24942
-
#675 Egy nagyon jó állapotba lévő Fortschritt :
Egy jó kis Zetor xD :
MF :
Na ehhez az utolsó képhez kérek segítséget!
Van egy haver aki hasonló géppel dolgozik mint ez
első évben már olyan rossz volt hogy az már a netovábbja a MF-nek......
Na mindegy övé is ilyesmi csak az oldalára az is rá van írva hogy
Dyna-6 na ezt nem tom hogy mit jelent hogyha ti tudjátok lécci mondjátok már el!
Előre is köszönöm! -
-
#673 sajnos már nincs ott,arra mentem de nincs,viszont állt 1 Renault a ház előtt azt lekaptam!! -
#672 Talán még egy régi Ford traktorról koppintották, de ebben már tényleg nem vagyok biztos.....:)
-
#671 Az....tényleg kormányváltós, sajna volt hozzá szerencsém -
#670 egyébként ez Sződligeten van.....ott volt a gyakorlatom mikor a gépkezelői jogsira jártam -
#669 Ez egy régi, talán 6011-es, sőt, még ha jól emlékszem kormányváltós.:) -
#668 ez milyen Zetor??? Ez egy kurva szar tipus úgy látom nálunk nem ilyen gép van
Azt elárulom hogy engem is kerülget a hányinger hátha elmúlik amielőtt
Shad feltenné arról az 50-esről a képeket.... -
#667 Hááááát nem tom hogy ti hogy vagytok vele, de ha én ránézek erre a gépre......elkap a hányinger
-
#666 Bár ne üssön el a vonat soha, csak úgy mondtam. -
#665 Erre mondtam, hogy arról nem a gép tehet.
Ha téged is elütne a vonat igen szarul néznél ki Te is, de szerintem azért nem Téged nevetnélek ki ....
De ha így érthetőbb, akkor a fegyver sem ől, azt az ember teszi. -
#664 na mind1 majd hogyha meglátod azt az 50-est télleg
te is azt mondod hogy ritka szarul néz ki mert egy "roncstelep"
előtt áll vagy valami olyasmi ugye Shad mert az udvarba is törött járgányok vannak... -
#663 Meg nem is azt akartam mondani, hogy minden gazdaságban csak 50-est szeretnék látni, mert az sem igaz. Annak örülnék ha minden gazdaságban új gépeket látnék. Egyszerűen csak nem szeretem, ha így beszélnek egy gépről.
Elnézést kérek megint. -
#662 Sőt, egy kis változtatással, pl előkamrásból dugattyúkamrásá átalakítva máris itt a 80-as. (Persze nem házi barkácsra gondoltam, hanem a tervezőasztalon.) Ha jók az emlékeim, a motortérfogat még meg is egyezik, vagy közel azonos.
Persze itt vannak a korszerű, magass nyomású Diesel motorok, meg a turbófeltöltő, sőt már a szabályozott turbó, meg a csocsi ragyi váltók ( bolygóműves, Wilson elv), de én mindig is becsültem azokat a gépeket, amik bizonyítottak. -
#661 nézzétek pl. az enyémet :P -
#660 jobb mint egy Zetor???
már ne is haragudj de ez a saját 50-esem van a mi Tsz-ünkbe egy jó kis Zetor már raktam fel róla képet
de az teljesen fullos jó tágas tér belül Grundig rádió már csak egy normális antenna kéne rá mert ez ami rajta van megvan hajolva meg minden kutyaf*-sza -
#659 Úgy látom kicsit félre értettek.
Nem akorm én semmi új csodajárgányhoz hasonlítani a régi 50-eseket, hanem csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy vannak még jópár évtizedet megélt gépek, amik még mindig teszik, amit tenniük kell. És ez becsülendő!! -
#658 Ez igaz....és a tulajos dologban is igazad van... -
#657 én nem vitatom,erről beszéltünk case -val,hogy szokta látni azt a poklot,erre én csak annyt mondtam ,hogy lefotózom! -
#656 Nem feltétlen kell széthullva legyen... -
#655 hogy örülj :
Teljesen jó állapotban,saját csak aksit kell majd cserélni mert ez mindig lemerül + eszi a desztilált vizet is..... -
#654 Arról, hogy hogy néz ki egy gép, arról csak a tulaj tehet....
Nem akarlak bántani ezzel, de én így gondolkodom. -
#653 ülj le egyes.........egy 50es___ami szét van hullva?????______hááááát (mondjuk még mindig jobb mint egy Zetor) -
#652 ja az- az!! -
#651 Igaz a fülkében nagyobb a zaj mint kívül, de néhány éve még láttam működni kerek orrú 50-est. Nem mai gyerek volt, de tette a dolgát. -
#650 mert még nem láttad hogy néz ki!!:) -
#649 ok ! ami ott van a tankolónál? -
#648 Miért bántod szegényt? Sokat bizonyított az a régi kis előkamrás konstrukció. Én mindig is tiszteltem Őket. -
#647 ma nem!!:)ja de fogok azt a ratyi szar 50 est tudod,azt körbe fotózom elrettentésnek!!:DDDDDDDDddd -
#646 fényképeztél mára valamit??? :))))) xD -
#645 úgy is lessz!! -
#644 -
#643 Jah.....már látom...bocs.
leégés ellen itt egy jótanács: Az aksit vedd ki a fülkéből és csinálj neki dobozt az önindító mellé, vagy cseréld ki a kábeleket vastag heggesztőkábelra...ez nekünk bevált -
#642 Pedig jobb lett volna nem azt látni.
Bár az sem jó, ha sok a termés, mert akkor telített a piac.
Akkor meg azért nincs ára.
Mostanában azt vettem még észre, hogy minden felé gombamód nőnek az intervenciós raktárak. Állami támogatással természetesen.... Pedig az a pénz jobban kellene a mezőgazdaságba. De persze akkor nem az gazdagodna, akinek így is van már...
Elnézést de ezen mindig berágok, mint a hatos anya. -
#641 Mivel húzod ezt a kocsit....ez van vagy 120q-s -
#640 ami ebbe az évbe biztos nem lesz... -
#639 igaz múlt évbe nekünk jó termésünk lett volna hogyha normálisan megvegszerezték volna...
de voltak olyan földek amik 100000 csillagos volt nem győztek jönni a traktorok
utánnam be is segített nekünk szegfű palkóék az ürítésben.... -
#638 jól látod !!! -
#637 tessék csak elhinni -
#636 hát iyen volt április vége fele :