Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

caseih9400
ezen a képen elsõ nyarát töltötte a kombájn vagy csak lelett festve az
asztal?

khm...khm...

caseih9400
hát a milyenkbe 3is asszem 2000-es jaja 6 dobozos sör de amikor még régen kombájnos segéd voltam vittem a borsodit a boltból befért vagy5 is😛😊))))

khm...khm...

SHADOWEYES7
az MTZ -re ugy rendeltem ezt a tetöt ez mûanyag tetõ,Eger környékén gyártják,de nagyon fasza,olyan 25000 körül van,már 4 éve megvan!!!

a kilincs áll másként:??hanyas évjárat a tiétek??enyém 2003-as JD

amugy deo ua a belseje,a segédveztõ ülésmögött van a hûtõrekesz is,gondolom nektek is,kb 2 üveg 1.5 litees ücsfér el,vagy 6 dobozos sör!<#hehe>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

caseih9400
Shad most néztem meg jobban a képeidet látom van az 50-esednek napfénytetõszerûség ami fe van nyitva...
A 9640wts-etek más mint a milyenk egyetlen egy szempontból nekünk
a kilincse nem vízszintesen áll hanem függõlegesbe de 1épként itt a fülke ! 😊)) :

khm...khm...

caseih9400
Itt van a "halott" NH-nk szerintem most Laci bá hót ideg mert megint rossz a gép képe :

khm...khm...

caseih9400
Shad neked mukásaid vannak vagy csak egyedül mûveled a földeidet ?? 😊

Ja és jó reggelt mindenkinek itt esik az esõ! Nálatok?

khm...khm...

caseih9400
azt tudom de akkor dobta ki magábal a spanolókeret azzal szarakodtunk a pusztába 2órát és utána szórtuk a mûtrágyát....én azaz mamámnak 3ha-ja van azt szoktam mûvelni de csak szántok,rendsodrózok meg mûtrágyázok ugyanis a mamám nem olyan gazdag mint Laci bá utána Laci bá meg permeteztetni,tárcsázni, vetni .................. nekünk egy függesztett zöld valami van nem tudom a márkákát nincs ráírva😛 a telepen már jobb az is függesztett kék és van rajta index stb. hogy õszinte legyek annak se tudom a márkáját 😛

khm...khm...

SHADOWEYES7
te kattints már a válasz erre gombra hogy kinek irsz vissza!!
sry ha tudod csak mondom😉)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

mesteruur
jah...és nem függeszett kéttárcsás

Mezőgép - BN

mesteruur
köszi JD azért azt is odaírtad hogy még nem volt vele semmi komoly (nekünk)

Mezőgép - BN

SHADOWEYES7
Ferguson 1 os......

ha már gépeknél tartunk:
-JD 4650
-mtz 80, 82(kisfülkés), 50
-kombájn még nincs, az talán nyáron lesz (remélem)
a NH a legszarabb traktior holtversenyben a MF-vel, ebben mindenki egyet ért 😛 kivéve akinek véletlnül még semmi baja nem volt a géppel

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

SHADOWEYES7
vontatott??
2 tárcsás???

mesteruur
Nekünk Tornádó....Sztem Ruszki

Mezőgép - BN

SHADOWEYES7
100 hektárt én is simán elszórtam az imént linkelt MTZ-vel!!!
az semmineki,fõleg hogy 8 mázsa belement,egy olasz Fáza trágya szórom van!!

mesteruur
már nem azért, de mi MTZ80-al elszórunk napi 100 Ha-t, és semmi baja
----->a NH egy nagy rakás shit

Mezőgép - BN

SHADOWEYES7
szia!!😊

caseih9400
neked is 😊

khm...khm...

TCelica
Sziasztok.

Szép estét. 😊)

caseih9400
ok

khm...khm...

SHADOWEYES7
holnap azt is lefotózom!!😊

caseih9400
itt még szép volt

khm...khm...

