90029
  • [HUN]FaTaL
    Mivel 5ös sorozatú kártyád van, nem csodálom...
  • arty
    értem. tehát ez azt jelenti, h nálam volt juzer error meg a másik száz balfasznál?
  • arty
    Ok, akkor igazatok van, tényleg juzer error volt nálam. Rosszul telepitettem a drivert, az egyik NEXT előtt hezitáltam kicsit és olyankor valoban máshogy telepszik fel, ezért szart be a dirt2. Másnál detto. Mi tehetünk rola.

Még szerencse, h ATI később fixálta a NEXT előtti várakozási időket és nem tudjuk többé szarul feltenni.

Lám, milyen jo h ezt átbeszéltük, legközeleb biztos nem baszunk el ennyire egyértelmü dolgokat. Megyek, be is irom a dirt2 topikba, biztos ott is jópáran tévesen az ATIt hibáztatták önön hülyeségük helyett.
  • berczely
    Úgy úgy!
    Nekem is a "nem hivatalos" demó már megvolt és pöpecül ment!

Attól hogy páran beírják hogy nekik szarul megy ATi kártyán meg szar a 9.xx-es driver meg ilyen driver olyan driver...

Én ritkán írok ebbe a topicba csak olvasgatom inkább mert nem tudok hozzászólni mert sokszor írják hogy ez rossz nekik ezzel a meghajtóval meg azzal... hát nálam semmivel semmi gond!

TDU meg már nincs fent 2 napja még fent volt... most olvastam a topicot ha hamarabb látom a hibát akkor beszálltam volna én is a "vitába" de már most nincs kedvem visszapakolni!
  • kifli
    nekem demoval sem volt gondom, frissítés nélkül sem. pedig még azelőtt megvolt a demo hogy hivatalosan kijött volna.
  • berczely
    Én is demóztam 9.11-es és nem szoptam be teljesen jól ment!
    Én még az a 9.12-es Hotfix izét sem raktam fel!

• arty
    9.12-vel nekem sincs semmi bugom Dirt2-ben. Sőt, a 9.7-9.8-al sem. De amikor a 9.10 vagy 11 volt aktuális és kijött a demo... nos, olvass bele a Dirt2 topikjába, minden ATI tulaj beszopta és driver frissités után megjavult.

Juzer error my ass.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor linkelj már egy képet a TDUból hogy rajta van a 16xAF driverből és 9.12es a CCC :)
  • arty
    eddig én is ezt biznygattam :)) aztán jött ez az utolso 2-3 driver és nyugodtan mondhatom, hogy szarok az ATI driverei ...

kifli: ok, lehet h a 9.11-el volt a gond, már kicsit összefolynak.
  • berczely
    Hát én inkább a júzer errornál maradnék még mindig mert nekem eddig semmi bajom nem volt vele!

Én is látom az AF különbségeket ha nincs bekapcsolva nekem megy ccc-ből és játékból is mindegyik játéknál!Amúgy meg grafikai bugokkal (ami nem az eleve bugos játék miatt van) nem szokta találkozni!

DiRT 2 most is itt van a gépen 9.12-es meghajtó és semmi bugom sincs!Menü és a játék is megfelelő fps-el megy!
    Lehetne még sorolni... tényleg nincs bajom egyik játéknál sem!És nem azért mert "áh leszarom" hogy van e AF meg HDR meg egyéb... mindig húzok mindent maxra azt tökéletesen fut minden!

Ennyi!
  • rumkola
    most akkor mégis szarok az amd driverei? eddig azt bizonygatták a tulajok, hogy semmivel semmi baj, csak júzer error létezik
  • kifli
    1fps-el megy a dirt? nekem nem volt vele semmi problémám, szépen ment...
  • arty
    Nem, ott nem látszik annyira a hiba :))

"nem volt vele semmi gond" ;)
  • berczely
    Már nincs fent a TDU... (amúgy tényleg nem volt vele semmi gond!)

DiRT2 vagy SHIFT nem jó?
  • arty
    (amugy is te lennél az egyetlen a világon, akinek működik ;) )
  • arty
    ez ilyen "nálam oké az AF"-ről ki szokott derülni, h csak igénytelenség mondatja :))

képet!
  • berczely
    Hát nem akarok ünneprontó lenni de én 2 napja TDU alatt még szép HDR-t láttam és az AF-el sincs semmi gond nálam egyik játéknál sem!

9.12-es meghajtó van fent!
  • arty
    urban legend, hogy 9.10-el 1 fpsel megy a dirt2?
    urban legend, hogy 9.10 óta egyik driverrel sincs AF?
    urban legend, hogy 9.12-vel TDU alatt villog a HDR?

• arty
    van

olvassd el az utolso 2-3 oldalt ... 9.9 óta minden driverrel van valami gond, ami persze nem biztos, hogy nálad is előjön (pl ha nem játszol sokféle játékkal)
  • sith7
    Hát ha szeretsz veszélyesen élni...
  • berczely
    Semmi baj nincs azzal a HKC-val!
  • Dobronski
    HKC kuka.
  • berczely
    Bele!Táp is elég neki!
    Vegyed nyugodtan!
  • Kongy
    Üdv!

Gigabyte EP43 - DS3L alaplapba belemegy-e az új coolerrel szerelt Sapphire HD5770? Mert nekem PCI-Express 2.0-ás az alaplapom, ez meg PCI-E 2.1-es. :S Plusz a táp kérdéses még, egy HKC 550W-osról lenne szó...
  • fery02
    Akkor jó, köszi!
  • rumkola
    nincs, ez ugyanolyan urban legend mint a "következő lesz a csodadriver"
    nyugodtan pakold fel
  • fery02
    Van annak igazságalapja, hogy már egy ideje nincs értelme új drivereket feltenni, akiknek 4xxx szériájú kártyájuk van?
  • pxxl
    sok értelme lenne
  • Lakos
    Akkor nem szóltam...
  • Blum
    De akkor mégtöbbet fog enni és még mindig nincs DX11. Ő meg pont ezért akar 58xx-et.
  • Lakos
    Ha HD4870-ed van, és Crossfire-képes alaplapod + jó tápod, akkor még egy
    HD4870 vásárlásával elérheted egy HD5870 teljesítményét
  • pxxl
    annyira nem fontos, csak a fogyasztás meg a dx11 miatt jó lenne. még a 4870 erejét sem használta ki semmi 100%-on. még fúhádéban sem. bőven elég a 2D profil (500/2000)
  • Lakos
    1. HD5850 70 ezer körül, még HD5870 100 ezer körül kapható.
    2. Attól függ, hogy milyen géped van. Én inkább várnék még egy kicsit, ha nem sürgős...
  • pxxl
    mijaza fermit kvad eselííí :D nem érteni zöldül

mennyiért dobnálják mostanában az 5850/70-eket? lehet h beneveznék majd majd egyre. vagy várni kellene dzsífószékra, hátha lenyomják az árakat?
  • Kontrakcio
    buek. Mi a helyzet gyereke?
  • Gibor
    Hát nincs, de nekem szépen kimaradt a fél éjszaka :)
  • Solten
    Nincs annyi pia a Foldon...
  • Blum
    Ha akarnék sem tudnék annyira berúgni.
  • Klemice
    remélem annyira senki nem rúgott be, hogy előrendelt volna 4 fermit kvad eselííí-be
  • arty
    dirt2, battleforge