90029
-
#47973 Az a gép éppenhogy eléri a Dirt2 minimum követelményét, így simán belefér a fagyás:) Nálam nem fordult még elő.
Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
Display Card: GeForce 6800 GT 256 MB GDDR3 /Radeon X1300 or above
Memory: 1024MB
Free Disk Space: 12.5GB
Operating System: Windows XP
Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
Display Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
Memory: 2048MB
Free Disk Space: 12.5GB
Operating System: Windows XP/Vista
S ugye a minimum annyit jelent, hogy minimum grafikai beállítások mellett, éppenhogy jól fut. Legalábbis ezt kellene jelentenie, de az fontosabb, hogy többen vegyék, így nyugodtan rá lehet még számolni. Nem éppen hihető, hogy egy X1300-on 1GB memóval P4-en használható a játék..:) Persze ne legyen igazam:) -
Kinetic #47972 igazából én azért kunyiztam itt a drivert mert a Dirt 2 lefagy az első verseny után.Megáll a kép aztán csókolom.Nemtudom mitől van ez.Windows XP professionalom van és HD2400 AGP-m.....és P4 3.06 GHZ,nemtudom miért csinálja ezt,és én a videókártya frissitésre gyanakodtam mivel alap van rajta fent,amit Xp újratelepítéskor szoktam feltenni a CD-ről.Tehát nemtudom miért áll meg a kép :S -
#47971 Csak hogy megnyugodj:)
ForceWare 178.15 Far Cry 2 hotfix
Forceware 163.44 Beta Drivers For Bioshock
Forceware 163.21 World of Warcraft hotfix
Forceware 169.13 + New Vista Hotfix for SLI/CrossFire - Crysis
Forceware 163 Vista/Nvidia - Titan Quest
Forceware 94.24 hotfix - Neverwinter Nights
stb... -
#47970 Egyetertek Az lenne a szomoru ha nem lenne hotfix. Egyaltalan mi gond van azzal ha a gyarto rugalmasan kezelve kiad egy gyorsjavitast...?
Most mar uj vizekre evezunk. Nvidia-fuggo barataink most mar nem a drivert szidjak hanem a hotfixeket... Ez egyfajta freudi kisebbsegi-komplexus lehet... -
#47969 ööö, szerintem nv korábban több ilyen külön játékra "optimalizált" drivert adott ki régebben (az új játékoknál gyors letiltottak pár effektet, hogy jobban fusson pro street, hl2 stb...) és volt hogy ezen driverek miatt ki is fagyott a játék (nememlékszem már pontosan hol volt ez, de így volt) Másérészt, haverom feltette 1gb-s csodálatos 9800gtx+-jához a legújabb drivert és win indítás alatt nem volt kép (se xp se vista, w7 akkor még nem volt) úgyhogy azóta is a cd-n lévő driverrel küldi...
Ha meg azt tudnád, hogy az új játékok nemszeretik ha ráeröltetik az élsimítást, az már a te gondod. Állítsd a játékba, ha nem lehet beállítani akkor annak valszeg oka is van. Ezt a dirt 2 fixet feltettem, semmi gondom nem volt vele, bár dirt 2-vel előtte sem volt gond (asszem restart sem kelett neki) att-t használok w7 64bit alatt, az is tökéletes a HD5770-emel. -
#47968 NV fixek is ugyanúgy jönnek, csak ők nem hotfix-nek hívják, hanem új verziójú drivert adnak ki. Pár éve volt hónap mikor 3 nv driver is jött. Nincs ezzel semmi baj. A VGA gyártóknak folyamatosan alkalmazkodniuk kell a játékokhoz, ez normális.
Nem azért jönnek havonta ú verziók, mert magát a hardvertámogatást fejlesztik - ha csak ez lenne akkor elég lenne fél évente egyet kiadni - hanem az aktuális alkalmazásokhoz való támogatásokat, optimalizációkat pakolják bele.
