24942
-
#149 szerintem is mert mi értelme traktoron két kipufogó én is csak úgy láttam -
#148 na vannak itt képek ezért rakok fel én is
A többit majd később :))) -
JD4650 #147 szevasztok, a lamborghini meg deutz traktorokon a bal oldali az nem a légszűrőbe csipegeti a levegőt? :d mert valaki azt írta hogy dupla "kéményes" -
-
#145 Nem rossz, csak le lett mosva:D most értem haza, árpát fujtunk...megjutt az uj vetőgépre az árlista is, fasza minden, csintam 1 képet, de még vannak szal közben rakok be,,,amugy a turbos nincs széthajta, meg vigyázunk rá, 1555üo. van benne -
#144 yes...... drkarter2 nyert.....400 l -
drkarter2 #143 mesteruur olyan 350-400L olaj? -
#142 mi ujság mezőgazdászok?
itt szépen süt a napocska ...
én nem értek amúgy az ilyesmihez, néha néha csak benézek ide :)) -
#141 szia -
#140 sziasztok :)) -
#139 ok -
#138 thx.........az érettségi jó......még hétfőn egy fizika és --------->PARTY
nem nyert...nem 200 l kell.....találgassatok csak.....ne áruld el
-
#137 Na sracok koszonom hogy picit reszese lehettem(lehetek) varosi mivoltom ellenere ennek a klassz topiknak,az sem kizart hogy a vegen tanulok is valamit majd toletek :)
A munkaidom veget ert,jovo7en majd felnezek.
Jok legyetek,es sok esot a szomjas foldeknek-sok palinkat es bort a szomjas torkoknak
szevasztok,klassz hetveget! -
#136 Na szevasztok!
Ma 4-kor kellet kelnem menni kellet tárcsázni azt mondja a főnök (ő otthon van) hogy nincs nagy harmat kimentem a telepre a simsonommal lefagyott addig a kezem már mindenem jégcsap volt rajtam (azért nem volt olyan hideg) beérek alig látok valamit mert ott a kapunál nincs világítás odamegyek a ZTS-hez és mentem tárcsázni 12-ő ig .... nem volt külön esebb probléma csak reggel meg kellet várni a 7órát na gondolhatjátok hogy milyan jó volt fagyoskodni a reggeli minuszba pontosabban -1 fok és még sötét is volt áldottam a főnököt......
ja és kint a földeken aztán jön Karcsi bácsi a Rábával ő is tárcsázni azt mondta hogy meg vagyok bolondulva hogy kijöttem reggel 4kor a földre....de utána nem volt semmi gond a hétvégén már nem tárcsázok mert tanulnom kell hétfőre iskolára.....mesteruur olyan 200liter??? :P
mivan a Claas-otokkal gábor csak nem rossz?? jó a géped mesteruur bárcsak énis már a New Hollandomat csapatnám de azzal nem tudok tárcsázni olyan nagyobb tárcsával....télleg hogy sikerült az érettségi??? -
#135 Kemény kis jószág:))
-
#134 + még egy dolog....(azért faszán beserdültem a géppel :P).....a pótkocsik + a kamionok behozogatása a táblára és ki a műútig, mert ilyenkor nagyon szar vizes minden általában, nah, ez se jó, főleg felénk...vannak olyan pandalok mint az állat, ahol még nyárom is izzad az ember hogy a pótkocsi nehogy úgy gondolja hogy "beugrik a fasorba megnézni hogy mi a helyzet"....én már jártam úgy, el is ferdítettem faszán a húzót...
-
#133 Itt egy FMC, ami tavaj tavasszal volt nálunk bérbe....kutya egy jószág, léghűtéses, és a ventillátortól olyan hangja van, hogy mellette nem lehet metgmaradni, sőtt a hőség is elviselhetetlen mellette. Nem sokat mentem vele, épphogy kipróbáltam, de arra rájöttem, hogy ez a borsó egy szar meló....