SHADOWEYES7
ez 1 hónapja készült a búzámról!!

SHADOWEYES7
búza gyengécske arra még oda baszok 1 mázsa nitrogént,a napraforgó most keleget,ha nem enné a rohadék nyúl!!!

caseih9400
igen elvan vetve több,-kevesebb sikerrel. a búzánk ??? hááát abból nem lesz sok minden de a repcébõl inkább jobb lesz!

Nektek?

khm...khm...

SHADOWEYES7
elvan vetve minden tavasi???

milyen a búzátok???????

caseih9400
ok

khm...khm...

SHADOWEYES7
csak a motor,holnap lefotózom mi van benne!!!

caseih9400
úgy látom nincs különbség a két gép között

khm...khm...

SHADOWEYES7
amúgy itt van!!😊

SHADOWEYES7
na ilyenben van 80 as motor!!

caseih9400
Nekünk is John Deere 9640Wts-ünk van.
Egy 50-es 80-as motorral?Még olyat nem is láttam láthatnék róla egy képet ha nem gond??? Az én 50-esem így néz ki :

Jó kis háttér ! 😛 Vendégségben állok egy tanyánál

khm...khm...

caseih9400

khm...khm...

SHADOWEYES7
MTZ 80
MTZ 50 de 80 as motorral
MTZ 50 homlokrakodós
Rába Steier 250
John Deere 9640 WTS

és munka gépei.....

caseih9400
és ha szabad kérdezni milyen traktorral?

khm...khm...

SHADOWEYES7
bazzmeg nem is udtam ,hogy van ilyen topik!!!!

én 240 hektáron gazdálkodom!!!

caseih9400
Nagy baj van gyerekek !

A New Hollandunk megint rossz folyton ledobja az ékszíja még nem láttam a gépet kora reggel óta de most hívott fel a fõnök hogy ledobja.........
van egy érzésem hogy meg van átkozva az a traktor amíóta elszórtuk az egyik földen a mûtrágyát (65ha körül egy nap alatt)

khm...khm...

caseih9400
szerintem is mert mi értelme traktoron két kipufogó én is csak úgy láttam

khm...khm...

caseih9400
na vannak itt képek ezért rakok fel én is

A többit majd késõbb 😊))

khm...khm...

szevasztok, a lamborghini meg deutz traktorokon a bal oldali az nem a légszûrõbe csipegeti a levegõt? :d mert valaki azt írta hogy dupla "kéményes"

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

gabor 892

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

gabor 892
Nem rossz, csak le lett mosva😄 most értem haza, árpát fujtunk...megjutt az uj vetõgépre az árlista is, fasza minden, csintam 1 képet, de még vannak szal közben rakok be,,,amugy a turbos nincs széthajta, meg vigyázunk rá, 1555üo. van benne

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

mesteruur
yes...... drkarter2 nyert.....400 l

Mezőgép - BN

mesteruur olyan 350-400L olaj?

TCelica
mi ujság mezõgazdászok?
itt szépen süt a napocska ...
én nem értek amúgy az ilyesmihez, néha néha csak benézek ide 😊)

caseih9400
szia

khm...khm...

TCelica
sziasztok 😊)

caseih9400
ok

khm...khm...

mesteruur
thx.........az érettségi jó......még hétfõn egy fizika és --------->PARTY
nem nyert...nem 200 l kell.....találgassatok csak.....ne áruld el

Mezőgép - BN

dartonita
Na sracok koszonom hogy picit reszese lehettem(lehetek) varosi mivoltom ellenere ennek a klassz topiknak,az sem kizart hogy a vegen tanulok is valamit majd toletek 😊
A munkaidom veget ert,jovo7en majd felnezek.
Jok legyetek,es sok esot a szomjas foldeknek-sok palinkat es bort a szomjas torkoknak <#bohoc>

szevasztok,klassz hetveget!