90029
-
Blum #49828 Amikor a mostani HD3850-em ment 350-es Codegennel,akkor semmi baja nem volt,csak nagy-nagyon ritkán lefagyott. Aztán biztonság kedvéért vettem a mostani Chieftec-et,különbség 0 kivéve,hogy nem fagy le. -
#49827 Ellent kell mondjak! Amikor 2900XT-m volt és az akkori Enermax(!) tápom nem bírta, szépen belassult a játék, mert a kártya visszavette az órajeleit, a windows event logba pedig beirta, hogy "kevés a szufla, visszavettem, bocs".
Sharks: attól fögg, mennyire zavar, amikor főleg oldalmozgásnál megtörik a kép a képernyőd felénél. Ami még "jó" a vsync bekapcsolásával, h a frémrátádat lefixálja a monitorod frissitési frekijére (azaz pl 60hz esetén 60fps-ed lesz maximum) és ez szvsz igencsak jó dolog (engem pl zavar az ingadozo fps). Ami negativum ekkor, hogy a legtöbb játék nem tud 45-50fps-el menni, igy ha nem birja
a géped, akkor 60 helyett egyből 30-ra esik a sebesség (majd tovább 20-ra, ha azt sem). Van persze játék, ami trükközik és ezt elkerüli, de ez a ritkább. -
barmi #49826
B.U.É.K. AMD! -
#49825 hát, jól tud jönni, ha szinkronizál :) -
Blum #49824 Ahhoz a tápnak semmi köze.. -
torok6 #49823 Csak azért kérdem mert a call of duty MW 2 valamikor beakad. Meg valamelyik játék meg nem. -
Blum #49822 Ha arra gondolsz,hogy le is fagyhat-e a gép,akkor a válasz igen. Ha arra gondolsz,hogy játék néha beszaggat,akkor a válasz nem. -
torok6 #49821 A táp-tól beakadhat játék? -
#49820 Utánanéztem, hogy mit is csinál a VSYNC, de arra nem igen találtam magyarázatot, hogy ez miért is jó. Érdemes bekapcsolni? -
#49819 :D
a szőrössel? XD -
#49818 Eleg ha elkaprasztatsz a fankoddal .... -
#49817 -
#49816 Na megnéztem crysis-t, a 9.8-al abszolút jobban fut, nem igazán akadozik, viszont sikerült megint lefagynia, de ez nem drivernek tulajdonítom. A venti 51% körül mozgott a druva résznél és így volt 55 és 60 fok között a kártya. Fps 27 és 40 között mozgott. -
#49815 Termeszetesen .... -
#49814 na az érdekelne hogy olyanba tudol-e segíteni hogy utalok neked pénzt te meg paypalal tovább?
Még nem mostanában kell majd de tájékozódom :D -
#49813 Itt vagyok ..... -
#49812 Erre emlékszem, mert ott is én értetlenkedtem, csak nem jöttem rá, hogy a melyik az FPS... -
#49811 Uj topikjaban megtalalod: link -
#49810 Olvass vissza egy keveset. Nemrég volt téma az OSD kezelése, képekkel illusztrálva.
link
-
#49809 Ok, ez igaz.
Erre vki?: 49802 -
#49808 Én meg még ezt nem próbáltam.
Azért az első COD-ok és MOHák távolról sem ennyiből álltak.
A kinek mit is jelent a jó játék nagyon relatív. -
#49807 A 6 volt az első, amit kipróbáltam, vagyis az MW 2 (hogy Blum is értse ). Nálam aminek nagyon szép a grafikája, az már nagyjából rabul is ejtett, de azért ettől nem voltam úgy elájulva, mert az a minimális játékélmény sincs meg benne számomra, ami ahhoz kell, hogy élvezhesd is a dolgot. Hiába szép, a többi téren 0, azaz O pontot adnék a játékra. Amúgy meg sosem jött be az ilyen "lőjünk halomra mindenkit" típusú játék (ebben aztán tényleg megteheted a repülőteres résznél...), olyan szinten értelmetlen, hogy el is gondolkoztam közben, hogy most mi a francot is csinálok én itt? Komolyan ezzel játszom? Na mind1, a lényeg, hogy mostmár tapasztalatból mondhatom, hogy egy kalap sz... -
#49806 Speciel Én igen.
Első COD-khoz és MOHákhoz sok "emlék" fűz. -
#49805 Én -
#49804 Ezzel biztos nem vagy egyedül, de vkinek meg éppen ez tetszik.
Első COD-okkal és MOH-ákkal ki nem játszott?! -
#49803 az a video olyan rossz minőségű volt, h nem lehetett kivenni semmit :)
-
#49802 Valaki meg tudná mondani, hogy msi afterburner-ben hogyan kell bekapcsolni az fsp-mérést? Thx -
#49801 Sztem egy kalap sz az a játék... -
#49800 Csak fog, ha jól tudom még nem jött ki a DX11 Vistara, de a webupdate lehet hogy már ráfrissít. Fog működni ez 100%. -
#49799 de úgyvolt hogy külön válik, de mégis call of duty modern warfare 2 lett a címe, nem csak modern warfare 2
OFF: ha valaki már vásárol e-bay-en az tud nekem segíteni?
Gurura gondoltam pl, ő írta hogy szívesen segít ilyenekben, de őt nem látam mostanában :( -
Blum #49798 Fa**om..mindig azt hiszem,hogy Most Wanted-ról (MW) van szó és mindig összekeveredek és akkor WTF? -
#49797 Mert?! -
#49796 A COD után nem is szoktam tovább olvasni, ezt a taktikát ajánlom Mindenkinek... -
#49795 Nem úgy volt, hogy a MW megjelenésével külön válik a COD és a MW.
Ez így pöttyet zavaró szerintem, hogy már MW-ből 2.; COD-ból 6.
Mondjuk lexarom. De legalább már tudom, hogy akkor a 6ik az MW2ik. -
#49794 cod6 más néven modern warfare 2 -
#49793 Akkor már csak azt áruljátok el, hogy most melyik COD-ról is van szó?!
-
#49792 Nekem a 9.11-ig semmi gondom nemvolt velük. Asszem a 9.7-es volt fent jó sokáig és talán arról is frissítettem a 9.11-re. A 9.12-vel sem tudnám most pontosan megfogalmazni, hogy mi nem volt jó, de pl. crysis lefagyott egy résznél, mikor régen már végigvittem és nem volt ilyen gond ott, kifogástalanul futott. Meg akadozások fordultak elő... de nem biztos, hogy ezeket a drivernek kell tulajdonítani, ezért nem akarom elkiabálni. -
Blum #49791 Drivert csak akkor frissítsd,ha lesz olyan,amire tényleg nincs panasz sehol. Én is azt várom.... -
#49790 nekem 5770-el fülhhádée (de csak azért játszok így me divat) még egyszer nem esett 60 alá az fps-em :D -
#49789 Igazából az msi afterburner már fent van és tetszik is a progi. Nem nagyon szeretném ilyenekkel teleszórni a gépet. Ha abban meg tudnám csinálni, az lenne a tuti.
Egyébként tegnap feltettem a 9.8-at, ugyan egyelőre nm sok különbséget látok a 9.12-höz képest, de majd még megnézem ma crysis-el is. Ha valahol, akkor ott látszani fog a különbség. Viszont akkor innentől kezdve nekem nem ajánlott a driver-frissítés ugye?