90029
-
#49180 De te itt éltél, ő meg nem. -
#49179 Akkor miert nem ezzel kezdted? El van neki nezve termeszetesen, csak sokan vagyunk mar szkeptikusak, tele a forum analfabetaval... Pedig ok elvileg magyar oktatasban reszesultek vagy inkabb probaljak/probaltak reszesiteni oket...
Kemence: 5850. Mit gondoltal fermit fogunk ajanlani vagy mi? -
strebacom #49178 Nem szabadna igy beszélni egy olyan emberrel aki nem magya gyar anyanyelvú földre született, de MAGYAR, magyarabb mit ti akik itt irtok e fórumra néha.....sorry de ez kigyüttt... -
#49177 Én sem, de ettől eltekintve még tudok magyarul... ;) (azt hiszem... ) -
strebacom #49176 Ne légy köscsög tesó, bár látom még nagyon kezdö vagy.... a Balázs nem itthonról ir, és irt anno...én már olvastam az irásait , dolgozik, pénzt keres s még mer irni egy fórumra is....ahol talán NEM BASSZÁK LE... -
#49175 jujj de mókaficek banner :D -
Blum #49174 Bízom benne :D -
#49173 Ez csak vicc, nem?! -
#49172 Ez a topik egyre izgalmasabb lesz... -
Blum #49171 Nézd az adatlapját... -
#49170 És elfeledni magyar?!
Erre a kérdésre a válasz: Vegyél 5850-et. -
kemencebalázs #49169 hello most itthon vagyok,vennék kártya 5850 vagy várjam meg fermi.... -
Gibor #49168 :S vak vagyok. Mind1 írtam oda is amit linkeltél, köszi :) -
#49167 Izé ... Én leginkább erre a topikra gondoltam :)
Gigabyte GA-MA770T(A)/790XT(A)/790FXT(A)-UD*P topik
Amit linkeltél az az AM2-es lapok topikja ... Neked pedig AM3-as van ... DDR3 gondban a másikban többet tudnak segíteni xD -
Blum #49166 "ANNYIRA".... -
Gibor #49165 Mint videókártyára -
#49164 "Konzolokra én egy fillért se költök!"
Nah, nem is vagy Te annyira reménytelen eset... -
#49163 Konzolokra én egy fillért se költök!Meg amugyis Hadonásszon akinek 6 anyja van! -
#49162 Nem tudom, probald ki ezt: link :) -
Blum #49161 ÁÁ...most találtam meg ezt az MSI Afterburner izét. Nagyon karaj kis progi. -
Gibor #49160 Köszi, írtam is PH n ide. Remélem kapok minél elöbb választ :) am lehet hogy nemsok teljesítmény növekedés, de ha már egyszer ígykellene mennie akkor menjen így. -
#49159 nice -
Grebber, vegyel inkabb egy Wii-t... -
#49157 üdv
új CCC-t raktam fel és nem találom a beállításokban a második vagy akár az elsődleges monitornak a méret növelés-csökkentését
fullHDban van mindkettő de mégis a TVn pár centis fekete csík van körben
nem értem,hogy miért amikor a TV is full HD felbontású
a CCC -2009.1124.2131.38610
régebbinél simán megtaláltam a csúszkát -
#49156 -
#49155 Nos, az első gond az hogy minden Auto-n van ...Ezzel a lappal ezt buktad :)
Meg kell nézni, hogy az alaplap mekkora feszültséget ad a RAM-nak és mennyi kellene neki ... Nekem ugyanilyen lapom van és az 1.9V-os memeknek defaultból 1.5V-ot ad ...
És utána jön amit lentebb is írtak: kideríteni milyen beállításokkal megy szépen a RAM-od és azt belőni manuálisan, utána memteszt ...
prohardver.hu fórumán van egy topik ennek a lapcsaládnak, ott meg is kapod tuti az optimális beállításokat hozzá olyanoktól, akiknek ugyanilyen memóriájuk van és akkor keresgetni sem kell ...
Javaslom nézz be oda, keresd meg a topikot és olvasgasd át ... sok infót megtalálsz ... -
#49154 7-7-7-21-at 1333on tud? everestel megnézheted a ram spd-jét, ahol ottvan h milyen időzitések vannak adott frekvenciákhoz
1600hoz:
"set memory clock" auto helyett allitsd manualisan 8x-re (8x200=1600mhz lesz) - feltéve h ezt TUDJA is majd ebben a lapban
de még1x: ezek pár %-os javulást hozhatnak max! a proc tuningnak se látom sok értelmét, 3400 helyett 3800mhz az 10%! ennyiért felesleges cibálni szegényt :)
-
#49153 Solten bácsi?
Ilyen havas cucc nincs simán desktopra is?
Jó lenne nekem ide mindig hó esés úgy hogy alul meg is maradjon tök f*sza lenne! -
Gibor #49152 Ott volt hozzáírva... annyi hogy 1600 helyett 1333 on megy + cl9 nem cl7... meg szerintem a proci se űgy megy ahogy kellene, ezért tettem hozzá a bios beállításomat hogy mit hogyan kellene, + fogalmam nincs hogy ott manualon mit mire állítsak hogy cl7 legyen azt tudom hogy a ramom 7-7-7-21 es időzítésü... -
#49151 mi a kérdés? állitsd át a ramodat kézzel cl7-re (nem sokat fog számítani, előre szólok ;) ) -
#49150 Mindenkinek kellemes ünnepeket. :) -
Gibor #49149 #49113 be valaki segítene? -
#49148 -
Blum #49147 :O Ba**ott jó ez a kép!
Köszönjük,neked is! :) -
#49146 Neked is kellemeseket:) -
Dobronski #49145 Köszi, neked is! :) -
-
Dobronski #49143 Dejó a hó megáll a tálcán! :D
Úgy kéne, hogy ne tűnjön el a meglévő hó. -
#49142 Az biztos hogy a cryengine 2 licenszekből nem élnek meg :D
Majd talán a Cryengine 3 15licensz fölé emelkedik. -
#49141 "Egyértelmű cél minden eddiginél szebb game-et alkotni.Ők leszarták hogy csak senki nem fogja maxon futtatni."
Ezt nehogy máshol leírd újra...
A világon NINCS egyetlen olyan cég, szervezet, ember sem, aki ÉVEKIG öl bele egy projektbe pénzt, energiát, időt, hogy aztán
- 1. csak bizonyos (kétes) sikert érjen el,
- 2. anyagilag HOSSZÚTÁVON ne térüljön meg,
- 3. negatív felhangot kapjon,
- 4. soha a büdös életben ne vegye elő senki jó kedvvel.
A Crysis is ilyen - nem a két szép szemünkért, és a "kit érdekel, ha nem futtatható maximális beállításokkal" elv mellett fejlesztették.
Egyértelmű volt, hogy pénzt akartak(nak) szerezni a nagyra nőtt techdemo-val... csak hát, blőden messzire lőttek, és közben sállal bekötötték a szemüket, és nem hallgattak a piac "ejnye-bejnyéjére".