90029
  • MerlinW
    Radeon "HD" :)
  • WorldTorrent
    hi all, ma egy erdekes dolgot csinalt a winem:S :
    nezegetek egy forumot egyszer csak kikapcsol a win7-en az aero es a video kartyam felugralt 85-90%-ra aztan par perc utan ujbol vissza kapcsolt az aero
    mi csinalhatta ezt? ati driver szarozik ?:\
  • Blum
    "hádé"

WTF?
  • MR ME
    így van :D
  • Gibor
    Erre inni kell! :)
  • MR ME
    :DDDD
    egésség :D
  • pxxl
    nah az alkohol szintem megütötte a felső-közép kategóriát, szval ma már nem nézem meg "mi van a fa alatt..."(#49350).

<span class="bb-style-medium"><span class="bb-style-bold"><span style="color:red">méri ikszmassz hádé tezsvérek
  • vasziszdasz
    azt :)
  • Barcelona009
    Vagy HD4....
  • Barcelona009
    Boldog karácsonyt!
    Van olyan, akinek HD4890-e van és CoD4-ezik?
  • MerlinW
    Kellemes ünnepeket mindenkinek!
  • zolee145
    Kellemes Karácsonyt!
  • MaSzKa
    itteni akart lenni :D
  • MaSzKa
    Kellemes Ünnepeket! Boldog Karácsonyt!

Minden izzeni AMD ATi fannak
  • shaddoc
    Sziasztok!

Minden Kedves fórumozó társamnak Békés, Boldog, és Szeretetben/Egészségben gazdag Karácsonyi Ünnepeket kívánok! :-)
  • Gibor
    Az rohadt jó... remélem megint a modem szált el...
  • Puhos
    Szia!

Nekem Inviteles netem van, de eddig ma nem vele gond.
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • Gibor
    Boldog karácsonyt mindnekinek, apropo, van valakinek inviteles nete? ha igen neki nem szakadozik 10mp enként? :S
  • Solten
  • gurubefree

Nem hiszem el :)

Csak neha nem er ra :)

Kellemes Karacsonyt mindenkinek .......
  • Blum
    Tehát: Üzened azt,amit üzentél.

• Solten
    Mindenkinek uzenem azt, amit a bannerban irtam...
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos nem. :(

Angolt is lehet vele telepíteni. A nyelvek és 32bit 64bit között átjárhatók a kulcsok. :)
  • vasziszdasz
    Htx!

Már csak 1 kérdés: az MS oldalról le lehet szedni ISO-ban a Win7 telepítőket? Valahonnan kéne 64 bites Home Professional. Amit vettem az magyar nyelvű, de csak mert angol nem volt, ha lehet ezzel a seriallal angolt is telepíteni, akkor az is jó nekem.
  • vasziszdasz
    Már megvan, épp azért kérdezem. :) De csak 32 bites volt, nekem meg 64-es kéne. Vistánál lehetett azonos verzión belül 32/64 bitest is telepíteni ua. kóddal. Win7-nél nemtom. Még épp a vinyót formázom, de lassan már a fa alá kéne tolni a cuccot, és nincs sok időm kísérletezni ha mégse jönne be.
  • [HUN]FaTaL
    Első: Lehet
    Második: Nem, csak ha kitörlöd az ISOból az ei\config.cfg-t és úgy írod ki. Akkor lehet választani verziót.
  • Blum
    Tuti nem lesz vele gond. Amikor még Win7-em volt,akkor 4hónapig használtam úgy,hogy ezzel a loaderrel volt aktiválva. Frissített rendesen,jelezte,hogy aktiválva van. Semmi gond nem volt vele.
  • pxxl
    nincs vele gond. szval nem kell vadászni krekket.

de ha meg lesz eredeti 64bites akkor meg pláne feleselges a serial. told ki az aktiválást 3x30napot lehet tolni asszem. addigra csak meglesz az eredeti. nézz be a win7 topikba, ott a faq-ba le van írva :)
  • vasziszdasz
    De meddig... Fateromnak lesz ajándék a gép, majd ő fog hetente új crackeket vadászni hogy működjön a gépe... Kap egy eredeti Win7-et, csak nem volt 64 bites amilyet szerettem volna.
  • pxxl
    minek serial? van win7 loader, aztán csókolom...
  • vasziszdasz
    Win7-et lehet úgy telepíteni mint a Vistát, hogy 32 biteshez adott seriallal 64 bitest rakok fel? Csak 32-est tudtam szerezni.

Valamint Ultimate verzió lemezéről telepíteni Home Pro seriallal?
  • berczely
    Én ott fogom... szombaton érkezik barátnőm téliszünetezni!
  • PeeTeR
    fap fap fap fap fap :DDDDDD
  • Dobronski
  • pxxl
    remélem ott töltöm :D ha nem akkor Marok Marcsa
  • Dobronski
    Steam-en láttátok az akciókat? Gta 4 2000ft. Persze, hogy most nincs azon a kártyán pénz amiről netröl vásárlok...
  • MR ME
  • KranaZoli #49351
    Híjjj, ez naggyon profi!
  • kifli
  • KranaZoli #49349

De mindig ugyanazt raktad vissza, ugye?!

Nálam alap VGA cserekor az OS újrahúzás. Néha sokkal kisebb dolgok miatt is. Pillanatok alatt megvan az egész. Nem használok sok alkalmazást és a beállításokról is vannak backup-ok, szal gyors. És ez nem Ghost-os, vagy Image-es reinstall ami akár még gyorsabb is lehet jóval....