90029
  • Blum
  • pxxl
    jóvanna csak idejön, felborzolja a kedélyeket, aztán lelép mint kurva a sezlonyról
  • [HUN]FaTaL
    Nincs mit. :)
  • Blum
    szuuu-szaaaaaaaaaa :DD
  • mikusmate
    Köszönöm szépen a válaszokat :) (#45805, #45807)
  • [HUN]FaTaL
    lol bal oldalt alul úgy néz ki mintha a Helikopter a vízben lenne. BTW, mit keres ilyen alacsonyan egy vadászgép együtt a helikopterekkel?:D Ráadásul semmi nem látszik a vizen, mintha nem lenne a környéken semmi.

Amúgy az egész kép (bár ez valószínű az alacsony felbontás miatt) olyan mosott szar.

Amúgy nem tudom mire gondolsz.
  • pxxl
    na mi a lóhere van már azzal a szakadt MW2-es képpel már mivan már már már???????
  • Solten
    "Majd ha beindul az uzem 3-4 honap mulva. Majd akkor dobalozzunk DX11 game perfomance eredmenyekkel"

Oke. Te hoztad fel... ("megis lassabb az osszes DX11-es kartya DX11-ben mint DX10-ben")
  • gurubefree
    Ja ..... Akkor egy komolyabb felbontasban hajtsuk mar meg DX11 benchben azt a HD5850-et ... biztos vagyok benne hogy pont az ellenkezojet kapnank.

Nem is csodalom hogy csak ezt a kettot tudod felmutatni ... mert meg nincs is mit felmutatni a DX11 oldalan ....

Majd ha beindul az uzem 3-4 honap mulva . Majd akkor dobalozzunk DX11 game perfomance eredmenyekkel ... az egyik jatek nem is DX11 lett irva csak patch-tek ... Ugy mint a COH-ot .

anyway ... nem fogok olyan dologrol vitat nyitni ami valojaban meg nincs is .
  • gurubefree
    a monitorok nagyresze szinte ugyan az .... a paneleket ugyan azok a gyartok keszitik ( Samsung ; LG ; HP ) amit kulonbozo cegek felvasarolnak es beepitik a sajat termekukbe . Ez a ilyet vegyel mert markas dolog mar divatja mult ... talan a kulcsiny elut de panel minosegben ugyan azt kapod . ( ez nem azt jelenti hogy akarmilyen monitort meg lehet venni ... vasarlas elott utana kell jarni es penzt sporolni )

Amugy ez a monitor egy Samsung kategoria .....
  • Solten
    S.T.A.L.K.E.R. – Call of Pripyat:

• Solten
  • gurubefree
    megis lassabb az osszes DX11-es kartya DX11-ben mint DX10-ben . Kinek a pap kinek meg a pap kutyaja ...
    Az optimalizaltsag ( ezzel en nyerek ... a leghosszabb es a legkimondhatalanabb mai szo ) az inkabb arrol szol hogy keszitenek el valamit es ez a jatekoknal mutatkozik .

" jobb fejlesztő környezet lesz, aminek köszönhetően nem kell külön DX10-es és DX9-es kód"

Ez mind igaz ... majd akkor amikor minden alkalmazas DX11 alatt fut.
  • Klemice
    vagy 3 monitor vagy 1 minőségi
    az utóbbi mellett tenném le a voksom
  • Solten
    Fotosop`... (?)
  • KranaZoli #45822
    Mi a pöcsöm van már ezzel a képpel Imyke?!

Szerintem egy átlagos nulla kép.
  • gurubefree
    Mar nem nagy dolog ilyen arak mellett 3 monitort hasznalni .....

