24942
-
#835 Persze, hogy nincs. Észre se veszed, hogy évente cseréli őket. XD azért nincs semmi bajuk mire lenne már használtgép kereskedőnél. :D Nah de hallgass rám Jd-t ne vegyetek. Ih-nak is megmondtam h széttfog hullani a TDD. McCormick is kurta jó. Nézzétek meg őket meg az Ih-kat mondjuk azokat sokat vacsoráznak. :D Azok után mehetne az olajfinomító.:D -
#834 45 a vége -
#833 höhö van, amugy van egy ismerősünk, 4000 ha, a traktor meg kombáj meg rakodo csak JD és neki semmi baja sincs egy géppel se, lehet hogy hihetetlen de ez van -
#832 Mennyivel hajtottátok TM-et? 40-et azé megyeget néha?:D -
#831 Háhá inkább nem élnék vele. Ott a tied is kéznél, persze ha van.XD -
#830 aha, faszodra meg csomot kötök:D -
#829 a Jd az nagyon nincs rendben. Most jövök JD spanommal, h holhnap,ha feltolja az orrát írja le, mik vannak feléjük!!! Sorba hullanak szétt az 1-2 éves Jhonny D-k!!!!!!!!!!! -
#828 Jah akkor azé de nagyon böszme. Majd mek nyáron aztán meghajtom 1 kicsit:D -
#827 a JD is rendbe van, majdnem azt vettünk a TM helyett...jah hát a mi NH-nkon se gyári gumi van..::D -
#826 Csak ne Nh-ot vegyetek megint.XD Különben a Nh-ok közül talán a TM néz ki a legjobban. Főleg előről a baszott széles papucsaival. :D Vegyetek Claas-ot. Jah mégse mert az Atles fos az Axion meg még túl nagy újdonság. Akkor marad a Fendt. -
#825 jah nincs zuzva meg ilyenek,...10évig ugyse kell mer addigra lelesz cserélve:D -
#824 Azé dobtam utána a :D mert már mondtad msn-en h 6-os ekét huzattok (nem szántatok vele csak huzatjátok). XD Meg nem akartam a TM-et dícsérni. :D -
#823 A finomító meg poén volt. :D Nem olyan szar a NH(annyira) talán még a Tm a legjobb. Ha kimélve van(500 ü.ó/év) akkor elmegy 10 évig is.XD -
#822 6os kicsihuszár:D -
#821 jóvan gyerek nem küldtél fotót. :P Hát mit mondja rába után elmegy, de TM után? Mondjuk... 4 fejesbe mi?XD Jóvan vicc volt tom, h 5-ös.:D -
#820 http://www.kuhne.hu/cgi-bin/index.php?mn=hu,gyartmanyaink,ekek ----A K-735 tip. ilyent huzigálunk vele -
#819 Mér kell az NH-után olajfinomitot kötni? 25litert eszik szántáskor -
#818 Jah az égett gépekre visszatérve. Feltűnően sok a JD. :D A márka. XD -
#817 70-80? Úgy ott hagyom a TM-eteket mint a szart. XD Mire 1-et kerülsz én már a másodikat pörgöm:D Az ü.a fogyasztás az meg smaku.. A Nh után lehet kötni az olajfinomítót ez után meg csak a benzinkút kell. XD :P -
#816 az biztos, napi 70-80 ha:D -
#815 Jaja. 2-es eke kész álom lesz. :D -
#814 az zsirrr:D -
#813 Nem nekem nincs. Majd 1 japán 20 lovas gépet kapok. XD -
drkarter2 #812 Shad nem azért raktam be a képeket mert szar gép hanem igenis jók voltak + nekünk is ilyen van. -
#811 mer ilyen a tied is? -
#810 Ég az Ih ég.... Hozzatok benzint.XD Te bazz ez az én Mtz-m ti loptátok ki a magtárból mi? Nah jó nekem 820.2 kő. :D -
#809 nah ezt a "szart" csintuk most...
-
#808 mivan JD ennyire a szivedre vetted?:) nem vettem komolyan...anélkül is tom hogy mondanád hogy a JD a legjobb traktor, attol azért ne szold le a NH-t mer nem olyan szar... -
#807 Na bazz ezek a képek odabasznak.
-
#806 úúúú gecc ez nem semmi -
JD4650 #805 mintha valami égne...
-
JD4650 #804 baleset :D
-
JD4650 #803
ez a legjobb gép ilyennel veretnek a cigányok is -
JD4650 #802 hát én pont az össze NH-ra gondoltam egy képen, mondjuk 1 TM-re, A NEW HOLLANDNÁL NINCS SZARABB ez van, nem kell sírni -
Hajnalcat #801 Kéne oda telepíteni pár olyan bogarat, amik megeszik a vetésfehérítő bogarakat vagy a lárvájukba másik bogár belerakná a lárváját és akkor nem maradnának életben és akkor eltűnének onnan, és nem kéne vegyi anyagot rá fújni. -
#800 mit akarsz ezek a kornak megfelelő szuper gépek voltak anno,mint ma JD-k -
drkarter2 #799
-
#798 ha saját akkor benyomhatod a JD-t:P:D nah nemám:) netest hát:D -
JD4650 #797 saját kép vagy netes? -
#796 Shad majd te:P:D Most voltam kinnt műtrágyátszorni egyik ismerősünknek, persze az ő gépével! MTZ-82+No Name vontatott műtrágyaszóró amibe beleraktak 7Big Bag zsákot:O:D Elég gyenge mi?:D aztán fél ora mulva mek vissza kicserélni benne a szervonak azt a szarját:D