Tehát nevezhetjük az összes generációk közti meghajtót hotfix-nek, patch-nek, subversion-nak, tökmindegy. A lényeg, hogy nem a VGA driver hibája az, hogy nem fut vele kapásból rendesen a "krájzisz". Bizonyos értelemben semmi köze az ATI-nak vagy az Nvidianak hozzá, a "krájziszt" kell megírni úgy, hogy menjen mindkettőn. A VGA gyártók csak muszájból foglalkoznak vele. -
#47967 Far Cry 2-höz nekem sem kellett. -
#47966 DiRT2 elég rapszódikus lehet, nekem kellett a hotfix. Igaz még a játék megjelenésének a napján volt hotfix, úgyhogy nem értem, mi a probléma? -
#47965 hát vmi olyasmi lehet, sose pakoltam fel semmi hotfixet, mégse volt problémám :D -
#47964 User error gyanus... :D -
#47963 CRYSIS, NFS, FAR CRY 2: ezekhez miert is kellett, tovabbra sem ertem... :) Sima mezei WHQL driverral jatszottam oket, gond nelkul. -
#47962 Ezeréve van workaround az ATT-ben, elég a rendszergazda mód, csak az automatikus indítás nem működik, ha kikapcsolod az UACot akkor az is megy.
Ezekszerint jobban képben vagyok mint te. :) -
#47961 érdekes ezekből nekem dirt2, stalker, far cry 2, etqw ment hotfix nélkűl, többivel nem játszottam...am meg jókor váltottál nvidiára, épp most jön az az időszak amikor egyre több játék jön majd amd logóval, aztzán majd sírhatsz az nvidia driverek után :) -
#47960 Gondolom minden nap használom, most is fut, elég az UAC kikapcsolása, talán a legújabb beta ATT-t kellene használni nem a 3 évvel ezelőtti verziót. A témát lezártam. :) -
#47959 Saboteur játékhiba, semmi köze a VGA-hoz. -
rumkola #47958 CRYSIS, BIAHH, NFS, DIRT2, STALKER, FAR CRY 2, ET QUAKE WARS emlékeimből, de ha netet túrnék biztosan folytatódna a sor a hotfixeket illetően. Ezeken felül különböző CF és AGP fixek - mondjuk utóbbiak nem sokakat érintenek de akkor is.
A saboteur-nál még mindig szivola van.
Még annyi, hogy ezeket saját tapasztalatból mondom-írom, alkalmam van kipróbálni bármilyen VGA-t. -
#47957 Ez ténylegesen juzererror :)
Én most nem "avérpistikékdrivergondjaira" gondolok :)
Nálam (és nagyon sok embernél :) ) egy ekkora mértékű HW változás egyértelműen magával hoz egy oprendszer reinstall-t ...
Egy elbaszott játékot vagy egy saját magam elbaszott dolgot nem fogok a driverekre fogni ... annyira nem vagyok láma ... :) -
#47956 ATT-t bar nem hasznaltam (nem hivatalos "gyari" progy ugyhogy a kulonbozo bug-ok lehet hisztizni a fejlesztonek), es sosem hasznaltam "hotfixeket" nem ertem mirol beszelsz... -
#47955 Jezusom, mi ez a haboru es beke hosszusagu komment...
"Lehet azért, mert hozzá volt szokva hogy minden működik elsőre, és nem kell töketlenkedni vele ... "
Miert, Atinal nem? Ott is minden mukodik elsore. Legalabb is ezt tapasztaltam.
Gondolom nem olvastad eleget az "nvidiarol valtottam atir es b@szakszik a driver" kommenteket. Ja hogy nem volt nvidia-driver uninstall... -
#47954 Gondolom sokat használtad Win 7 alatt ... Mert az ATT Low level driver indításához nem elég az UAC kikapcs ... ahhoz driver aláírás kell ... Ez még Vista alatt is kellett egy darabig, szóval ez nem újdonság ...
Anélkül meg nem teljes az ATT ...