Jah...és megtippelné valaki hogy mennyi hidraulikaolaj kell bele?????? (elárulom hogy nem kevés :P)
-
#132 fasza....elég jó állapotban van....csapassad csak vele :P -
#131 Mármint Lamborghini. Tegnap találtam a neten. -
#130 Az, duplakipufogós!:))
-
#129 892.2 -
#128 milyen mtz? 820.2 ?? -
#127 nah még felraktam ezeket is...kommentet kérek:P:D -
-
#125 Lehet hogy Lamorghini de inkább Deutz-Fahr mert annak is ugyan ilyen szériája van csak az zöldbe , de mondom lehet hogy Lamborgini. -
#124 mobilra egy kis animációs háttér :P :
-
#123 én szeretem, csak nem ezt a kivitelt :) -
#122 nagyon aranyos :DD -
#121 szia Dartonita :))
szép paci ... -
#120 A Lamborghini kedvelőinek:
:)) -
#119 hát nem volt traktoros de sokszor be szokott segíteni amikor egy munkatárs szabin van :P akkor nincs sör :P -
#118 A traktoros mindenhol traktoros.:))
És szerintem a főnök pontosan tudja hogy mit csináltatok.:) Már ha Ő is volt kezdő traktoros régen.:) -
#117 Vöröshagyma és szalonna! Nem is kell tőle jobb étel, csak finom friss puha kenyér, és fantasztikusan be lehet vele lakni. Bár a szalonnasütést azt jobban szeretem. Annak van hangulata. Akkor még egy üveg sört is képes vagyok benyelni.:) Bár kell hozzá a jó társaság is. De többet ér minden szórakozóhelynél, vagy kocsmánál (azokat amúgy is útálom).:)
Köszi, és nekedis további klassz napot! -
#116 Huh ez igy jott le?Akkor a tegnapi tivornyanak meg tobb mellekhatasa van mint gondoltam:)
Az alap bizalmat mindenki megkapja elsore,aztan egyenenkent valtozik el e vele vagy eljatsza.
Na most hogy igy klasszul kionthettem a lelkem,huzok es keritek valami 'voroshagymat es szalonnat' az asztalra.Legyen klassz es sikeres napotok!
-
#115 case eltaláltad:) most meg kimek a telephelyre mer megin szétkell szedni azt a szutykos MTZ-t amit tegnap raktunk össze(uj kuplungszettel meg minden) :S faszom,,, -
#114 hogy tudtad???? ma söröztünk a telepen bent előtte szunyókáltunk és hallotuk hogy jön a főnök a telepjárójával azzonal feláltunk sör a szekrénybe és gyorsan csináltunk valamit pl. én azzonal bementem az alkatrész részbe (kicsi) és mintha kerestem volna valamit....dehát mit csináljunk ilyen időbe , utána a főnök nem vette észre és utána haza küldött minket és ott hagytuk a sörünket :S nem tudom hogy észre veszi-e de reménykedek benne hogy nem....ha minden igaz és nem fog esni az eső holnap nekikezdünk tárcsázni -
#113 Telepi munka.:)
Az nálad mit takar? Mi a műhelyben gyültünk össze olyankor, és jókat beszélgettünk, ugrattuk egymást. Ha meg jött a főnök a műhelyben lévő gép körül kezdtünk szorgoskodni. Marketing.:)) -
#112 Nem mondtam hogy depis vagy, és gondoltam hogy érett ember vagy. Csak valamiért nekem úgy tünt, hogy nem bízol az emberekben. Vagy legalábis nagyon kételkedve fogadod amikor azt mondják hogy őszinték. Az a 90 %-ék szerintem azért elég magas százalék. De lehet hogy csak én vagyok túl optimista?
Nem tudom. -
#111 Na látom zajlik az élet...
Gábor van msn-em a címe : [email protected]
gasongas nálunk is esett az eső így telepi munkákat kellet végeznünk :(
jövő héten meg suli áááááá !!
Jók a képek Gábor a John Deere kombájn az vág az véletlenül nem 9640WTS i ???Mert előröl nagyon úgy néz ki :)))) -
#110 Nem vagyok 'depi',es felismerem az igazi ertekeket ennyi idosen mar azt hiszem,ugyhogy az eletkedvvel nincs gond.Mas kerdes hogy embertarsainkban az esetek 90%ban csalodni kell,foleg annak fenyeben hogy milyen lehetne egy tarsadalmi egyutteles,es ezzel szemben milyen most.Roviden talan ugy lehetne megfogalmazni hogy 'Isten,Haza,Csalad'.Ezek alapjan kell megprobalni tartalommal megtolteni evilagi letunk.
Filozofiai agymenesem nagyban koszonheto annak h qrva masnapos vagyok,szoval elnezest az off-ert :)
ha pedig nem lennek gonosz azt mondanam:ez egy tunderi kisgyerek,es remelem megfeleloen fogjak nevelni