24942
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
    gyáááááááááááááááááááá

• gabor 892
    az lenne a fasza látvány ha egymás után 6an mennének nem ám csak 3an
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
    mind1 ratyi egy valami!!
  • JD4650
    én láttam már JD-ba asszem 6410-esen volt igy, de azt is képen, nem élőbe
  • SHADOWEYES7
    van potkocsi mi?

• SHADOWEYES7
    mintha a traktor motorháztetejére ültették volna a fülkét,soha nem láttam még ilyet!!!
  • JD4650
    tud menni csak kicsit kiszélesíti
    ez gyárilag ilyen vagy sufni tunning?
  • SHADOWEYES7
    nemsoká érezzük a porát!!:))

• JD4650
    az háát
  • SHADOWEYES7
    bázzmeg,de randa fos!!hogy megy ez a művelő nyomba??ekkora baszott kerékkel!!!pfffff

• SHADOWEYES7
    ez valami korcs!!!
  • JD4650

ez engem nagyon emlékeztet egy Deutz Fahrra...
  • SHADOWEYES7
    ahogy mondod!!!

utálja a mezőgazdaságot!!
  • JD4650
    1x volt a földön azóta otthon döglik és tolja a psp-t :D
  • JD4650
    én csak pénzért dógzok a nyáron, fater azt mondta akkor kapok pénzt ha kifizetem a gázolajat, na most akkor inkább ingyen:D
  • SHADOWEYES7
    az én fiam 12 évesen önállóan űritett a wts-el a földön,persze ott ültem mellette,meg ment is nem 1 kört!!
    1 délutánt kinn aratott,így dolgozott meg a PSP-ért!!:))
  • gabor 892
    mesteruur csak irigykedik:PxD nekünk is csak azért van 25milios kombájnunk(csak akkor volt az mikor uj volt:D) hogy mehessek vele xDDDDDDD
  • JD4650
    Apádnak lenne 10 kombija meg 3 traktora (a földön) akkor biztos mehetnél vele vagy nem??? elég gáz lenne ha nem engedné meg :D xD

Case milyen kombájnok is voltak a vidiben?:D
  • SHADOWEYES7
    jóreggelt,gazdászok!!!
  • gabor 892
    az utolso hozzászolás ütött xD
  • mesteruur
    a mester én vok!!!!
  • mesteruur
    + ami igencsak szemetszúrt....hogy nem kellett csak az ékszíjat kicserélni.....ez hogy lehet???? az a vastag szíj hogy mehet el egy 4éves kombájon????????
  • mesteruur
    lol...itt elnéztél valamit...ezt Case-nek írtam

• mesteruur
    Kössz Shad...lelőtted a poént...én tom ezt, mert pont most tudtam meg, hogy benn voltam, (azokat nem is nagyon kell cserélni +OROSZ license a facsapágy ott).....csak azért írtam, mert kíváncsi voltam hogy Case mennyire vágja a dolgokat.....
    Az az igazság, hogy nem nagyon tudom elhinni, hogy egy 15 - 16 éves gyereknek odaadnak egy 50 millás gépet, holott ő csak "beudrós".......de lehet hogy bennem van a hiba
  • SHADOWEYES7
    nem akartam okoskodni!!!:)) péééént rulz..
  • mesteruur
    vazz...ÚrIsten...kivágod és kész...ennyi, nem kell szarakodni vele
  • SHADOWEYES7
    meg mozgatod,oldalra billegtetve,meg függőlegesen is,és ha nem kotyog akkor jó!!
    bár hozzáteszem ,nem a hátsók ,szopatnak meg a bolondtengelyen lévő facsapágyaknál,hanem ami a dobnál van benn legbelül,mindig az megy ki hamarabb,és öreg hiba,hogy nem nézik azt elől,le kell venni a kémlelő ablakot,és valaki hátul mozgatja,külön a ládákat, a másik meg figyeli a tengelyen,hogy kotyog-e!!!

• mesteruur
    ...az mf az sokkal faszább lett volna...mert az szép piros xD
    de ez sem rossz
  • mesteruur
    A szalmarázók csapágyait (mik ott hátul vannak azon a görbetengelyen) milyen gyakran kell cserélnetek??? évente?? félévente?? vagy hogy???
  • mesteruur
    Én igen :P
    Ilyen MTZ szántja a kertünket, mert a tüzessel nem tok bejönni a fák miatt
  • gabor 892
    gut gut dave_D
  • Dave531
    Ahogy Gabika mondja. XD És nesze megint kattintottam. Én nem szoktam visszaírni 50 hsz-okat. Annak írok aki most ír és arról amiről most megy a szöveg előbb arról a szaros versatiléról.
  • gabor 892
    mivel több paraszt topic nincs:D
  • SHADOWEYES7
    nem kelek!!!!!!

na ezt hogy bogoznád ki,kinek ment????-------- #2218---erre ment mert ide is vissza irhatok,de ha nem katt,akkor ki fasz tudja mit is jelent!!
    de ok haggyuk...........

csak ebbe a topikba irtok amugy??????
  • gabor 892
    faszság...jo paraszt a betük között is a helyén van nem csak a földön:D
  • Dave531
    Rátudtam jah. Az előbbis egyből a hsz. után írtam aztán mire elküldtem volt 3. Ez van. És igen megint rákattintok, de nem csinálok belőle rendszert. XD
  • SHADOWEYES7
    mert közbe nekem a kedvencekbe 39 topik van,és mindenfelé olvasok,nem lenne annyi időm,h mind végig görgessem!!!:)

na ugye most rá tudtál kattintani!!!