Látod ez a fő gond ... sokan itt úgy osztják az észt a magas lóról, hogy közben nem gondolnak arra, hogy előfordulhat, hogy nincs igazuk ...
De hogy ne kelljen találgatni: ATT Low Level Driver futtatásához vagy alá kell írni a drivert vagy teszt módban kell futtani a Win7-ez, ami azért régen nem "normál júzer" felhasználási kategória ...
Nos, mivel nem "átlag júzer" vagyok, ezért hála istennek ezek sem okoznak gondot ... Viszont ha mindezen túlvagyok, akkor a Desktop egy "Microsoft Windows működése leállt" hibaüzenettel fogad, egészen a low level driver kikapcsig ... És ez nem egyedi gond ... van akinek megy, van akinek nem ...
És ez kicsit messze van a nextnextfinish kategóriától ... ezen nem tudtok mit szépíteni ...
Szóval a júzer error-ról annyit, úgy dobálózzunk már vele, hogy egy picit képben vagyunk a dologról ... Ha lehet :) -
#47953 Hát akkor javították a lakókocsit, kb ennyi. :D -
Blum #47952 Nekem meg sima 9.7-es Catalystal gond nélkül fut a DIRT2.
(Vista SP1) -
#47951 Miért bukta? UAC off és hibátlanul megy. Vagy futtasd rendszergazda módban, semmi gond az ATTvel win7 x64 alatt. Újabb user error. :)
nHancer pl. nekem nem volt jó semmire, igaz utoljára 7600gsen használtam.
#47950: NEm csak CFhez kell, mert nekem pl. szaggatott a menü pedig nincsen CF rendszerem. -
#47950 Ez csak egy ratyi CF fix, örüljetek, hogy van ez is, és nem az van, mint más játékok esetében, ahol fényéveket kell várni a drága konkurens miatt... -
rumkola #47949 nyilván nekem fognak esni páran meg jönnek majd a kiröhögős dumák, de én ezért vettem 5770 helyett gtx-et
volt néhány ati vga-m de őszültem ezektől a kurva hotfixektől (évek óta ez megy), én használni akarom nem peccsekre várva malmozni
az ATT pedig olyan bugokat képes generálni amiről egy riva használó sohasem hallott (és ebben ha kell abu erősit meg, ugyebár ő az ati mágus szerintetek)
-
#47948 Nos ezért írtam az nHancert ... Főleg mivel a rivatuner nem kártyafüggő applikáció, és azért elég sok mindent tud ... Ne akard az ATT-t összahasonlítani vele ...
Az ATT tényleg sokat tud, anno sokat használtam, 64bites Win7 alatt sajna bukta ... Ráadásul ha menne, akkor sem tudna annyit ... Ennyi a gondom vele :) -
#47947 Hm... Mik vannak. Köszi! -
#47946 Igen, miért is? Az ATT fényévekkel többet tud mint a ratyi rivatuner meg többi szar... -
#47945 Nekem megy 9.11-el hotfix nélkül a Dirt2, nem laggol, nem gázos! -
#47944 Nem MerlinW-éről, hanem erről:
Improve perfomance Dirt2
-
#47943 Erről -
#47942 Milyen hotfix-ről van itt szó?!?!?!
Tudtommal van a 9.11 ill. 5970-eshez a Hamlock driver csomag. -
#47941 "Ja azt nem tettem hozza hogy altalaban az toketlenkedik aki nvidiarol valt... "
Lehet azért, mert hozzá volt szokva hogy minden működik elsőre, és nem kell töketlenkedni vele ...
Nekem is 8800GTS volt a 4870 előtt, Forceware fel, nHancer fel, nHancer belő, és kész ... (Igaz ez third parti cucc, nem a zöldek érdeme ...)
Bár ha összeesküvés-elméleteket akarunk gyártani, akkor rá lehet fogni, hogy biztos azért van/volt kevesebb gond az nVidia-s dolgokkal, mert sok játék elején felvillan a zöld logó ...
