24942
  • caseih9400
    ha már itt tartunk....
  • Dave531
    Széttrugom ezeknek a köcsög martonvásáriaknak a picsáját. Aug. elején leadtuk a magrendelést aztán most szólnak a buzik, h nincs hombárjuk. Rohadtak volna meg ott ahol vannak. :@
  • Dave531
    Napot... :D
  • caseih9400
    Jó reggelt! xD
  • gabor 892
    hát gyerekek, ma TM-hez nem győztük hordani a gázolajat...45ha lelett kombinátorozva reggel 6tol este 7ig...xD holnap repcevetés, de nem mi vetjük...
  • gabor 892
    hun vagytok?:D
  • gabor 892

a nap képei, egy nelesgránáttal...xDD

• gabor 892
    füzfa xDD
  • caseih9400
    összesen 11 hsz egy nap alatt nem semmi xD
  • caseih9400
    Na de sokat írunk mi ma.....talán a sulira készültök vagy mi xD ??!
  • SHADOWEYES7
    értelek,én arra értem hogy akik itt vannak közöttünk nem mindenki van tisztába ezzel!!
  • mesteruur
    ....nem mondtam azt, hogy (már) nem tudom.... csak annyi, hogy szerintem mindenki a saját hibáiából tanult...mint én is
  • SHADOWEYES7
    elég baj az,ha valaki nem tudja merre kell fogást fogni a V tárcsával,meg hogy merről fogyassza a fogást,hogy ne bakhátaljon!
  • mesteruur
    Erről a tárcsázós vitáról meg csak annyit, hogy én már törtem el úgy v tárcsának lapját, hogy jobbra kanyarodtam vele...
    +a v tárcsa is dob bakhátat, ha gyorsan és a jobb felével mész, mert akkor ahova dob az eleje ott már megvan tárcsázva, és ha a hátsó tag nem tudja visszadobni (mert gyorsan mentél és messzire eldobta), akkor ott marad a bakhát
  • Dave531
    D.e voltam segíteni spanoméknál. Repce vetés megy majd d.u valtra n 100+amazone D9-30. Nagyon szép a traktor, 1 igazi csúcs gép. XD
  • Dave531
    Hát az az 1 év az majdnem 2, de egye fene. Nem szólok. XD A ratyi talajokról meg annyit, h siklik rajta a traktor, nem ám pattog mint felétek. XD
  • caseih9400
    Fagally fűrészelés követekezik :)))
  • caseih9400
    mivel begyűrűshengereztétek xD
  • caseih9400
    Qrva sz*r reggelt!
  • gabor 892
    kisfiam bazmeg attol hogy 1 évvel idősebb vagy meg fényképezed milyen gagyi talajt csintok nem leszel nagyobb:D
  • JD4650
    kisfiamxD
  • Dave531
    Kisfiam, lefényképezem az 1-ik földünket. X tárcsával tárcásztuk és sehol 1 bakhát. Ennyi.......... :D
  • gabor 892
    hát nem mind1 hova dobja, mer nem jo az ha televan bakháttal a föld, szal kuss xDD
  • Dave531
    Nagyon elvagy magadtól szállva. Cask nem tom minek. XD Elmondom tárcsáztam már x-el meg v-vel is. Az a lényeg h normálisan megtárcsázzad bazdmeg nem h hova dobálja a földet.:DDDD
  • gabor 892
    okosabb vagy a faszt vagy okosabb te pöcs xD amugy meg, manapság ki huz x-tárcsát? szarra valo...középre dobálja össze a földet...kezdöknek valo mint dave xD
  • Dave531
    Még szép, h jobban megfordulok. Szépen ki a föld végéig még nem ér a motorház eleje a föld széléig. Aztán szépen kicsit jobbra, aztán vissza balra közben kiemelem a tárcsát. Megpördülök visszaállt egyenesbe és vissza a tárcsát. Gyönyörű meló. :D Megy az mint a karikacsapás.
  • JD4650
    én ma csináltam szép homokozót a föld végébe xD
  • Dave531
    Igen és én az X tárcsát mondtam. Ha normális mélységbe tárcsázol gödröt hagy. aztán, ha szeged akkor meg baszkod mint a kurva élet. Annak meg sok értelme, h először szegsz aztán azt gyúrod. De nekem nem fájdalmam. És nem tanítottak tárcsázni, magamtól volt annyi eszem, h jobbról megyünk balra. Azt benézném, ha gábor okosabb lenne mint én. XD
  • caseih9400
    háháháháhá ! látod vannak nálam hülyébb emberek 1épként balra XD
  • caseih9400
    akkor én kocsmába tanultam meg aza kités emberke is meg egy csomóan itt XD
  • SHADOWEYES7
    bázzmeg,lehet ő jobra kanyarodik!!!!!444444
  • SHADOWEYES7
    látod ,te Dávidnál okosabb vagy ,lehet még most nézi a szakkönyvet,merre kell kanyarodni a V tárcsával!!
  • gabor 892
    nekünk is V tárcsa van, és balra kanyarsz akkor no problem, bár lehet hogy Dave-t jobbra tanitották kanyarni hogy legyen bakhát, meg hogy faszán feszüljön az első tengely...xD
  • SHADOWEYES7
    igen az X tárcsánál,de nekem be ne meséld hogy a V tárcsa bakhátal,mert akkor te 1 métert sem mentél V tárcsával!!
    vagy nincs a jobb szélső tagon kisseb méretű lap ami a bakhátat eltünteti,de az akkor a ti balfaszságotok!!

egyébként a forgót mindig előre megcsináljuk ,ha te nem a kocsmában tanultál tárcsázni.
  • Dave531
    Jájj, jájj lááááci mutika meg a szupika buzika logódat. Lécci lécci. XD
  • Dave531
    Azért emeljük ki azt a retkes tárcsát, mert mikor kanyarsz vele akkor nyomja a bakhátat mint a kurvaélet. Aztán a végén elég szegni, pattogsz az ülésbe mint a kurvaélet. Mert ugye mindenképpen kell, még ha nem is emeled ki.
  • gabor 892
    :D
  • caseih9400
    oké xD
    villogjon bele ez :
    Előre is köszöntem XD
  • gabor 892
    haggyátok már, önéreztét szimbolizálja:D
  • JD4650
    így van, minek kiemelni?

(Lacinak) küggyé shadnek képekete, majd ő választ egy másikat ráírja hogy CAS UPMA, de legalább nem ilyen buzis xD