90029
-
#47084 Monitor kivételével nálam is ilyen gép dolgozik - tavasszal újítok vagy komplett gépet [ha sikerül eladnom a mostanit], vagy minimum monitort. Később VGA-t.
-
pacclacc #47083 Tény nem mai gyerek a konfigom :S
CPU #1 Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz, 3005 MHz
4 GB DDR 2 RAM
Samsung T220 22" Monitor
Meg most vettem új tápot, igaz nem sok pinzért Gigabyte SUPERB POWER 460! -
#47082 szted én hétvégén láttam? :D bazzeg gyerek, alvás, gyerek séta, gyerek, fűtés alvás stb volt a programom :D jajó játszottam is kicsit :D -
#47081 Basszus Pixxel! Már lerágott csont.
Szerintem már az újabb verzión agyal. -
#47080 gyóóóó micsoda új menürendszer, meg minden :) solti bácsi ráért látom -
#47079 Megnéztem próbaképp, hogy felhúztam a procim 3,6Ghz-re és ingame (STALKER Call Of Pripyat) semmi FPS növekedést nem tapasztaltam.
Hozzátenném, hogy lehetséges ezen STALKER rész is baxik nagy ívben egyelőre a CPU-ra. :(
Viszont ha az 5850-est állítottam OC-re (765/1125) azt már biza lehetett érezni és látni, hogy nő az FPS.
btw:
Van vki innen, aki játszik ezzel a game-el és DX11-es módban és 5850-es kártyával?! (rajtam kívül :) Ui. amit nem teljesen értek, hogy szabadban teljesen jó FPS értékeket produkál, de zárt helyeken biza van olyan, hogy 20FPS alá is beesik. Én vagy arra gyanakszom, hogy itt több árnyék van és a HDAO eleszi az erőforrást, vagy mivel itt több karakter van és mint tegnap kiderült, hogy úgy néz ki a tesszelláció csak a karaktereken van, ez visz el ennyi erőforrást. ?!
-
#47078 először kérdezünk és csak utána röhögünk -
#47077 Hardverkeren van 82-ért, bár várni kell rá. -
#47076 ( ne vedd szemelyeskedesnek )
Termeszetesen nem erdemes hanem kell ... es nem talalsz olcson mert draga.
A masik fontos amit szeretnek hozzatenni , hogy ha ennyire le vagy "maradva" azert szivesen beleneznek a gepedbe is mert az a gep ami azt a HD3870 hajtja nagy valoszinuseggel ( kevesebbet erhet mint maga a kartya ) nem lesz eleg a HD5870-hez.
Ez csak barati jo tanacs .... jo lesz oda HD4850 vagy HD4870 , de jo lenne tudni milyen gepbe szeretned rakni. ( CPU , Monitor stb ) -
pacclacc #47075 Hd 3870-et érdeme lecserélni Hd 5870re? Ha igen hol lehet a legkedvezöbb áron hozzájutni? -
#47074 nemtudjuk -
#47073 Olyan akinek 2000ft-os széke van. :D
Kommenteltem a videót. -
#47072 valaki segítsen már légyszi
kurvaidegesítő
elindítottam egy scandiscet le is futott fsazául megy minden de mostmár örökké elindítja ahogy elindítom a gépet
hogy tudom kiiktatni?
már végigfuttattam párszor de úgyse indul rögtön a vindóz
hoyg tudom kikapcsolni az ütemezést? -
strebacom #47071 Huóóó tényleg faxa, nem lehetne nö ami háttal áll, mert akkor elmentünk.....
Bocsesz.... -
strebacom #47070 Ha van lóvé akkor cseréjjé wazee...sokkal hüvösebb lesz a géped.....
-
#47069 Hm... Érdekesség... Bekapcsoltam STALKER COP-ban a wireframe-et a konfig fájlban.
