártók mit forgattak a fejükben. Két év késéssel a sok árcsökkentés miatt már rengeteg nagyon jó megoldás van a polcokon, ezeknek az „újdonságoknak” már nem maradt hely."

• MR ME
    énpedig azt kérdezném h mik a tapasztalatok a kártyával kapcsolatban?
    mert még mindig nem sikerűlt dönteni 4890 és 5770 között :(
  • zooleeh
    mar mint a sunibol
  • zooleeh
    miazhogy annyira nem? most rendeletem meg egy sapphire-t
    (mert nem kaptam sehol 5850-et) hany darab is kellene oda ?
  • kifli
    annyira nem :)
    de tuninghoz most jön majd meg a ramsünim 1-2 nap :)
  • zooleeh
    Sziasztok, most tudtam meg csak hogy az 5770-es kartyakon a nyak mindket oldalan van memoria ,kerdezem az 5770 es kartya tulajokat hogy nem forrok azok a memoriak amik a kartya aljan vannak?
  • [HUN]FaTaL
    Ennyit tud az nv. :) Várom a procijukat amelyik lenyomja akármelyik alsókategóriás intelt. Jahogy nincs liszenszük? Szopóka...