90029
  • pxxl
    fusztrál a zöld logóm...sztem gyártok egy újat
  • pxxl
    ejj nem az ő hibája. kb foglama sem lehet róla. ez is csak egy meló...
  • pxxl
    cirádához minek kell levenni a pólót?
  • Blum
    Én az nv-set lelocsolnám kanna benzinnel,aztán meggyújtanám

...ég a néni,ég....
  • Sharks
    Én bevallom, ha jó nő lenne, rohadtul nem érdekelne, hogy ATI v. nv póló van rajta... Az ATI-t levenném róla, az nv-set meg letépném...
  • berczely
    Jaj szívemből szóltál...
  • Blum
    De ha ATi lenne....
  • pxxl
    akkro sem venném meg ha tényleg ott állna egy nv picsa készen a mókára van nekem otthon saját :D
  • Sharks
    Nem azért, de batman köpenye nálam is szépen lengedezett, pedig ATI kártyám van :D. Mikor véletlen megláttam a physx logót a vezérlőpultban, kapásból uninstall, aztán meg nem indult a játék :D Az odáig ok, h támogatja, de ki kérte, h telepítsen nekem összetevőket, mikor nincs szaros physx-es kártyám - az olvasott cikk után kijelenteném, h hála istennek. Azt az egyet sajnálom még mindig, h ATI-ra nem csinálnak ennyi játékot, persze mind1, mire csinálják, iszonyat jól néz ki velük, de azért jó érzés, mikor a megszokott zöld logo helyett a pirosat látod a bevezetőben.
  • Blum
    mégha egy 5L-es palackra lenne írva...

• pxxl
    minek :D fekrakod a pisix drájvert (nekem is van fennt mirror's edge miatt) aztán rábízod az egyik magra hogy számoljon :D csááá spóroltál 100+ ft-ot
  • Sharks
    "leszoplak-ha-megveszel" kinézetű hűtő képekkel
    loooooooooooool
    azért valljuk be, ez vonzó ajánlat lehet, bár nem a vga-piacon kéne ezzel érvényesülni
  • pxxl
    most játszottam a Star Wars: The Force Unleased-ed, és marhára elégedett voltam azzal ahogy szétrobbantad a szobrok meg stb. igaz nem lengedezett a csávó kabárta, de nem is volt sok idő nézegetni...
  • Solten
    Tarskartya befoghato a szamolasba, persze akkor ha jol ertem az SLI meg nem mukodik... Csak ilyen bizb@szhoz tartani egy nem olcso kartyat szerintem baromsag.
  • pxxl
    aki hülye haljon meg...
  • Solten
    Havok games: link

Persze hogy az AMD-ATi kartyak tamogatjak... :)
  • Blum
    Azon gondolkozom ezen percekben erősen,hogy tirexi vajon mit csinálhat most?

Megtudta,hogy feleslegesen dobott ki egy csomó pénzt az ablakon (de télleg baze,teljesen feleslegesen..),amit a zenvidia is alátámaszt. A szitu vagy az,hogy:

-belátta,és vagy vesz 4 5970-et
    -iszik valami nem 500 (!!!) hanem 200ft-os LIDL-ös bort és felveszi,ahogy "gémel" a CS 1.6,majd fikázza azt is...("bazze,hol ebben a fiziksz?")
    -vagy arra gondol,hogy az a két nagy valami milyen szépen fog égni (a legjobb döntés)

Hell yeah,baby....
  • pxxl
    de ez akkora köcsögség vagy nem is tudom minek nevezzem ezt a trágya viselkedést, mert eddig azt táplálták a hülye agyunkba, hogy azért van pisix, mert CSAK az nv tudja számítani, és ennyi, zárt rendszer stb, vedd meg ha kell a pisix. erre kiderül, hogy a 99%-át a processzor számolja. na huzzák meg a f:szomat mostmár bazzeg. ekkora igénytelen szemét bandát
  • Solten
    "A PhysX legnagyobb konkurense az Intel birtokában lévő Havok, mely szintén multiplatform motor, és a képességeit tekintve bőven egy súlycsoportban van az NVIDIA megoldásával. A rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy elképesztően jól használja ki a többmagos processzorok erejét, emellett a Havok FX modulon keresztül a grafikus vezérlőkön is kivitelezhető a fizika számítása."

"Bár a Havok FX modult még nem használták játékban, ám idén a Red Faction: Guerrilla című játék olyan fizikai modellezést tett le az asztalra, ami korszakalkotónak tűnik. A processzor erejéből számolt fizika nemcsak extra effektek szintjén van jelen, hanem teljesen része a játékmenetnek."

