18
-
Kobaljov #18 szerintem csak médiahack, bár a múltkori Kiszel klippre is volt valakinek pénze -
Anteris #17 "Anettkát fürdőruciban látni már felér egy természetis csapással"
szerintem nem olyan rossz nő, inkább csak rutinból fikázzák a külsejét az emberek.. -
Gartman #16 loool...ez meg mi a ku*** élet?:DDD -
Morden23 #15 Már régebben láttam, de még mindig szégyen.
Lexike, kicsi-e, nagy-e? -
#14 Az ember fia pedig kérdezvén Istentől: What the fuck???!!
Anettka Space Project - Kötelező megnézni!!!!!! -
Morden23 #13 :D:D:D:D:D:D:D
Nem tudok eléggé egyetérteni :)
Ha esetleg a Kiszel énekelni is akar a filmben, akkor viszont még a tyúkIQ sem védi meg a nézőket az instant kómától. -
AljasGetto #12 Tyűha!!!
Ezt a sztár névsort elnézve ez egy Tarantino film lesz!!!
Az ORTT-nek korhatár helyett IQ határ szerint kéne besorolni a filmek, hogy mekkora IQ ALATT lehet megnézni. Erre pont jó lenne a 12-es karika... :D -
Loverman #11 remélem a férje is benne lesz, aki összeveszik Farkas Bertalannal, meg meg akarja veretni Váncsa Istvánt, meg ilyenek... -
#10 *torzszülöttjei -
#9 A magyar média torzszülöttei összefogtak! -
Soundmaker #8 Szerintem a mozik szeretnének egy kis karbantartó szünetet tartani... erre a célra tökéletesen megfelel majd ez a film... Szerintem még a vetítős emberekék is inkább letolnak egy blázt addig amíg a film megy...
Manapság egyre több a természeti csapás a földön... Árvizek, Tornádók, viharok, földrengések, cunamik, Anettkák... -
Soundmaker #7 Anettkát fürdőruciban látni már felér egy természetis csapással, mindezt Kiszel Tünde társszereplésével megfejelve azt kell hogy mondjam, hogy Mr. Bean - az igazi katasztrófa film címét lazán verni fogja ez a szörnyedvény (mellesleg Mr. Bean filmjei jobbak). Ez nagyon gáz. Gondolom a kalandjeleneteket majd a rettegés fokából fogják átvágni. Anettka pedig az "űrutazás" után Hollywoodot készül bevenni? -
gyuri12 #6 úristen! -
Loverman #5 te jó ég... -
jefferson83 #4 Moziban????????? -
#3 Ez vmi természeti csapás? -
#2 Együtt a "nagy" csapat. :-) -
#1 Anyám borogass...