[URL=http://www.ebuyer.com/product/169049]23"[/URL]

ATI Eyefinity Technology .... 3 x 23" . Szerintem biven eleg lenne .
  • KranaZoli #45820
    A DX11-nél nem arról szólt a fáma (első sorban), hogy jobb fejlesztő környezet lesz, aminek köszönhetően nem kell külön DX10-es és DX9-es kód és optimalizáltabb lesz mint az elődjei?!
  • tugyiti
    iw4 vagy hogy a vízen meg se látszik hogy felette repül egy vadász?
  • pxxl
    egyik a hajtómű ami poén, másik, hogy ez gyakorlatilag egy fekete-fehér kép, de még érdekesebb az, hogy együtt repül helikopter és vadászgép nálam ennyi kivetnivaló van
  • Blum
    Akárhogy nézem,énsem találok semmi kivetni valót (a hajtóműveken kívül)
  • kifli
    akk áruld már el mi nem tetszik mert én nem találok semmit :D
  • Blum
    Ahhoz képest eddig kurva jó napom van :D

Na de ma este bringatúra,hogy ott még mi lesz...:P
  • Solten
    Heppi Pentek 13-at...
  • IMYke2.0.0.0
    Az sem csúcs, de mégsem az...
  • kifli
    hajtómű?
  • IMYke2.0.0.0
    Kíváncsi vagyok, ki veszi észre azt, ami miatt a CoD:MW2 elrúgta nálam a pöttyöst...

• kifli
    "Ajánlott DirectX 11-hez"
    dx11-hez ajánlott rendszernél nem fognak olyan vga-t írni ami nem tud dx11-et (am első dx11-es játék még szép hogy reklámozzák :D)
  • IMYke2.0.0.0
    "holott nem is igazan latni kulonbseget" --- korrigálnék, miközben teljesen egyetértek veled:

Csak az láthatja, akinek két azonos teljesítményű, felépítésű gépe van, egymás mellé van téve a két monitor, és nem szédül el attól, hogy folyamatosan ide-oda rángatja a fejét, hogy észrevegye a különbségeket..., amik valljuk meg: valóban elhanyagolhatóak, ha egy komoly sebességgel mozgó játékról [autó/motor/repülő/FPS] van szó!

Egy gép/monitor esetében soha a büdös életben sem fogja senki PONTOSAN ÉSZREVENNI a különbségeket... csak legfeljebb "érezni" fogja, hogy régebben ez másképp nézett ki egy 48xx-ason*.

Sokkkkkkkkal régebbi vs. 57/58xx-as kártyák most nem játszanak!
  • Blum
    "a DX11 mamor ... holott nem is igazan latni kulonbseget ."

Mostantól ki vagy tagadva! :DDD

Amúgy egyetértek.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor elbírja. Nekem 350es FSPről ment a gépem (abból is a gyengébb CRG400al), akkor még E8500 volt benne és 3-4 vinyó, úgyhogy simán elbírja neked is. :)
  • gurubefree
    Arrol beszelek hogy milyen szar mar hogy also-kozepkategorias kartyat adnak meg ajnlott konfinghoz ... ugyan mar . Ki nem sz... le mar bocsanat a DX11-et amikor DX10-ben HD-ben jathat a megfelelo HD4xxx kartyaval . Engem csak ez zavar .. a DX11 mamor ... holott nem is igazan latni kulonbseget .
  • Blum
    Akkor elbírja.
  • mikusmate
    Hát házzal együtt volt. A ház Asus, a táp meg ha jól emlékszek FSP (de lehet, hogy az is Asus, már nem emlékszek).
  • pxxl
    attól függ milyen 350W-os táp
  • mikusmate
    Sziasztok!
    Most vettem egy Radeon 4670-est. A régi kártyám meghalt, ezért kellet cserélni. A gépemben egy 350W-os táp van (proci egy AMD x2 4800+). El fogja bírni ez a táp a kártyát?
  • Dobronski
    Kod hat nem is lett olyan rossz. Nagyon szép grafikája van, és gépigény 0. :D
  • Blum
    Akkor ez lesz (ha lesz) Köszi!
  • kifli
    wzt nemértem, miért kéne ide a 4000-es széria (ehez a gépigényhez) dx10-be nem kell mivel elég a gyengébb, dx11-be meg nem jó me nincs dx11 4000-es szériánál
  • pxxl
    gondolom az 5000es széria maitt lett i7
    de a minimum elég érdekes. manapság P4 3.0 minimumra...