90029
  • Solten
    Fraps-ot javaslom, tokegyszeru es automatikusan megjeleniti az fps-t.
  • Sharks
    És hol tudom beállítani az msi-a-nál?
  • KranaZoli #49786
    Fraps 3.03, vagy MSI Afterburner.
    (de van olyan game, amelyiknél konzol parancs is előhozza)

Torok

2D-ben (Windows; böngészés, stb...) a HD5xxx-ek visszavesznek 157/300-ra. Ennek végre örülni lehet. Jó 2D-s profil alapból. Azonban 2D-ben is lehetnek olyan alkalmazások, amik feljebb viszik (Nálam 400/900-ra) néha. Pl.: videó lejátszás; Flash (jútyúb nézegetés - főleg ha az újabb Flash-t használod).

3D-ben azonban max-on kellene mennie. MSI Afterburner-el az FPS-en kívül azt is meg tudod jeleníteni, hogy milyen Mhz-en kegyet a jószág. Ill. akár GPU hőfokot, FAN ford.számot is.

20 FPS -> relatív.

Milyen felbontás?!
    Szerintem 20-ra simán leeshet egy game az még nem akkora érvágás. Ha huzamosabb időre, akkor már xarabb. MW2-őt még nem próbáltam. De azt olvastam, hogy nem "annyira" vas igényes játék.

Ha ez a hatodik. Itt a számozással és a MW színrelépése óta már nem tudom melyik milyen számú. :D

Ha a Word Of War vagy mi a neve Call Of Duty-ra gondolsz, azt azért illene magasabb FPS mellett produkálnia.
  • Sharks
    Nem is Neked akartam válaszolni! Sry
  • torok6
    én nem ezt kérdeztem
  • Sharks
    Most hülye kérdés következik, gyenge idegzetűek ne olvassák tovább: Az fps-t hogyan lehet megnézni játék közben? Kell hozzá program vagy csak valamilyen billentyűparancsra működik?
  • torok6
    ha simán vagyok a windows-ba akkor is? call of dutyi 6 lemegy 20fps alá az mitől van?
  • Morphin
    Amikor 2d-ben vagy, visszaveszi a herz-eket^^ nekem 157/300
  • torok6
    Sziasztok hogyan hogy csak a hd5770-em 400mhz és 900mhz megy?
  • w77d
    én is hasonlókat találtam. akkor még hagyom az 5870 vásárlást..
    majd ha egyszer valamiért már elkerülhetetlen wint újrahúzni, majd akkor lesz wincsere és kártyacsere
  • Gibor
    Milyen jó neked..... nekem idle nem 40 hanem 60fok. De a venti nemis forog semmit.
  • Sharks
    Egyből beállítottam a 16xAF-et, eddig nem is használtam driver-ben az ilyen beállításokat, mindig játékban állítottam be dolgokat (persze ezt nem nagyon lehet), de úgy vettem észre, hogy nem igazán lehet rákényszeríteni driverből semmit, mert az AA-t és a felbontást is visszavette magának automatikusan. Azonban ha játékban beállítom, akkor úgy marad, még nem lépek ki, aztán attól függ, hogy milyen kedve van. Érdemes megnézni azt a videót, amit a multkor belinkeltem TDU-ból, hátha Ti többet láttok rajta, mint én, de nekem nem rémlik, hogy elmosódott lett volna az út.
  • Solten
    Sapphire 5770 Vapor-X?
  • KranaZoli #49775
    Na, eddig bújtam a gúglit. Vagy olyan találatokat hoz fel ahol több lépcsős telepítési folyamat van, vagy nem létező frissítési csomag, ill. különféle error-ok a csomag telepítése után.

Esetleg próbáld a Vista topic-ban. Azt hittem ez vmi 2+2=4 dolog Vista-n is.

Persze lehet az is, csak Én sem látom...
  • KranaZoli #49774
    Aha. Beírtam Google-ba a frissítés számát "KB971644" elég vegyes eredményt hoz. Nem pöcsölnék. Windows Seven.
  • w77d
    nekem nem települt ilyen frissítés és nem is találok sehol..
  • arty
    de, teljesen leszedi

de nyugodtan hekkeld a wined mindenféle registry cleanerrel, biztos jót tesz neki :D
  • Dobronski
    Okos.
  • arty
    már irtam tegnap, hogy megy a 9.8-al is az AF rendesen
  • Blum
    Igen,működik Vistán is.
  • KranaZoli #49768

Igen.
  • w77d
    tegnap vettem emg a Dirt 2-t.. én szeretek mindent maxon futtatgatni, de semmikép nem raknék fel új wint túl sok baszakodással járna mindent visszacsinálni erre a szintre... viszont ha kiderül hogy a vista tudja a dx11-et, már szaladok is egy 5870-esért...
  • vérpocok
    Mit számít hogy igaz-e, még 9-et sem tudják kihasználni normálisan mit akarnak a 11-el? Bár v.mivel muszáj eladni az új videokártyát...
  • w77d
    srácok ma egy srác azt mondta nekem, hogy DX11 működik Vistán is, nem csak Win7-en.... igaz ez??
  • KranaZoli #49764
    A lótúrót mondtad. Kérdeztem, hogy 32 vagy 64 bit-es?!
    Erre válasz: Igen.