A legviccesebb az egészben ez a Dirt-ös baszakodás volt ... A Saboteur után itt olvasom, hogy ehhez is kell valami drájverfix ...
Nos ezt én elfelejtettem feltenni és semmi gondom sincs vele ... De csak kipróbálás szinten néztem ... Haverom felrakta a 9.11-est és a driverfixet, majdnem win reinstall lett belőle ...
Igaz, hogy nem az a célközönség vagyok, akit a nagy húzónevek és trendi játékok mozgatnak, de nekem kicsit furcsa, hogy egyre több speckó helyen olvasok - tapasztalok egyre több gondot az Ati kártyákkal kapcsolatban ... Teljesítménye OK, szintetikus tesztekben és krájzisz-kodhat szerű játékokban nem is volt vele problémám ...
De az hogy 24x-es Wide AA-nál recés minden, csak úgy tudok AA-t előcsalni a programokból, hogy a driverben mindent Application Control-ra teszek ... az vicc ...
Az hogy egy mai "újgenerációs" VGA egszerűen alkalmatlan multimonitoros megjelenítsére normálisan ... Még hogy majd jön az Eyefinity ... először tanuljanak meg 2-t normálisan lekezelni ...
Mi az hogy nem én döntöm el melyik az elsődleges monitor? Mi az hogy le sem szarja hogy melyik az elsődleges monitor? Hogy a hivatalosan is 1-es számú és elsődlegesnek nyilvánított monitoron megnyitom a képernyőtulajdonságokat és átrakja a másikra?
Mielőtt ráfognátok a Win-re, ezt még a 4200Ti is normálisan lekezelte XP alatt, nemhogy a 8800GTS ... az mindhárom Win alatt sikeresen megbirkózott ezzel a valószínűleg hihetetlenül nehéz problémával ... (Sőt, ami a legnagyobb égés ... a Ati 9600 és a Ati 9800 is tudta ezeket ...)
Nos, ezek és hasonló gondok miatt mondom ...
Mikor beleszaladok egy ilyen problémába és rákeresek a gugliba, rengetef ehhez hasonlót találni a neten ... qrva sok gond van ezekkel a kártyáakkal ... a drágább és szarabb és fosmegminden nvidia az plugandplay ... de ez plugandpray ...
És kicsit furcsállom ... Téged elég segítőkész embernek ismertelek meg eddig a pár topikban ahol olvastam már a hsz-edeiet :)
Namost a sok a béna juzer az nem ilyen hsz ...
Azért egy drájvertelepítés az nem egy linuxkonfigurálás ... Ha nagyon túl akarom bonyolítani akkor is csak 4 kattintással több mint a nextnextfinish ...
Ezt azért nem eccerű a juzerre fogni ... -
Blum #47940 Na de az csak 1 kép volt...:) -
#47939 Ismétlés a tudás anyja?! -
#47938 Igen megállja. Egyébként nem ajánlom a 9.11-et sok vele a baj. Csak HD5-ös kártyához lehet értelme, de mint mondtam pár játék hanyattvágódik tőle. Pl Borderlands textura hibák, az új COD-nál is olvastam problémákat, stb. 9.10 tökéletes. -
#47937 Mostanában semmi sem jó neked:D Szimulátor párti vagyok, de a Dirt 2 a Flatout óta a legélvezetesebb árkád autóverseny. Gyönyörű pályák, jó irányítás, jó fizika, sok szép autó, okos és tisztességes AI, profi hangok. Nem tudom mit lehet többet elvárni egy árkád játéktól..:)
Forza, GT Prologue tudná max lenyomni, de az nem lesz PC-re, így hát ma Dirt2 a nyerő. -
Blum #47936 Vapor-X hűtést kapott a Radeon HD5770 is
-
#47935 Az nem alternatíva. Működő driver kell.
Am 9.11 hotfix megállja a helyét önmagában? Mert a hotfix 170 mega, sima driver meg 40... -
#47934 Windows 7