• pxxl
    amit az amd.com felajánl mint utolsó drájver
  • vonyarc
    Sziasztok! HD3450-hez melyik drivert érdemes feltenni?
  • pxxl
    és a slussz poén, hogy ennek ellenére, ha sli-be rakod a zenvidiát, belassul a pisix miatt a játék EZMIIIII
  • Solten
    Ez a legjobb:

"Éppen ezért a PhysX technológiát használó játékok zöme a fizikai hatásokat csak a processzoron használja"
    "A PhysX API-t több mint 150 darab, PC-re is elérhető játékprogram támogatja, ám ennek a számnak csak töredéke alkalmaz hardveres gyorsítást."

Tehat a CPU-t gyilkolja tobbnyire ez a sz@r, zoldhalyogos pistike azert orul hogy betmen kopenye szepen lengedezik... Komolyan hanyinger ez a vallalat.
  • pxxl
    nagyon kreatívak voltak sztem azzal a ződ X-el
  • Solten

Elbukott, megvette kilora a vallalatot az:

• pxxl
    sztem van egy életképesebb magyarázatom. gyártás során 10ből 3nál volt meg az 1 giga, ennek megfelelően az összes többinél letiltottak egy 128 megás modult, és eladják ilyen barom szöveggel...
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Nem sörözöm, de levezetem - szerintem:
    - a közép-felső kategóriás VGA-k eladják magukat [gyorsak, erősek, státusz szimbólumok - a sok idióta nVidia fan meg is veszi őket]
    - a közép és alsó kategóriás VGA-kat csak úgy tudják elsózni, hogy [sorolom]:
    * sok memóriát pakolnak rájuk
    * több "feature"-rel árusítják [Batman stb. kupon, színes "leszoplak-ha-megveszel" kinézetű hűtő képekkel, ingyen PhysiX matricák és mittomén]
    * hiper-szuper jelzők a honlapon, hosszú, ismeretlen összetevőkkel megspékelt [copy-paste from high quality class] információk az adatlapokon
    * színes, hatalmas doboz.
  • Solten

#47128:
  • pxxl
    szval hogy is van ez? akkor azért raktak kevesebb memóriát rá, mert mert sokan helytelenül a több memóriával rendelkező vga-t veszik, tehát nemhogy a gtx260ast vennék inkább megveszik a gyengébbet több memóriával. namost ha valaki nekem ezt a tatktikát levezeti értelmesen, meghívom sörözni...vagy nemtom de nem leszek hálátlan
  • Klemice
    ehhhhhhhhhhhhhh
  • mentos-boy
    Miért, nem igazuk van, ha a sok lökött tényleg ez alapján választ...
  • pxxl
  • IMYke2.0.0.0
    Hú basszus, ez A CIKK MEGÉDESÍTETTE SZOMORÚ NAPOMAT! :)))))
  • IMYke2.0.0.0
    A LEGJOBBBB!!!!

[b]"Kicsit viccesnek hat, hogy míg a csúcs-középkategóriás GTX 260-ason 896 MB memória található, addig a két gyengébb VGA-ra 1 GB-ot tettek a gyártók; ennek az lehet az oka, hogy sokan igen helytelenül még mindig a videokártyán található memória mennyisége alapján választanak a boltban."[b]
  • Blum
    háháháháháhhhhhhhháháháhááháhááháháháhá

kész. beszarsz,behugyozol,besírsz,behánysz.

Tirexi,Readswift szerintem már nemhogy ássák...kiRÁGJÁK a saját sírjukat b+...
  • pxxl
    pont ezt akartam én is mondani :D

"Az NVIDIA erre még nem talált ki hatékony megoldást, így teljesítményproblémák esetén az SLI mód kikapcsolását javasolják."

probléma megoldásból ötös
  • Solten
    Pisix, ennyit er
  • IMYke2.0.0.0
    Tudtam én!!!

"Az SLI-be kötött kártyák esetén az úgynevezett SLI PhysX mód működik. Legyen szó 2-way, 3-way vagy Quad-SLI rendszerről, a fizikát minden esetben az a kártya számolja, amelyre a monitor van kötve. Ez persze az AFR (Alternate Frame Rendering) feldolgozás mellett hatalmas probléma, ugyanis az egymás után következő képkockák hiába vannak kiosztva a rendelkezésre álló grafikus processzoroknak, a monitort vezérlő kártyának minden jelenethez ki kell számolnia a fizikai hatásokat. Ebből rögtön látható, hogy a rendszer teljesítményét az elsődleges GPU erősen befolyásolja, így a megfelelő skálázódás gyakorlatilag lehetetlen. Az NVIDIA erre még nem talált ki hatékony megoldást, így teljesítményproblémák esetén az SLI mód kikapcsolását javasolják."

• IMYke2.0.0.0
    SÍRJUNK! - GeForce PhysX, és ami mögötte van - halottról jót vagy semmit!