Úgy látszik csak a karaktereknél alkalmazzák a tesszellációt. Mert más tárgyon, objektumon nincs ilyen drótháló. -
#47068 Csak nem akarod lecserelni azt a jo kis tapot? Nem szukseges:
-
#47067 na ja, meg ha pl a procit lecserélem erősebbre (plusz táp, vinyó). még jól is jön, hogy a 4890 Toxic 960 MHzn jár. -
#47066 Egyetertek. -
#47065 Ráérsz jövőre is bőven. Per pillanat STALKER Call Of Pripyat és majd a DIRT2 ahol DX11-ben tudsz game-elni.
Természetesen nem csak ebben jobb, de szerintem a 4890 Toxic még több mint jó! -
#47064 Hali! Sztetek mennyi érné meg nekem most 5870-re váltani 4890 Toxicról?
Vagy inkább elegendő, ha nagyobb vinyót veszek pl 500 gigás samsung 32 MB-ost, meg egy nagyobb tápot? És majd ráérek jövőre erősebb VGAt cserélni? -
strebacom #47063 Án valami ATI-s bulit szerettem volna, de mindenki meszze lakik......IHB törölve.... -
Blum #47062 ".....ez jó ötlet....."
Szerintem nem annyira.... -
strebacom #47061 NO LESZ VALAMI BULI TESÓKÁIM......Szerintem csináljuk úgy mint a sok nagy .....tv-ben szokták, hogy mindenki vesz otthon amit szeret megissza és irunk ide baromségokat, amiket én szoktam, ez jó ötlet..... -
strebacom #47060 Ezt én vágom, dee,,,, hátul fujja ki a levegöt a lapra a procira ez a nyerö az alap hütés igazad volt anno.....
csoda ez a 5870 el vagyok képedve néha......mikor nem iszom meg a viszkimet...bár az ritka.... -
#47059 Arra értettem, hogy ellátták hőcsövekkel is. A 4890 Vapor-X-nek szerintem ez volt a gyenge pontja és a borítása. Mármint a hiányuk. :D
De itt legalább nem csak a Vapor Chamber van, hanem pakoltak rá normálisan hűtőbordát + heatpipe-okat is.
Itt szerintem annyira a melegedéstől nem kell tartani. Eleve kevésbé melegednek, mint a HD48xx példányok. -
strebacom #47058 Jó, fasza, denálam a toxic sok +++++ fokkal emelte a gép hömérsékletét, mióta a az uj VGA van nagyon, de tényleg nagyon lecsökkent a höfok....mármint a rendszeré, mert nem fújja befelé a höttt... -
#47057 Írtam neki kommentet, hogy ideje átállni :D -
Blum #47056 aszeméttye. -
#47055 Nekem meg lefagyasztotta a kartyat anno (3850 iceQ) -
#47054 Szerencséd!
Az 5870-es Vapor-X nagyon jónak tűnik:
-
Blum #47053 Nekem a HD3850 750/1060. :) -
Apocalipto #47052 Nekem a 4850-em 690/1180ra van húzva :) -
#47051 nekem is erre rakta :) -
#47050 Lefuttattam ezt a fél órás CCC autotuning progit.
Végre rászántam Magam. :D
Alap: 725/1000 -
Blum #47049 villa=tanya
csaja=guminő
-
#47048 És az erkélyén tárolja.
-
#47047 DX11-ben a wireframe az akar lenni, hogy ilyen "dróthálót" tesz azokra az objektumokra amikre lehet tesszellációt építeni?! (vagy vmi) Van ilyen a Unigine demo-ban is.
STALKER Call Of Pripyat-ban is van ilyen a konfig fájlban és DX11 módban OFF-on van. Majd átteszem ON-ra és megnézem úgy is.
Egyébként a tesszelláció azt is jelenti, hogy később ezeket a shader-eket lehet bővíteni, cserélni, upgrade-elni, stb...?! Ha ilyen lenne, akkor az kúrva jó lenne. Mert kihoznak egy game-et és a javításokkal lehetne tolni a DX11-es shader-eket.
(de lehet, hogy teljesen sötétben tapogatódzom :)
Tirexi szánalmas, bár nélküle (sem) lenne teljes a világ. :D
-
#47046 és állítólag villában lakik a csajával :) -
Blum #47045