Web 2.0 felvilágosítás IV.: Joost, az Internet TV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyan lehet a Joost-on, vagy a TVU playeren magyar csatornákat nézni????
<#szomoru1><#szomoru1>
Bocs, de honnan szerezhetnék meghívót és honnan lehet a klienst letölteni?
vmi válasz????????,,,<#vigyor4>
a foxot hogy kell behívni a tvuplyeren mert nekem nincs a listában!
Sziasztok!
Megkérnék egy Joost tesztelõt,küldjön nekem egy meghívót.
E-mail címem [email protected],elõre is kösz.
szeretném letölteni ezt a joost szoftvert ha lehetséges.
akinek megvan légyszives küldje el nekem.
elöre is köszönöm.
Sziasztok!

Meghívóért állnék sorba... hátha most már több embernek is van, gondolom a napokban megugrik a regisztrálók száma, nagy a rendszer körül a hírverés. Remélem idõvel olyan lesz, mint amit elsõ hallásra várunk tõle..

email: bucoegy(kukac)freemail.hu

Üdv!
Bucó
sziasztok!

Ha valakinek van meghívója, küldjön nekem 1-et pls.

Elõre is köszi.

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

NEXUS6
Ez a tvuplayer tök jó, pláne hogy a Sci-Fi channel is rajta van!
😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Sziasztok!
Ha van vkinek meghívója kérem hívjon meg!

Mail címem: fkornel (kukac) gmail (pont) com
Köszi!
Erdemes lenne odafigyelni mit mondott Vint Cerf. Ha van eleg savszelesseg, akkor egyszerubb letolteni es utanna megnezni, mint folyamatosan streamelni. Mig a stream-elesnel sok kapcsolatot kell folyamatosan es allando savszelesseggel fenttartani, addig letoltesnel egyszerre kevesebb kapcsolat van, mivel nem egyszerre toltenek le az emberek, hanem ossze-vissza es raadasul a sebesseg ingadozasa sem kritikus. A web pont a http ezen tulajdonsaga miatt tudott naggya valni. (mivel az emberek hosszabb ideig olvasnak egy oldalt mint amennyi ideig a letoltese tart, tehat kisebb savszelesseg es szerver is eleg)

Az iptv-vel kapcsolatban sajnos ott tartunk, hogy ha a minimalis fair use-ra igenyt tart egy ember, akkor kenytelen illegalis forrasbol beszerezni az adatokat, mivel a szolgaltatok tisztesseges formaban nem hajlandoak azokat ertekesiteni.

A cikkben emlitett p2p rendszerek mukodnek ugyan, de ha lenne rendes routed multicast, akkor sokkal kisebb savszelesseggel lehetne sokkal tobb adatot atvinni (es olcsobban). Lasd Tannenbaum Globe project-jet. A dolog hatranya, hogy csak akkor mukodik, ha nem terheljuk a rendszert a szamlazas overhead-jevel, tehat minden adatot ingyen vagy altanyaron adunk.
Tetsuo
ki az a barom aki tvt néz, ha van net??

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

kaptam 3 meghívót ha érdekel vkit 😊

ja, és reklám, na az van benne, nem is kevés....
Mit gondoltál mibõl fog élni? 😊
Én imádok mindent ami "webkettõ", de a Joosthoz megjött a meghívóm, leszedtem, és 3 nap múlva UNINSTALL.

Ez nem is webkettõ egyébként, jut eszembe. Semmi interaktivitás (jó, tudom, van, de nem az a lényege), stb.

na mindegy ragozhatnám még, de az a lényeg hogy szerintem ebben semmi nincs ami megfogna nagy tömegeket....
Gerygrey
mikor a kedvenc sorozatomhoz nem kell sietnem haza, mikor a sör/fagyi/ropi/pisi/reklám-szünet nem 12 perc, hanem annyi amennyit én akarok. Mikor egymás után akár nyolc epizódot is végignézhetek egy évadból anélkül, hogy verejtékezve izgulnék át hét éjszakát a következõ részig.
Pedig ez nagyon jó dolog, én már sorozatot akkor sem néznék tévében, ha nem lenne más altenatíva (nem is érdekeltek egyáltalán a sorozatok amíg nem volt gyors net meg torrent)

"berakod amikor akarod" egyáltalán nem ugyanaz, mint ülni a fotelben a tévé elõtt, és egy menübõl válogatni dolgokat.
Egy "menübõl" válogatok a PC-n, aztán kiírom DVD-re és berakom a játékosba. Majdnem ugyanaz. Mondjuk egy HTPC-re telepített firefox+uTorrent+divx player kombó, amit távirányítóval (vagy inkább wireless egérrel és billentyûvel) lehet vezérelni, lehet hogy tetszene, de az ilyen korlátozott szabadságot nyújtó menüs dolgokért én nem igazán rajongok.
Ezek szerint neked is idegen, ugyanis marhára nem érted mirõl van szó. Az, hogy letöltöd a netrõl, vagy megveszed a boltban a DVD lemezt, és "berakod amikor akarod" egyáltalán nem ugyanaz, mint ülni a fotelben a tévé elõtt, és egy menübõl válogatni dolgokat.

"az emberek többsége számára - sõt számomra is - teljesen idegen a videotékaszerû televíziózás"

Aha, persze. A torrent meg az eredeti DVD-n is bagóért beszerehetö sorozatok korsakában. Hol él a cikkíró, timbuktuban?
HöfEE
NEkem ilyet még nem csinált. Lehet valami limited edition Joost -om van 😄

negatív, igenis néztem a total recallt és mûsor közben random részken jön a t-online illetve a wrigley's reklám
HöfEE
NEm magától szakitja meg az adást, csak két müsor között benyom egy T-Online-os képet pl.

néz még valaki tv-t ? lol

Én inkább torrentezek tobább 😊

http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva

nekem van joost accuntom, nem nagy cucc... és amúgy vannak reklámok, itt magától megszakítja amit nézel és bevág idõközönként egy reklámot
százszor többre értékelem a tvuplayer-t amin valódi tvcsatornákat streamelnek p2pben
Sadist
Kapsz majd popupos elnyomhatatlan reklámokat, nem kell aggódnod -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Már egész jól mûködik egyik fórumban leírtak meg screenshotok szerint. Csak ugye az az óránként 320MB le és 104MB fel nem mindenhol lesz öröm, ha sokat tévéznek 😉

királyság remélem müxeni fog mert tele a tököm a reklámokkal -.-