24942
-
#190 Nemtökminegy??????? úgyis megérti akinek szól -
#189 aha -
#188 első nyara volt még neki,azóta ősszel lefújjuk zöldre a konzolcsigát!! -
#187 ezen a képen első nyarát töltötte a kombájn vagy csak lelett festve az
asztal? -
#186 hát a milyenkbe 3is asszem 2000-es jaja 6 dobozos sör de amikor még régen kombájnos segéd voltam vittem a borsodit a boltból befért vagy5 is:P:))))) -
#185 az MTZ -re ugy rendeltem ezt a tetöt ez műanyag tető,Eger környékén gyártják,de nagyon fasza,olyan 25000 körül van,már 4 éve megvan!!!
a kilincs áll másként:??hanyas évjárat a tiétek??enyém 2003-as JD
amugy deo ua a belseje,a segédveztő ülésmögött van a hűtőrekesz is,gondolom nektek is,kb 2 üveg 1.5 litees ücsfér el,vagy 6 dobozos sör! -
#184 Shad most néztem meg jobban a képeidet látom van az 50-esednek napfénytetőszerűség ami fe van nyitva...
A 9640wts-etek más mint a milyenk egyetlen egy szempontból nekünk
a kilincse nem vízszintesen áll hanem függőlegesbe de 1épként itt a fülke ! :))) :
-
#183 Itt van a "halott" NH-nk szerintem most Laci bá hót ideg mert megint rossz a gép képe :
-
#182 Shad neked mukásaid vannak vagy csak egyedül műveled a földeidet ?? :)
Ja és jó reggelt mindenkinek itt esik az eső! Nálatok? -
#181 azt tudom de akkor dobta ki magábal a spanolókeret azzal szarakodtunk a pusztába 2órát és utána szórtuk a műtrágyát....én azaz mamámnak 3ha-ja van azt szoktam művelni de csak szántok,rendsodrózok meg műtrágyázok ugyanis a mamám nem olyan gazdag mint Laci bá utána Laci bá meg permeteztetni,tárcsázni, vetni .................. nekünk egy függesztett zöld valami van nem tudom a márkákát nincs ráírva:P a telepen már jobb az is függesztett kék és van rajta index stb. hogy őszinte legyek annak se tudom a márkáját :P -
#180 te kattints már a válasz erre gombra hogy kinek irsz vissza!!
sry ha tudod csak mondom;)) -
#179 jah...és nem függeszett kéttárcsás -
#178 köszi JD azért azt is odaírtad hogy még nem volt vele semmi komoly (nekünk) -
#177 Ferguson 1 os...... -
JD4650 #176 ha már gépeknél tartunk:
-JD 4650
-mtz 80, 82(kisfülkés), 50
-kombájn még nincs, az talán nyáron lesz (remélem)
a NH a legszarabb traktior holtversenyben a MF-vel, ebben mindenki egyet ért :P kivéve akinek véletlnül még semmi baja nem volt a géppel -
#175 vontatott??
2 tárcsás??? -
#174 Nekünk Tornádó....Sztem Ruszki -
#173 100 hektárt én is simán elszórtam az imént linkelt MTZ-vel!!!
az semmineki,főleg hogy 8 mázsa belement,egy olasz Fáza trágya szórom van!! -
#172 már nem azért, de mi MTZ80-al elszórunk napi 100 Ha-t, és semmi baja
----->a NH egy nagy rakás shit -
#171 szia!!:) -
#170 neked is :) -
#169 Sziasztok.
Szép estét. :)) -
#168 ok -
#167 holnap azt is lefotózom!!:) -
#166 itt még szép volt -
#165 ez 1 hónapja készült a búzámról!!
-
#164 búza gyengécske arra még oda baszok 1 mázsa nitrogént,a napraforgó most keleget,ha nem enné a rohadék nyúl!!! -
#163 igen elvan vetve több,-kevesebb sikerrel. a búzánk ??? hááát abból nem lesz sok minden de a repcéből inkább jobb lesz!
Nektek? -
#162 elvan vetve minden tavasi???
milyen a búzátok??????? -
#161 ok -
#160 csak a motor,holnap lefotózom mi van benne!!! -
#159 úgy látom nincs különbség a két gép között -
#158 amúgy itt van!!:)
-
#157 na ilyenben van 80 as motor!! -
#156 Nekünk is John Deere 9640Wts-ünk van.
Egy 50-es 80-as motorral?Még olyat nem is láttam láthatnék róla egy képet ha nem gond??? Az én 50-esem így néz ki :
Jó kis háttér ! :P Vendégségben állok egy tanyánál -
#155 #148 -
#153 MTZ 80
MTZ 50 de 80 as motorral
MTZ 50 homlokrakodós
Rába Steier 250
John Deere 9640 WTS
és munka gépei.....
-
#152 és ha szabad kérdezni milyen traktorral? -
#151 bazzmeg nem is udtam ,hogy van ilyen topik!!!!
én 240 hektáron gazdálkodom!!! -
#150 Nagy baj van gyerekek !
A New Hollandunk megint rossz folyton ledobja az ékszíja még nem láttam a gépet kora reggel óta de most hívott fel a főnök hogy ledobja.........
van egy érzésem hogy meg van átkozva az a traktor amíóta elszórtuk az egyik földen a műtrágyát (65ha körül egy nap alatt)