90029
-
Blum #45837 -
#45836 jóvanna csak idejön, felborzolja a kedélyeket, aztán lelép mint kurva a sezlonyról -
#45835 Nincs mit. :) -
Blum #45834 szuuu-szaaaaaaaaaa :DD -
mikusmate #45833 Köszönöm szépen a válaszokat :) (#45805, #45807) -
#45832 lol bal oldalt alul úgy néz ki mintha a Helikopter a vízben lenne. BTW, mit keres ilyen alacsonyan egy vadászgép együtt a helikopterekkel?:D Ráadásul semmi nem látszik a vizen, mintha nem lenne a környéken semmi.
Amúgy az egész kép (bár ez valószínű az alacsony felbontás miatt) olyan mosott szar.
Amúgy nem tudom mire gondolsz. -
#45831 na mi a lóhere van már azzal a szakadt MW2-es képpel már mivan már már már??????? -
#45830 "Majd ha beindul az uzem 3-4 honap mulva. Majd akkor dobalozzunk DX11 game perfomance eredmenyekkel"
Oke. Te hoztad fel... ("megis lassabb az osszes DX11-es kartya DX11-ben mint DX10-ben") -
#45829 Ja ..... Akkor egy komolyabb felbontasban hajtsuk mar meg DX11 benchben azt a HD5850-et ... biztos vagyok benne hogy pont az ellenkezojet kapnank.
Nem is csodalom hogy csak ezt a kettot tudod felmutatni ... mert meg nincs is mit felmutatni a DX11 oldalan ....
Majd ha beindul az uzem 3-4 honap mulva . Majd akkor dobalozzunk DX11 game perfomance eredmenyekkel ... az egyik jatek nem is DX11 lett irva csak patch-tek ... Ugy mint a COH-ot .
anyway ... nem fogok olyan dologrol vitat nyitni ami valojaban meg nincs is . -
#45828 a monitorok nagyresze szinte ugyan az .... a paneleket ugyan azok a gyartok keszitik ( Samsung ; LG ; HP ) amit kulonbozo cegek felvasarolnak es beepitik a sajat termekukbe . Ez a ilyet vegyel mert markas dolog mar divatja mult ... talan a kulcsiny elut de panel minosegben ugyan azt kapod . ( ez nem azt jelenti hogy akarmilyen monitort meg lehet venni ... vasarlas elott utana kell jarni es penzt sporolni )
Amugy ez a monitor egy Samsung kategoria ..... -
#45827 S.T.A.L.K.E.R. – Call of Pripyat:
-
#45826 -
#45825 megis lassabb az osszes DX11-es kartya DX11-ben mint DX10-ben . Kinek a pap kinek meg a pap kutyaja ...
Az optimalizaltsag ( ezzel en nyerek ... a leghosszabb es a legkimondhatalanabb mai szo ) az inkabb arrol szol hogy keszitenek el valamit es ez a jatekoknal mutatkozik .
" jobb fejlesztő környezet lesz, aminek köszönhetően nem kell külön DX10-es és DX9-es kód"
Ez mind igaz ... majd akkor amikor minden alkalmazas DX11 alatt fut.
-
#45824 vagy 3 monitor vagy 1 minőségi
az utóbbi mellett tenném le a voksom -
#45823 Fotosop`... (?) -
#45822 Mi a pöcsöm van már ezzel a képpel Imyke?!
Szerintem egy átlagos nulla kép. -
#45821 Mar nem nagy dolog ilyen arak mellett 3 monitort hasznalni .....
