24942
-
#635 Pedig most minden sokkal hamarabb lesz!
Szerintem a hónap végén, ha nem lesz már sok eső, és engedi az idő, már derékig lezsnek az árpában (felénk). Bár tényleg kell hozzá, hogy ne legyen sok eső. A termés meg szerintem sok-sok év átlaga latt lesz. Valahogy azutóbbi néhány év nem igazán hozott rekordtermést. Én így látom. -
#634 nameg annyi esze nincs,hogy időjárást nézze??
én is azért most szórtam,mert kurvára mondta az esőt!!
egyébként itt a háznál 7-8 mili esett!! -
#633 velem madarat lehet fogatni,kimentem ésszépen elvan olvadva a nitrogén!!!
minek reglonozták még a repcét????????
nemakarom elhinni ,hogy olyan állapotba van,hogy 1- 2 hét mulva aratás!!??!! -
#632 és először mi lenne ha megnéznéd a szabályokat !! :@
Jó napot nektek 5-öst kaptam töri felelésre :)))))))
Na mindegy mondom a rossz hírt ! :
Tehnap Laci bá beregonoztatta a repcéket , és hogy milyen jó
idő volt tegnap gondolom mindenki tudja ------> semmit se ért :((
Shad neked nagy szerencséd van hogy megműtrágyáztad tegnap előtt a földeidet :)))) hülye ez az idő délben 30 fok
körül este meg nagy vihar :@ -
#631 tényleg vicc volt, sztem nem kellet volna komolyan vennni... -
#630 Sziasztok!
Azért ezt látod, mert Te vagy a házigazda, és ott van a téma karbantartása neked, ahol nekem a házigazda.:) Amúgy ha nincs házigazda jogosultságod, az üziket sem tudnád törölni szerintem.:) -
#629 egyéb esetben gabberék sem hiába nélküleztek 1 darabig téged!!! -
#628 atopik lakók90% a mezőgazdaságban dolgozik,vagy a szülei azt csinálják,namármost ha én bemegyek a spor fóruba ,és előadom magam ,hogy bocsi azt hittem vicc topik !!?? akkor te mi szólsz??
ha értelmesen nem tudsz hozzászólni akkorkusspy..... -
kretyás #627 jézusom meg ne ölj már mert viccelni szerettem volna.....
aki belép ide sztem 10*9 ember poénnak fogná fel ezt a topikot bazz ne vicceljél már :D
-
#626 filmezek....... -
#625 Nah azért itt vok még nem talált meg. De fogadok h Gábor nevében már a kaszás írt. XD Vagy kész a medion aztán bedarált? :D -
#624 csácsá én is lassan megyek alukálni xD -
#623 nah jolvan leléptem csáo darvin:D -
#622 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#621 az biztos, érte nem kár:D -
#620 nem hanem veled már Dave-el végzett is xD -
#619 veled kezdi:D -
#618 nem csak hívott a kaszás hogy mindenkit megöl xD -
#617 hülye vagy?:D -
#616 na mivan meghaltatok?? xD -
#615 hát legalább :P -
#614 örökség:D -
#613 ja és a kezemen van ilyen egyenes csík tőle örökség nagyapámnak is olyan volt az 50-es től -
#612 aha -
#611 de jó neked nem kell izzítani már vagy párszor elégett nekem a kezem tőle xD -
#610 kell meghivo, és olyan mint a chat v msn,,,, -
#609 ja ,hülye köcsög kis csírák teszik!! -
#608 de tutod mondtam 80 as mci lett bele tolva,ésúgy indul ,kintről benyulok,é izzits nélklül pöcc..... -
#607 gmail-en? azt meg hogy? -
#606 jaja na még a Törökszentmiklós szégyene :
Jövünk Szolnokról és majdnem bentvagyunk a belvárosba van egy csomó ház és ott zöldel egy és valaki bele fújt ilyen hülye spray-el fekete hullámos csíkokat gondolom nem a ház gazdája csinálta azt -
#605 lehet hogy azt a pótot még az 50es is jobban viszi mint a turbos MTZ-nk..:'(:D -
#604 Így van megjöttem és pörög az élet. XD Csak vicc volt. :D Akkor mek gmail-re.XD -
#603 jah szar az msnem:S gmailon tolom most:D -
#602 2 nap alatt fel lett pörgetve a topik,mondtam én !!:)) -
#601 #600 fasza -
#600 ok -
#599 de az ott áll egy éve azt ne mond hogy az a 80-as megmozdul mert mikor mentem arra mindig ugyanott ugyanabba a "pózpa" van -
#598 én 50 esre emléxem,de holnap lefotózom é feltolom ide!!! -
#597 ott Hegyesi Laci lakik,ő is gazdálkodó de inkább vegyszeres bérmunkát vállal! -
#596 az50-es vagy a 80-as? mert ott 2 szégyen van ez a kettő