24942
-
#2582 Na itt van 1-2 kép a jd 9540-ről. Persze telós mert azzl nem kell sz*rakodnom, h feltudjam tenni.:
-
#2581 hétfő-kedd nekem is érettségi . :P -
JD4650 #2580 jaja, van benn valami, elromlott a gép és ő nem ért a szereléshez xD -
#2579 mi majd pénteken kezdjük
azaz ők...mert én hétfőn vagy kedden érettségizek....utánna go Prága, aztán izzítom a gépet :P -
#2578 Tudod éppen elaludt. XD Vagy már végeztek az árpával és szerelés volt. XD -
#2577 nah...megfogadtam hogy már nem baszogatom a csávót, de ez ezért már több a soknál....
A maminál nincs gép, meg arat is, de azért felmegy a myvipre, méghozzá 10 kkor????? ....LOL...akkor már rég csapatni kellene
-
#2576 Én is voltam ma gépszemlén xD
Bementem a TSZbe és kattintottam egy párat telóval...
Istenem...ez a fergi ezekkel a pótokkal nagyon odabasz...gyönyörű
-
#2575 jah nincs, amugy ilyen előrenyulo lofasz van feltéve, szétnyomja az is szal egyáltalán nem tolodik fel oldalt az asztalon....ma végeztünk is a repcével...1 hét pihi aztán hajrá megint...irjo vki ha lesz -
#2574 Meg még néhány:
-
#2573 Ma is voltam gépszemlén, tessék néhány kép:
-
JD4650 #2572 mert nincs nekik:D -
#2571 oldal kasza miért nincs feltéve???? -
-
#2569 nemfog esni, nah joéjt -
#2568 Ma készítettük elő a Johnikat a holnapi aratásra már csak azért kell imátkozni hogy ne essen az eső!!
-
#2567 Bevallom, mi csak hetente megyünk. XD -
#2566 miért,ti éves szinten 3 szor mentek ki??? -
#2565 shad minden nap kimegy a földre aztán a végén nem marad amit lekell arani xD -
#2564 értettnek tűnik,de még most alakul ki a szem,még viaszos kicsit,mindíg nézni kell,ott kell lenni a földön minden nap,és a szemet kettéharapni,mikor márroppan akkor közeledik a beérés,ilyenkor kidörzsölünk a kalászból mintát,és a szem nedvesség mérővel megnézzük a vizét,ha jó neki akkor irány a kombájn,és kezdődhet a forgóvágás!!
bár a zar talajokon ahol felsült a búza,ott már szerintearatják,nálunk elég jó aranykoronás földek vanak,és még tűrhető a búza,bár sok jóra nem számithatunk,már ránézésre megállapitottam!!:(( -
#2563 bunkó kérdez: mikor kezditek a búzaaaratást?
már érettnek tűnik (az én szememmel). -
#2562 Azért ahhoz képest, h maszeké mtz-kre van pénz az biztos. -
#2561 Igen, mindegyikkel aratnak. Ezek a gépek nem mg rt gépei, hanem maszekoké. Rájuk azért errefelé sincs kánaán.:(( -
#2560 Az nem megy. Ő aratott. XD A Töki meg fozózott mi? Az csak azér van szerződtetve nem? XD -
JD4650 #2559 inkább a képeket nyomasd a többi rá érxD -
#2558 25mázsa/ha :D -
JD4650 #2557 az összes kombájnal aratnak vagy azok csak roncsok ott hátul? :D -
#2556 Átlag megvan 1 t? XD 3 lett v csak szarakodtatok vele? :D -
#2555 nah megvolt az első nap, 15ha a hátunk mögött:D majd képeket rakok fel ha fürdötem -
#2554 Hát vannak gépek. XD --->105-ös meg kis jd. Háháhá naggyon komolyak. -
#2553 A gépszemléről a képek.
Ezek a maszekoknál készültek. A gépek nem is valami újak.
-
#2552 Arról max holnap tudok, haza nem szoktam hozzni képeket. -
JD4650 #2551 Shad, új munka a fiadnak:)
kiáll 2 héten keresztül és fotózza a kombájnt aratás közben, min 30 fot naponta.
Ha kész kap egy PS3-at xD -
#2550 :) -
JD4650 #2549 előkerült Shad :D -
#2548 képet a tűzről ,plíííííííízzzzzzzzzzz!!!
htx -
#2547 Ma is vltam gépszemlén, később felteszem a képeket. De most fáradt vagyok, volt egy nagy tüzünk. Még én is kellettem... Pedig semmire nem vagyok jó.:DDD -
#2546 Jah....de még a jövő hét után Prágában leszek...ilyen osztálykirándulásfélén a volt osztályom "keménymagjával" -
#2545 Indul a szezon...kiürül a topic
...de én még sajna érettségizek a jövőhéten, aztán én is izzítom a tüzest.... xD -
#2544 "kicsi Dave" ezt most nekem fájt. XD Ha nem lesz kép tod mi lesz. Töködön 1 nagy csomó. :D -
#2543 mi lenne kicsi Dave, 9re megyek a telephelyre beizzitom a rocsot aztán go határ...képek talán lesznek