21
  • Tetsuo
    Én má 10éve felkészültem rá, csak nincs pénzem technikát venni :)
  • Gerygrey
    a nagy többség még nem készült fel a nagy felbontású tartalmak, az új generáció fogadására

Én már évekkel ezelőtt felkészültem, mondhatom hogy mára már hozzászoktam a nagy felbontású dolgokhoz. Jaigen, PC-m van, úgy könnyű :)
  • NEXUS6
    Azért nem eszik olyan forrón a pudingot!;)))
  • ddk
    mar csinaltak kereskedelmi kvantumszamitogepet(vmi d-wave kanadai ceg), de talan csak jovore arusitanak, onnantol folosleges lessz ilyennel foglalkozni
  • CybeRick
    Végre valami hasznosra is fordítható a konzolok szabad kapacitása :)
  • NEXUS6
    Azért nem kell hogy csak álljon oszt malmozzon a PS3 foldingozás közben, mert korlátozottan lehet vele netezni is!;)))

Ugyan is ha infót akarsz nézegetni a foldingról, akkor az anyagokat a brózer megnyitásával a netről szedi le. Az oldalak közül meg kell keresni a help-eset, ott van egy google link. És így már a google keresőmezőjébe be tudod írni a címet ahova menni akarsz, mert ugye egyébként pont a brózer címbeírása van letiltva.

Sajna csak egy oldalt tudsz egyszerre megnézni, de végül is az alap brózer se enged túl sokat.
  • Tetsuo
    Én meg emléxem, mikor még 2ft volt 1 gombóc fagyi! :D
  • onimusha
    én emlékszem még PS2 induláskor 189 000 huf-volt a mammutba, azóta alaposan becsődölt MURÁNYI szalonba, viszont baromi sokáig bírtuk nézni a tekkent :)
  • Sanyix
    De fent beírt szövegben igen :) ezt néztem meg én is, ezért írtam.
  • Dzson
    Nekem is fut néha. Letölt este egy csomagot magának, és azzal elvan reggelig. Mutatja real time a fehérje nemtudom mit, ha értenék hozzá talán respektálnám is. :) Egyébként mutatja a gép, hogy a friend list-ben ki mit csinál ha online van. Pl. resistance-ban van, vagy motorstorm, vagy folding home-t futtat.
  • zzebi
    Most latom, hogy a legutobbi allapothoz kepest mar tamogatjak a lassabb ATI kartyakat is.

GPU and OS support
    Which cards are supported?
    We now support serveral classes of GPU boards, including X1600, X1800, and X1900 class GPU's from ATI. At the launch, we supported X1900 cards only. X1800 cards do not provide the performance seen in X1900's and so we strongly recommend X1900 class cards (although we now officially support X1800). X1900 and X1800 cards are actually quite different -- they have different processors (R520, R530 vs. the R580 [in the X1900 series]). The R580 makes a huge difference in performance -- its 48 pixel shaders are key, as we use pixel shaders for our computations. Also note that the card should have more than 256MB (i.e. at least 512MB) of RAM, otherwise the GPU client will put a huge load on the client machine (although we do note that the 256MB X1950Pro using PCIe does work reasonably well).
  • Yv@n
    "Ezen felul a GPU-s szoftver kizarolag a legizmosabb AMD/ATI kartyakon mukodik, tehat a GPU-s adatok mind Radeon 19xx-es kartyakbol jonnek."
  • lee56
    Valóban, de a jobban megnézed arról nem is beszélt senki :)
  • Sanyix
    Hát az X1600-at nem mondanám izmosnak...
  • zzebi
    Hmmm, a pillanatnyi statisztika szerint:
    189515 Windows PC 180 TFlops teljesitmenyt produkal, ami kb 0.95 GFlops gepenkent. Ugyanekkor a 29300 PS3 384 TFlops teljesitmenye alapjan egy PS3 13.11 GFlops-ot tud. Viszont a 934 GPU 55 TFlops-arol se feledkezzunk meg, ami 58.89 GFlops videokartyankent.

Tehat egy PS3 kb 14x gyorsabb egy atlag PC-nel a Folding@Home-ban, viszont a GPU-k kb 4x gyorsabbak a PS3-nal.

A PC-k es a PS3 vedelmeben mondjuk el azert, hogy a projekt weboldala szerint a GPU-k mindossze nagyon keves fajta szamitas elvegzesere alkalmasak, igy csak egy bizonyos fajta feladatot adnak nekik.
    A CPU-k minden szamitast el tudnak vegezni, igy az osszes modellben hasznaljak oket.
    A PS3 valahol a ketto kozott van. Joval tobb fajta szimulaciot el tud vegezni, mint a GPU, de a pillanatnyi szoftver meg nem annyira altalanos, mint a CPU-ra irt valtozat.

Ezen felul a GPU-s szoftver kizarolag a legizmosabb AMD/ATI kartyakon mukodik, tehat a GPU-s adatok mind Radeon 19xx-es kartyakbol jonnek.
  • TothLaci
    "Ilyen lehet a Halo 3, a Lair és a Heavenly Sword" és a GTA IV is.
  • Zenty
    pontositva elavásnál offline modba számitana is :)
  • Zenty
    pontositva elavásnál offline modba számitana is :)
  • Zenty
    ha ez téleg muxi ,akkor sony csinálhatná ezt a hattérbe számitás dolgot,
    amig a gyerköc home-on mászkál ,filmet néz stb. addig mehetne a számitás. Akik meg bele mennének csökkentet modba, kikapcsolva ps3 nem használják semmire akkor is számolna
  • gyuri12
    biztos resistance-ot játszanak...
  • HAF Rigel
    Ez igy teljesen igaz , de szerintem a Ps1 és Ps2 nél is ez volt a heyzet . Amig nem ment le az ára a 40-50 ezer közelébe , addig az is nagyon drága volt . Emélkszem 99900 volt az ára . nagyon durvának tünik mai szemmel nézve .