Hm?!?! Melyikre igen?!

Namind1, már tudod.

Streba

Nem néz az ki rosszul, sőt vannak benne nagyon is jó helyszínek olyan éles textúrákkal, amikkel más game-ben nem találkoztam máshol meg fáj mennyire tré. Mivel Maga környezet más itt nem lesznek pálmafák. ;)

Ill. legalább egy game amiben nem csak 4 óra játékidő van.

• balint1111
    A nickhez minden forumbam kilehet tenni hogy mien vgam van?(aláirásban látod solten tedd ki)
  • Morphin
    Én tegnap vetttem...Sapphire Vapor-X *OC Edition* (tudom nem sokat számít,de ez van nah) játékokkal nem nagyon teszteltem még, mivel nem sok van ami új...GTAIV halál,valamit nem jól állítottam be neki...The Saboteur meg meseszép,bár a game egy bughalmaz.Mint hardware...csendes,nem melegszik,most 34 fokos,terheletlenül,terhelve sem nagyon szökik fel.Majd ha lesz időm szedek le 1-2játékot és jobban megnézem mit tud a kicsike...

(Látom itt is ki lehet rakni nick-hez hogy kinek milyen kártyája van...Solten nekem is odabiggyeszted? fent írtam milyen,THX [5770 1GB])
  •  Evil
    Hát én azért ilyennel nemjátszanák, még a 4870x2 tőnek sincs semmi hangja ha nincs terhelve, mondjuk ezt azért nemhagyom éjszakára :D

De ha lényeg ha vírusirtó, windows, stb elkezd frissitgetni, vagy akármi egyéb virus vagy valami kerül a gépre ami maximumra járatja a procit, akkor azért lehet hogy kikapcsol 70-80C nál, de aztán lehet hogy pont ezzel lesz vége a gépednek :(
    Így inkább szerintem állítsd a minimumot minnél magasabb biztonságos hőfokra, de ha kell 75 foknál kapcsoljon már be maxra az a ventilátor.
  • TherÖcsy
    Helló mindenkinek. Ki szeretném kérni azoknak a véleményét akik a HD5770 gddr5 1GB-os karit hasznűlnka h szerintük mennyire erős, és megbízható ?!
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • kifli
    beállítam esti csndes töltögetős modba :D

venti nem állt le teljesen szerintem olyan 3-400-at forog, de ha lefogom sincs több hangja...
    Lehet procihűtőről is leveszem ventit, meg házventiket is offolom estére :D
    CPU HŰTŐpasszívba is elviszi szerintem e8400-at, akkora :D
  • [HUN]FaTaL
    AF-t is kapcsoltál driverből? Tedd 16x-ra és úgy nézd meg mondjuk tduban az utat. :)
  • Sharks
    Na visszadobtam a 9.8-ast, őszintén szólva, nekem nem sok különbség látszik a 9.12, meg e között, de vhogy mégis más. Még meg kell néznem sztem egy-két játéknál, eddig csak TDU-t cheakkoltam le.
  • Solten
    Valahogy kiment a fejembol...
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudtad? Ugyanaz a gyár, ugyanaz a fos minőség. :D
  • Sharks
    Thx, már lekaptam közben!
  • duracellmumus
    ha crosfirézel akkor a 9.7!:):)
  • Solten
    Innen le is kaphatod: link
  • Solten
    Szoval ez a Force 3D az "Ati Innoja"... Messze kerulendo mint a zold tesokaja...
  • Solten
    Ez megtisztelo, bar sokat nem tudok hozzatenni, egy nyomi Mobilityvel hasznalom a 9.12-est mindenfele gond nelkul... :) A nemet ComputerBase legutobbi Catalyst-tesztje a 9.10-es volt, 1xAA 1xAF eseten a 9.8-as a leggyorsabb; 4xAA es 16xAF eseten pedig a 9.5-os... (hajszalnyival marad le a 9.8-as). Szoval szerintem a 9.8-ast. Ja es 4870-el teszteltek...
  • Sharks
    Solten, szerinted 4xxx-es szériához melyik driver a legjobb?