32
  • miki10
    nem tudjátok miért veszet el a call of duty 4 multiplayer be a fegyvereim meg a rangom?dg
  • miki10
    nem tudjátok miért veszet el a call of duty 4 multiplayer be a fegyvereim meg a rangom?g
  • szunyika
    ha tört játékod van és akarsz neten játszani mások ellen akkor a következő linken belül találsz IPcímeket, ahol tudsz játszani!
    hajrá:
    http://cod4tortszerver.extra.hu/
  • fawcet
    Én is cod2-vel tolom mert nincs jobb számomra egyelőre ebben a műfajban.
    Single az elmegy talán, de a multi kissé kétes.
  • gyuri12
    amúgy az édesanyád,az nem egyszó?XD
  • Cat 02 #27
  • TunerX
    Hellion, azaz agya helyett hélium...
  • sztechnika
    Egy új paraszt hurráá....
  • Balumann
    Én nagyon szerettem a CoD 1-et is, és a CoD 2-t is. Szerintem és számomra a hangulatában is, és játékmenetben is sokkal jobb mint más háborus játék. MoHPA -val játszok most, és szerintem meg se közelíti.
    Unreal Tournament -et is nagyon szeretem/szerettem, főleg neten játszva. Nagyon sajnálom, hogy a CoD 3 nem jött ki PC-re, pedig vártam :(
    Remélem a CoD 4 is jó lesz, legalább annyira, és olyan grafikával mint a 2 ;)
  • gyuri12
    én sem szeretem a codot,de ezt lehetett volna kicsit finomabban is a tudomásunkra hoznod!és ha az én anyám hülye,akkor a tied az milyen?:)
  • sylas
    sztem nem lessz rossz hogy mai időben játszódik mivel az eddiggiek mind II vh szal kicsit untató volt a sztori
    változatosság gyönyörködtet
  • kanduhr
    Remélem lesz benne co-op single player is.
  • Derapo
    Csunya vagyén nem naygon szeretem a világ háborús gamékat,de a Cod2-nek nagyon jó volt a hangulata.
  • Sadist
    Ostoba :| Még hogy UT-ban nem volt semmi újítás? Három rész volt, mindegyik képes volt újat felmutatni, elég csak az onslaughtra, bombing run-ra, meg a többi dologra gondolni.
  • Indigo
    Vegyél vissza, Pistike...
  • Hellion
    Nagy a pofád kiskocka. Fulladj bele a cod-odba, mellesleg az édes anyád a hülye, aki ilyen szar gyereket szart a világra.
  • Librarian
    Jajajaja! Az nekem is nagyon bejött az UT 2004-ben!! :)
  • Sanyix
    Hát az ut sorozatban azért van újdonság. pl a 2004-ben az onslaught? mód amiben pontokat kell foglalgatni és vannak járművek, és igen istencsászár élmény olyat tolni lanpartyn :)
  • gyuri12
    legalább ha elolvastad volna...ennyire nem lehetsz hülye! NAGYON HÜLYE VAGY!
    bocs ezt muszály volt...
  • portable
    Miért vagy ennyire hülye?

"A sztoriról nem sokat árultak el a fejlesztők. Annyi bizonyos, hogy a negyedik epizód szakít a világháborúkkal, és korunkba helyezi az eseményeket."
  • psishock
    Picizöldfül: teljesen egyszerû a magyarázat 1L leljebb
  • psishock
    .... bántsák az UT sorozatot ....öcsém, ha nem tetszik ne játsz velük, ne hurrogd már így értelmetlenül le csak azért mert pl egy újabb UT vagy ebben az esetben COD (főleg, hogy fogalmad sincs róla milyen lesz). Attól még, hogy a név ugyanaz, lehet teljesen más megközelítés a fejlesztők részéről. Nem minden esetben bőrlehúzás a sorozat.

"A COD 3-al ellentétben a folytatás nem kizárólag a konzolosok táborát boldogítja majd, hanem számítógépen =is= kiolthatjuk az ellenfelek életét."
    Hogy mi? Lehet, hogy nem kellett volna elhinnem amikor azzal nyugtatták a PC-seket (cod3-al kapcsolatban), hogy a páratlan részeket fogják exclusive konzolra gyártani, a párosakat viszont PC-re, ugye mivel 2 külön fejlesztőcsapat végzi a munkát. Azt mondták így tudják legjobban testreszabni az adott platform-ra a részeket. Erre most ismét belekeverik a konzolokat is? Igazán remélem, hogy csak Szabi tévedett.

"Az Activision hivatalos közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a méltán sikeres Call of Duty folytatásán megkezdődtek a munkálatok. A háborús FPS-t az Infinity Ward fejleszti majd..."
    Heh, szerintem már egy jó ideje folydogálnak azok a munkálatok, mivel ha minden igaz (amit a fejlesztők mondanak) szombaton már egy video bemutatót is kapunk a kezünk közé :)
  • Picizöldfül
    nem értem,mért nem gyártják le a cod3mat pcre????
  • sweech
    omfg, itt egy segg :0
  • Adam II
    Köszönjük a hozzászólást
  • HöfEE
    Mi a rák F*SZ*NAK kommentelsz aha még arra sem veszed a fáradtságot , hogy elolvasd a cikket vagy LEGALÁBB A KÉPET MEGNÉZED! Ez NEM II. Világháborus játék lesz.
  • Hellion
    Uram atyám hány rókabőrt akarnak még lehúzni erröl a szarrol?! Mi a bánatért koppintják ezeket a szar II. világhábórus játékokat?! Elején még jó volt, de már unalmas, Medal Of Honor meg max a CoD 1. Na azok eredetiek voltak, de már a 2.rész se kellett volna. Ez olyan mint a sok szar foci game, meg az UT sorozat. Semmi újdonság.
  • fawcet
    Hmm. Bízom, hogy jobb lesz a folytatás, mert ez a CoD2 nem az igazi hangulatilag.
    Elég csak a fegyverek hangját megemlítenem.
  • googlekereso
    Hála égnek végre gondoltak a PC-sekre is.
  • PoisonBorz #3
    "számítógépen is kiolthatjuk az ellenfelek életét"
    Öööhöhöhö.
  • HöfEE
    Ha az amcsikat is lehet már majd végre benne irtani akkor már jó :D
  • YakHead
    Azért remélem korrektül megcsinálják majd. Ha a F.E.A.R.-hez hasonló lesz a fizika, akkor fincsi lesz.