24942
-
#2542 Mi a fax van itt már megint? -
#2541 Én azt mondom, h ennek az esőnek örül a medion. Addíg se kinozod szegény testit. XD -
#2540 Jajj ez tényleg szép volt. Elismerésem. Most volt 1 mm. :D De már fel is száradt. -
#2539 oo fuck:D http://videa.hu/main.php?page=play&v=PbudOjKM9ReO9fom
igy má csak jo lesz:D -
JD4650 #2538 azt faszán belinkelted :D -
#2537 3kerekűemtézé -
JD4650 #2536 ez elég buzisan hangzottxD -
#2535 hát nagyon remélem mert benne van a @ a seggembe már..huh xD -
JD4650 #2534 itt is esett egy kicsi, de ettől még lehet majd holnap aratni:D -
#2533 itt esett az eső:@ arra fele mi a helyzet? sztem ennyit a hétfői aratásrol:@ -
#2532 "ügyes vagyok" ez fájt:D -
#2531 Különben én si először 15 évesen vezettem a 9880 i STS-t. Meg még akkor mentem először a 2188-as ih-val. is. De azért engedték meg mert én ügyes vagyok. XD -
#2530 De de az 7920 volt. Csak tudom 7820 van rokonnak. :D Persze, h alacsonyan vágták mert ha figyelted a széle faszányossan megvolt dölve. -
#2529 jah láttam, komoly volt, jo alacsonyan vágták az biztos...amugy az sztem nem 7920 volt...nagyobbnak tünt na mind1 -
#2528 legtöbben,integrálva vagyunk,tehát ellátnak input anyaggal,és mi aratáskor terménnyel fizetünk érte!!
de van aki magát is tudja finanszirozni,és az vagy eladja a szabad piacon a terményt,vagy ha van saját raktárja(ami nem sok mindenkinek van)akkor betárolja ,és később értékesiti,mikor már jobb az ár,mert aratáskor a legalacsonyabb az értéke! -
#2527 jó jó!
de mit csináltok a terménnyel?
feletetitek, eladjátok, raktározzátok?
ezt nem vágom. :( -
JD4650 #2526 erről már beszéltem Dave-el msn-enen. Ha lesz kép a WTSről aratás közben kívülröl akkor ő hogy vezeti a kombájnt :D -
#2525 Nagyon komoly vagy te kölök. XD Nem picsázol. De van benne valami. -
#2524 ezt nem érted....az a fia...de ő egy "senki" ott...nincs ott rokona, csak úgy beugrósnak mondja magát
A fiadra te is vállalnád a felelősséget, de egy "senkire" ??????
Ez itt a probléma....
meg csinálhat ám képeket, az semmit nem bizonyíit...majd én is bemek a TSZ-be és lefényképezek mindent és azt mondom hogy mindennel én megyek xD -
#2523 Nem láttad, h 1 repce táblát 2 újnak tűnő jd szedte?? 7920 18 t-s új stetzl kocsival???? -
#2522 Na akkor szerencséd van. XD Oszt a víz hideg volt? Mert holnap én is uszkálni akarok. de én szabadidő parkba. :D -
#2521 nah szevasztok....Dave az uszás ugy ment mint az ágybaszarás:D Kisbérnek mentünk hazafele kiabáltam is hogy hol a f@szba vagy Dave?!?!?!xDDD -
#2520 -
#2519 ehol-e!!!!!!444444 -
#2518 Annak az oszták kuláknak aki erre csapat a 14 éves kölke má a kombájnnal szarkaodik!!! (9880 i STS) -
#2517 Igen van néhány gazdaság akiknek jól megy. De az egyszerű dolgozót ott sem fizetik meg.:(( Bár legalább a munkakörülmények jók. Az is valami ám. -
#2516 Háááát Pleco...a g(k)épekről meg csak annyit hogy........... A FASZOM KIVAN HOGY EGYESEKNEK MILYEN JÓL MEGY....aztamegveszekedett...ez a géppark nem semmi ám ami itt van....hány ha ez???? 100000????????????????? -
#2515 Nah...végre valaki...már azt hittem hogy senki sem osztja a véleményem... -
#2514 Ja és azt a landinit úgy elb@szták, h jobb nem is lehetne. Egyenessen ocsmány. Most nézem, h 2 is van. Ez már beszarás. Mindenhol ennyi böszme péz. -
#2513 Elég szar cégekhez jársz azt mondom. :D -
#2512 Áhh nem vagy formába. XD -
#2511 Bazz, a #2495-ben nem is satíroztam egyet sem a traktorokon.:DDD -
#2510 Már nem beleszólni akarok, de nekünk sztem nem kell a rendszámokat satírozgatnod. Mi nem azt nézzük, hanem az értéket. XD Szal gyors le a kerekekkel. XD -
#2509 Különben akik nem voltam elmondom nekik, h kurv@ jó volt. Ingyen kaja, pia, busszal vittek minket a bemutatóra meg vissza. Nagyon zsír volt. Ja és hoztam haza 4l Márkát is. XD -
#2508 Nah és az uszkálás, hogy ment??? -
#2507 Á, csak a telefonommal készítettem ezeket a képeket. Jobbak is lehetnének, igazi fényképezővel. De azt nem hordom magammal.:)) -
#2506 Húú! TÉK-em volt.:)) -
#2505 szevasztok na megjöttem Martonvásárrol...találkoztam Dave-vel is lol xD -
#2504 jó képek!!:P -
#2503 Nekem a sógor is nagyon megfelel