[URL=http://www.ebuyer.com/product/169049]23"[/URL]
ATI Eyefinity Technology .... 3 x 23" . Szerintem biven eleg lenne . -
#45820 A DX11-nél nem arról szólt a fáma (első sorban), hogy jobb fejlesztő környezet lesz, aminek köszönhetően nem kell külön DX10-es és DX9-es kód és optimalizáltabb lesz mint az elődjei?! -
#45819 iw4 vagy hogy a vízen meg se látszik hogy felette repül egy vadász? -
#45818 egyik a hajtómű ami poén, másik, hogy ez gyakorlatilag egy fekete-fehér kép, de még érdekesebb az, hogy együtt repül helikopter és vadászgép nálam ennyi kivetnivaló van -
Blum #45817 Akárhogy nézem,énsem találok semmi kivetni valót (a hajtóműveken kívül) -
#45816 akk áruld már el mi nem tetszik mert én nem találok semmit :D -
Blum #45815 Ahhoz képest eddig kurva jó napom van :D
Na de ma este bringatúra,hogy ott még mi lesz...:P -
#45814 Heppi Pentek 13-at... -
#45813 Az sem csúcs, de mégsem az... -
#45812 hajtómű? -
#45811 Kíváncsi vagyok, ki veszi észre azt, ami miatt a CoD:MW2 elrúgta nálam a pöttyöst...
-
#45810 "Ajánlott DirectX 11-hez"
dx11-hez ajánlott rendszernél nem fognak olyan vga-t írni ami nem tud dx11-et (am első dx11-es játék még szép hogy reklámozzák :D) -
#45809 "holott nem is igazan latni kulonbseget" --- korrigálnék, miközben teljesen egyetértek veled:
Csak az láthatja, akinek két azonos teljesítményű, felépítésű gépe van, egymás mellé van téve a két monitor, és nem szédül el attól, hogy folyamatosan ide-oda rángatja a fejét, hogy észrevegye a különbségeket..., amik valljuk meg: valóban elhanyagolhatóak, ha egy komoly sebességgel mozgó játékról [autó/motor/repülő/FPS] van szó!
Egy gép/monitor esetében soha a büdös életben sem fogja senki PONTOSAN ÉSZREVENNI a különbségeket... csak legfeljebb "érezni" fogja, hogy régebben ez másképp nézett ki egy 48xx-ason*.
Sokkkkkkkkal régebbi vs. 57/58xx-as kártyák most nem játszanak!
-
Blum #45808 "a DX11 mamor ... holott nem is igazan latni kulonbseget ."
Mostantól ki vagy tagadva! :DDD
Amúgy egyetértek. -
#45807 Akkor elbírja. Nekem 350es FSPről ment a gépem (abból is a gyengébb CRG400al), akkor még E8500 volt benne és 3-4 vinyó, úgyhogy simán elbírja neked is. :) -
#45806 Arrol beszelek hogy milyen szar mar hogy also-kozepkategorias kartyat adnak meg ajnlott konfinghoz ... ugyan mar . Ki nem sz... le mar bocsanat a DX11-et amikor DX10-ben HD-ben jathat a megfelelo HD4xxx kartyaval . Engem csak ez zavar .. a DX11 mamor ... holott nem is igazan latni kulonbseget . -
Blum #45805 Akkor elbírja. -
mikusmate #45804 Hát házzal együtt volt. A ház Asus, a táp meg ha jól emlékszek FSP (de lehet, hogy az is Asus, már nem emlékszek). -
#45803 attól függ milyen 350W-os táp -
mikusmate #45802 Sziasztok!
Most vettem egy Radeon 4670-est. A régi kártyám meghalt, ezért kellet cserélni. A gépemben egy 350W-os táp van (proci egy AMD x2 4800+). El fogja bírni ez a táp a kártyát? -
Dobronski #45801 Kod hat nem is lett olyan rossz. Nagyon szép grafikája van, és gépigény 0. :D -
Blum #45800 Akkor ez lesz (ha lesz) Köszi! -
#45799 wzt nemértem, miért kéne ide a 4000-es széria (ehez a gépigényhez) dx10-be nem kell mivel elég a gyengébb, dx11-be meg nem jó me nincs dx11 4000-es szériánál -
#45798 gondolom az 5000es széria maitt lett i7
de a minimum elég érdekes. manapság P4 3.0 minimumra...