18
  • Kobaljov
    szerintem csak médiahack, bár a múltkori Kiszel klippre is volt valakinek pénze
  • Anteris
    "Anettkát fürdőruciban látni már felér egy természetis csapással"

szerintem nem olyan rossz nő, inkább csak rutinból fikázzák a külsejét az emberek..
  • Gartman
    loool...ez meg mi a ku*** élet?:DDD
  • Morden23
    Már régebben láttam, de még mindig szégyen.

Lexike, kicsi-e, nagy-e?
  • Picizöldfül
    Az ember fia pedig kérdezvén Istentől: What the fuck???!!
    Anettka Space Project - Kötelező megnézni!!!!!!
  • Morden23
    :D:D:D:D:D:D:D

Nem tudok eléggé egyetérteni :)

Ha esetleg a Kiszel énekelni is akar a filmben, akkor viszont még a tyúkIQ sem védi meg a nézőket az instant kómától.
  • AljasGetto
    Tyűha!!!

Ezt a sztár névsort elnézve ez egy Tarantino film lesz!!!

Az ORTT-nek korhatár helyett IQ határ szerint kéne besorolni a filmek, hogy mekkora IQ ALATT lehet megnézni. Erre pont jó lenne a 12-es karika... :D
  • Loverman
    remélem a férje is benne lesz, aki összeveszik Farkas Bertalannal, meg meg akarja veretni Váncsa Istvánt, meg ilyenek...
  • Jim Kirk
    *torzszülöttjei
  • Jim Kirk
    A magyar média torzszülöttei összefogtak!
  • Soundmaker
    Szerintem a mozik szeretnének egy kis karbantartó szünetet tartani... erre a célra tökéletesen megfelel majd ez a film... Szerintem még a vetítős emberekék is inkább letolnak egy blázt addig amíg a film megy...

Manapság egyre több a természeti csapás a földön... Árvizek, Tornádók, viharok, földrengések, cunamik, Anettkák...
  • Soundmaker
    Anettkát fürdőruciban látni már felér egy természetis csapással, mindezt Kiszel Tünde társszereplésével megfejelve azt kell hogy mondjam, hogy Mr. Bean - az igazi katasztrófa film címét lazán verni fogja ez a szörnyedvény (mellesleg Mr. Bean filmjei jobbak). Ez nagyon gáz. Gondolom a kalandjeleneteket majd a rettegés fokából fogják átvágni. Anettka pedig az "űrutazás" után Hollywoodot készül bevenni?
  • gyuri12
    úristen!
  • Loverman
    te jó ég...
  • jefferson83
    Moziban?????????
  • Szaruman
    Ez vmi természeti csapás?
  • sly007
    Együtt a "nagy" csapat. :-)
  • Sub
    Anyám borogass...