24942
-
#1727 háháhá gecc ez nagyon odabasz. :DDDDDDDDD -
#1726 - Hát csókolom! A gazsit kérném!
- Nem tudom adni, épp fürdik.
- Fürdik?! Elnézést, téves.
-
#1725 A fejed villogjon. :D aztán a végén futsz a claas elől. XD és villan h mesteruur. XD -
#1724 A vajdának megépül az új luxusvillája. Hatalmas bulit csap. Másnap a
kocsmában az egyik cigány mondja:
- Dikk, ez a vajda nagyon gazdag. Még a WC-je is aranyból van.
Meghallja ezt a vajda a szomszéd asztalnál.
- A Devla verjen meg, te Gazsi, akkor te szartál a trombitámba!
-
#1723 kívánságot akartam írni. XD De kínság lett. :D -
#1722 milyet?? -
#1721 vandál vagy megint. XD Hihihh Egyéb kínság?? TZ 4-k, VTZ? 320-as MTZ. :D -
#1720 T 25-ös legyen rajta!!meg DT 75--az nagyon király lenne,menő logó !!:DDDd -
#1719 :ASDdd -
#1718 Én is csináltatok újat. :D 1 egész konvoj fog rajta menni. Vagy vetéstől aratásig a gépek. XD -
#1717 csináltass má logót wazze!! -
#1716 Azt hittem, h azé áll ott a háttérben a TZ 4 K. Xd Arra feldobod egyedül aztán gyá. XD Szétt is szakdna meg te is de nem gond. :D -
#1715 mit? -
#1714 honnan tudtad??? LOL már raktam volna be a farzsebembe, erre nem jött valaki xD -
#1713 annyit is irtál csak én voltam balfasz:D végülis tökmind1 mer azt mondta a csávo h 4000-5000haon nyomulnak, ma volt nálunk, kombinak a vágorészét kezdtük átszerelni aztán lökte a faszságait a repcével kapcsolatban:D -
#1712 Miről beszélsz ember??? Különben 5000-ret akartam írni úgyhogy kuss. -
#1711 dave te fasz:D 500ha-ra biztos kell 3 WTS meg 2 8530 meg sorolhatnám nem?! -
#1710 a múltkor még nem 5000 volt Gabika? A jd-s tag nem? Fingom nincs Shad h mié. XD A trabidé amivel 7végenként rallyzol? XD -
#1709 nembaj átmek a szomszéd faluba ismerőseinkhez aztán azok is tele vannak géppel....4000ha -
#1708 na minek ,te elme zavaros??!!!:DDDddd -
#1707 háháhá akkor erre mást nem tok mondani csak h szopóka-nyalóka. :D -
#1706 azt mondta nem megy, elkezdi "ugyse volt semmi dolgom hát elmentem" pofám majdnem leszakadt bazz::D -
#1705 HGX-234 Ez minek a rendszáma? A lakókocsidnak? XD Vagy a rollerednek? :D hihihhh -
#1704 Hát ezt benyelted komám. háháhá XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD Ilyenről nem tudni pff. :D -
#1703 mégnem!!
okk:))--HGX-234 -
#1702 bazz ilyen nincs, most mondta apám hogy tegnap lenntvoltak ők ezen a szaron...pff:@@@@@@@@@:D -
#1701 Nah Shad már teljesjogú mod vagy? Szólok ne félj. XD -
#1700 holnp még Szenttamásnál szólj inkább ,hogy legyen időm oda menni,ok???? -
#1699 :AS?:ASD:?ASDDddddddddd -
#1698 De ahogy nézem nem ellopni akartad véletlenül az orrsúlyt??? He,he? Sztem jött vki te meg úgy álltál ott mint a f@sz a lakodalomba, h nehogy megsejtsenek vmit. XD -
#1697 Tudom. Én írtam. XD -
#1696 LOL ez is fasza :)) XD :D -
#1695 Köszi skacok!!! Nagyon ramaty a gépparkjuk jah. Oda se mennék melózni ilyen szar gépekre. :D Te mesteruur hát nem te dekkolsz ott? XD Gondolom azt próbálgattad, h mekkora súlytól szakad le az orrsúly. Ravasz vagy te kölök. XD -
#1694 Ez egyáltalán nem igaz...............a Rábák nagyon is jók, olyan helyekről kijönnek, meg kihúznak akármit, ahol más júj traktor simán csődöd mond......ennyi
nemhiába tapossák vele a mai napig a silót -
#1693 xD ... de má a rábák is kezdenek szarok lenni mert nálunk is
szart se érnek... -
#1692 de azért a nagyRába is ott volt.....(silót tapostak vele, és most engedték le belőle a vizet)
Ilyet mond egy csávó...."ezekkel a szar műanyag traktorokkal nem lehet silót taposni.....ide súly kell...az iagzi magyar erő" LOL..tetszett az öreg szövege :D -
#1691 aztakurva -
#1690 5000 ha-n nyomják.... -
#1689 gyere má msn-re kérdezek tőled valamit lécci! -
#1688 jah...és az a jóképű, izmos, okos, ügyes, aranyos gyerek ott a Class mellett...... nem tudjátok hogy ki lehet?????? Olyan ismerős nekem, de nem tom hogy ki az xD