90029
  • [HUN]FaTaL
    De te itt éltél, ő meg nem.
  • Solten
    Akkor miert nem ezzel kezdted? El van neki nezve termeszetesen, csak sokan vagyunk mar szkeptikusak, tele a forum analfabetaval... Pedig ok elvileg magyar oktatasban reszesultek vagy inkabb probaljak/probaltak reszesiteni oket...

Kemence: 5850. Mit gondoltal fermit fogunk ajanlani vagy mi?
  • strebacom
    Nem szabadna igy beszélni egy olyan emberrel aki nem magya gyar anyanyelvú földre született, de MAGYAR, magyarabb mit ti akik itt irtok e fórumra néha.....sorry de ez kigyüttt...
  • Solten
    Én sem, de ettől eltekintve még tudok magyarul... ;) (azt hiszem... )
  • strebacom
    Ne légy köscsög tesó, bár látom még nagyon kezdö vagy.... a Balázs nem itthonról ir, és irt anno...én már olvastam az irásait , dolgozik, pénzt keres s még mer irni egy fórumra is....ahol talán NEM BASSZÁK LE...
  • pxxl
    jujj de mókaficek banner :D
  • Blum
    Bízom benne :D
  • KranaZoli #49173
    Ez csak vicc, nem?!
  • Solten
    Ez a topik egyre izgalmasabb lesz...
  • Blum
    Nézd az adatlapját...
  • KranaZoli #49170
    És elfeledni magyar?!

Erre a kérdésre a válasz: Vegyél 5850-et.
  • kemencebalázs
    hello most itthon vagyok,vennék kártya 5850 vagy várjam meg fermi....
  • Gibor
    :S vak vagyok. Mind1 írtam oda is amit linkeltél, köszi :)
  • DummyBoy
    Izé ... Én leginkább erre a topikra gondoltam :)

Gigabyte GA-MA770T(A)/790XT(A)/790FXT(A)-UD*P topik

Amit linkeltél az az AM2-es lapok topikja ... Neked pedig AM3-as van ... DDR3 gondban a másikban többet tudnak segíteni xD
  • Blum
    "ANNYIRA"....
  • Gibor
    Mint videókártyára
  • Solten
    "Konzolokra én egy fillért se költök!"

Nah, nem is vagy Te annyira reménytelen eset...
  • grebber
    Konzolokra én egy fillért se költök!Meg amugyis Hadonásszon akinek 6 anyja van!
  • Solten
    Nem tudom, probald ki ezt: link :)
  • Blum
    ÁÁ...most találtam meg ezt az MSI Afterburner izét. Nagyon karaj kis progi.
  • Gibor
    Köszi, írtam is PH n ide. Remélem kapok minél elöbb választ :) am lehet hogy nemsok teljesítmény növekedés, de ha már egyszer ígykellene mennie akkor menjen így.
  • Solten
    nice
  • Solten

Grebber, vegyel inkabb egy Wii-t...
  • desigo
    üdv

új CCC-t raktam fel és nem találom a beállításokban a második vagy akár az elsődleges monitornak a méret növelés-csökkentését
    fullHDban van mindkettő de mégis a TVn pár centis fekete csík van körben
    nem értem,hogy miért amikor a TV is full HD felbontású

a CCC -2009.1124.2131.38610

régebbinél simán megtaláltam a csúszkát
  • KranaZoli #49156
    Kívánok Nektek olyan Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, amilyet csak el tudtok képzelni Magatoknak!
  • DummyBoy
    Nos, az első gond az hogy minden Auto-n van ...Ezzel a lappal ezt buktad :)

Meg kell nézni, hogy az alaplap mekkora feszültséget ad a RAM-nak és mennyi kellene neki ... Nekem ugyanilyen lapom van és az 1.9V-os memeknek defaultból 1.5V-ot ad ...

És utána jön amit lentebb is írtak: kideríteni milyen beállításokkal megy szépen a RAM-od és azt belőni manuálisan, utána memteszt ...

prohardver.hu fórumán van egy topik ennek a lapcsaládnak, ott meg is kapod tuti az optimális beállításokat hozzá olyanoktól, akiknek ugyanilyen memóriájuk van és akkor keresgetni sem kell ...

Javaslom nézz be oda, keresd meg a topikot és olvasgasd át ... sok infót megtalálsz ...
  • arty
    7-7-7-21-at 1333on tud? everestel megnézheted a ram spd-jét, ahol ottvan h milyen időzitések vannak adott frekvenciákhoz

1600hoz:
    "set memory clock" auto helyett allitsd manualisan 8x-re (8x200=1600mhz lesz) - feltéve h ezt TUDJA is majd ebben a lapban

de még1x: ezek pár %-os javulást hozhatnak max! a proc tuningnak se látom sok értelmét, 3400 helyett 3800mhz az 10%! ennyiért felesleges cibálni szegényt :)
  • berczely
    Solten bácsi?

Ilyen havas cucc nincs simán desktopra is?
    Jó lenne nekem ide mindig hó esés úgy hogy alul meg is maradjon tök f*sza lenne!
  • Gibor
    Ott volt hozzáírva... annyi hogy 1600 helyett 1333 on megy + cl9 nem cl7... meg szerintem a proci se űgy megy ahogy kellene, ezért tettem hozzá a bios beállításomat hogy mit hogyan kellene, + fogalmam nincs hogy ott manualon mit mire állítsak hogy cl7 legyen azt tudom hogy a ramom 7-7-7-21 es időzítésü...
  • arty
    mi a kérdés? állitsd át a ramodat kézzel cl7-re (nem sokat fog számítani, előre szólok ;) )
  • [HUN]FaTaL
    Mindenkinek kellemes ünnepeket. :)
  • Gibor
    #49113 be valaki segítene?
  • MerlinW
  • Blum
    :O Ba**ott jó ez a kép!

Köszönjük,neked is! :)
  • MerlinW
    Neked is kellemeseket:)
  • Dobronski
    Köszi, neked is! :)
  • IMYke2.0.0.0

• Dobronski
    Dejó a hó megáll a tálcán! :D
    Úgy kéne, hogy ne tűnjön el a meglévő hó.
  • grebber
    Az biztos hogy a cryengine 2 licenszekből nem élnek meg :D

Majd talán a Cryengine 3 15licensz fölé emelkedik.
  • IMYke2.0.0.0
    "Egyértelmű cél minden eddiginél szebb game-et alkotni.Ők leszarták hogy csak senki nem fogja maxon futtatni."

Ezt nehogy máshol leírd újra...
    A világon NINCS egyetlen olyan cég, szervezet, ember sem, aki ÉVEKIG öl bele egy projektbe pénzt, energiát, időt, hogy aztán
    - 1. csak bizonyos (kétes) sikert érjen el,
    - 2. anyagilag HOSSZÚTÁVON ne térüljön meg,
    - 3. negatív felhangot kapjon,
    - 4. soha a büdös életben ne vegye elő senki jó kedvvel.

A Crysis is ilyen - nem a két szép szemünkért, és a "kit érdekel, ha nem futtatható maximális beállításokkal" elv mellett fejlesztették.
    Egyértelmű volt, hogy pénzt akartak(nak) szerezni a nagyra nőtt techdemo-val... csak hát, blőden messzire lőttek, és közben sállal bekötötték a szemüket, és nem hallgattak a piac "ejnye-bejnyéjére".