24942
-
#595 arra értettem,az a város szégyene ott!!:DDDDDDD -
#594 nem egy 80-as kívülről elég jó állapotba van mint egy átlagos MTZ -
#593 ja meg azt is hogy egy régi 50-es ott rohad egy ház előtt ehol az udvarba törött opelek vannak ja és az 50-es tanksapkáján ott hever egy olajos kanna xD -
#592 amugy ez kinn van a városon kivűl 2 kilóméterre,igy nem kell rettegni mikor jönnek környezetvédők,hogy hol afáradtolaj meg stb........ -
#591 az lepukkant fos??50-es nem??? -
#590 és az merre van amikor jövök befele Mezőtúr felől és ott a
hídon látok egy "kis" céget egy kertben meg azt is megfigyeltem
hogy van ahogy a tankolónál befordulunk Szolnok fele mindig ott áll egy Mtz sztem az azóta meg nem mozdul amiót aottt van mert
mindig ugyanott van xD -
#589 Hehe na az szép lehetett már mint a 146 q. A leégés az is odavág rendesen. -
#588 va 1 nagyfülkés 80-as is,de azt most a villamossági szerelő késziti aratásra,mert ujra kell huzni a kábelköteget ,totál leégett!!
majd tolok fel képetróla!
amugy ezt csak 100 mázsáig huzza a 50 es.,egébként 146 mázsa búzát is mértem vele nyáron!! -
#587 akkor kár benézek hozzád egyszer xD csak vicc vót -
#586 ok mert nem dereng xD
kösz Shad hogy elmagyaráztad -
#585 nem,az én telepem az Alatkai hűtőház mögött van,elkeritve 3000 négyzetméteres darab!! -
#584 Ezt is az 50-es viszi? Különben van másik trakid is? -
#583 hogyha megyek az úton akkor nem látom a telepedet ugye? -
#582 Ha suliba tanítanak gépírás akkor derenghet. XD ASDF szóköz JKLÉ szóköz ASDF szóköz JKLÉ.XD -
#581 :ASDF:ASDF===nagyon röhög -
#580 pótkocsim.......
-
#579 csak azt tudjam mi az a :ASDF:ASDF lehet hogy hülye vok de nem tudom akkor se -
#578 akkor nem szóltam xD -
#577 már kezdtem csodálkozni -
#576 Na ez jó volt Shad. Nem, ez is tavalyi kép. Még csak most kelt ki a kukorica. -
#575 de én a városi tudatlanokat hívom így!!!:ASDF:ASDF -
#574 nem is kell,hagy verjék a farkukat!!
annyit tudnak hogy miből van a fű,meg a focipálya méretét,és ennyi a szaktudás... -
#573 ez most hogy jött ide van kertesházunk is xD -
#572 na tudtam hogy lehet rád számítani pont ezért nem töröltem a hozzászólásukat xD -
#571 panelpatkányok....... -
#570 haggyad,legalább kibaszatom őket,legyen csak itt a balfasz beszólásuk!! -
#569 1épként xD -
#568 ekkora már a kukoricátok??? -
#567 na akkor most már törlöm ok? -
#566 takrodó 2 majom,lehet a foci topikba recskázni! -
#565 miaz gábor rossz az msn-ed vagy miért nem vagy fent? -
#564 whehe:D -
#563 hogyHA fog xD -
#562 Nem az még tavaly. XD Idén már a TM viszi a hardit. -
#561 az MTZvel a kép az ugye nem most készült?:D -
#560 Hát van jah. Kicsit meglett bikázva. Volt motorcsere, még váltó kell és tökéletes is lesz. -
#559 Na itt vannak a további képeim:
Háttérben a 701-es.:D
-
#558 nyugi holnap reggel törlöm ezeket a hsz.-eket csak lássa először Shad -
#557 nem a városi ******* csináltam a topickot akik még azt se tudja mi az a traktor ez !!kretyás!! és !!Forzainter!!-nek szól!!! -
#556 Te hülye vagy????????Írjál normálisan hogy megértse az ember!!!!!!!! vagy húzz innen a fenébe :P