24942
-
#1687 hány hektáron gazdálkodnak?mert ahogy elnézem a képekből 1000-nél több...? -
#1686 xD picit se gazdagok ... jól megy a szekér nekik xD
-
#1685 Uhh...télleg...Isten éltessen
(és azt mondták, hogy csak a hulladék gépek voltak benn....a többi kinn volt mlózni -
#1684 Bo-Bo-Bo Boldog szülinapot .. :
-
#1683 A 12 soros monosem vetőt megse említem meg a kupac claas kombájnt. Permi is vagy 50. XD Claas lánctalpas. 2 névtábla a gépbe nem semmi. XD -
#1682 elírtam : 20 000 -
#1681 hát nagyon vagy 3 silózó és az egyik JAGUAR2000-es fasza!! -
#1680 ezek is elég szarul élhetnek...:D -
#1679 uhh gecc.. mesteruur ez az Enyig vagy hogy írják odabasz -
#1678 Jó napot !!!
Holnap később leszek mert hülye osztálykirándulás lesz.. ->Budapest ahh faszomat 1 hónap alatt 2x leszok ott :(((
bazz 6kor indulunk ..... és állítólag valami kalandparkba megyünk
inkább maradnék itthon azt go a telepre ! :(((
Shad jó hogy eszembe juttattad...2 hét múlva már megyek aktívan aratni -> end school -> nyár végén jövök majd csak 2,5 hónap az egyész...xD -
#1677 Pálinkás szép reggelt!
De rég néztem be ide....
Mostanában sok a dolgom, és nem jut idő mindenre.:((
Na, felénk megjött az eső rendesen. Minden nap esik egy kicsit. -
#1676 harmaidesegybenutolso_XD -
#1675 masodik -
#1674 Nem rossz képek. Várom a többit is. Na de mentem holnap hosszú nap lesz. Nem akarom reklámozni magamad de holnap leszek 17. XD A suliba lesz ám barmulás 1000-el. Már előre látom. Aztán told a képeket mester. :D -
#1673 elso -
#1672 LOL...ezt elqrtam....nem kicsit, nagyon
-
#1671 nem szarakodok ezzel....felteszem 3 részletben a képeket, akit érdekel az letölti. Itt az első:
-
#1670 Kis csicska gépek. XD Dammann permi meg jd hidas. Áhh kő a picsának .XD -
#1669 tiszta szar xD.... a saját gépeiket mutatták be....ezek aztán faszásan küldik neki -
#1668 Nah...itt egy pár kép a gazdaságukról...a többit majd később
-
#1667 nem arra mondom, hanem az új traktorra....nem biztos hogy azt is olyan faszán ki tudnád használni mint a WTS-t
-
#1666 nem értem a kérdést????
ha arra gondolsz,hogy drága technika van,akkor márelőre mondom,hogy kidolgozta már az árát a gép,mivel 50 % támpgatást kaptam anno mikor megvettem!! -
#1665 Egy jótanács magánválalkozónak (vagy inkább egy költői kérdés):
"Miért dolgozol? Azért hogy megéljél, vagy azért hogy korszerű technikád legyen, ami 40 év alatt hozza be az árát, és még egy vasat sem kerestél rajta....." -
#1664 Hát megeshet. Mondjuk a búzánk egész opdabaszós lesz. JD-al elszoktunk ökörködni, h 6t-a lesz. de mindíg kiröhög pedig előfordulhat. XD Esély 1 a 10 millióhoz. XD -
#1663 elég szar év elé nézünk,jól meg kell gondolni most a döntéseket!! -
#1662 Neked jah. XD Hát úgy kell azt. küldeni ami kifér a csövön. Új trakid nem lesz? -
#1661 nekem mondod???
1 JD kombájnnak nem szabad kihűlni a motorjának nyáron!! -
#1660 Jah és ez megy minimum 1 hónapig hétfőtől vasárnapig. :D -
#1659 Mi ha nagy hajtás van 9-től hajnali 1-2-ig nyomulunk. XD -
#1658 én meg 5 kor és éjfél előtt soha nefexek,szokjad az aratást,mert itt a nyakunkon,akkormg éjjel nappal meló!!! -
#1657 nem lőtték de fél 6kor kelek:D -
#1656 hádde gyerek még nem???? -
#1655 Nah megint odavágtál Shad. :D
-
#1654 lőtték a pizsit???? -
#1653 gondoltam akkor mikor aludni fogok bazzzzz:D -
#1652 várjatok mán...majd éjjel ha lesz időm akkor felpakolom.... -
#1651 nyasgem....
-
#1650 képekkel mi lesz? -
#1649 Te shad én se nagyon emlékszem bábolnán jd-okra. Vagy lehet h hülye vok:D Vagy várjál aszem, h voltak. Még kis csira voltam. Voltak ilyen kis gedák is arra felvágodtam:D De az lehet, h es kis máshol volt. Akkor még csak 12 éves kis csira voltam. XD -
#1648 gecc....."be VIP-ezem már magam", mert nem lehet gíy semmit látni a képekből