Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legjobban a nagy Zetort, a "Krisztust" szerettem. Nem tudom miért, de jó volt. A K 701-is jó volt, csak oda kellett figyelni, ha kevés volt az üzemanyag benne.😊) Középen van az adagoló, a 12 henger között, a drága soros adagoló.😊 A fene esett volna a légtelenítésbe.😄
Meg tiszta Angol fíling, jobbkormány.😊) Ha jól emlékszem még 22300 ccm-es.
De akkor is a Zetor volt a kedvenc.
De ennek már közel 10 éve.😊
Na aki ma is kint dolgozik a földeken, jó munkát neki!
élni és égni....
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Túlagyok minden írásbeli érettségin.......és ma ennak alkalmából nagyon berúgtam (nem vagyok rá büszke, de megosztom veletek)
Mezőgép - BN
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
a C:/ matyit és már nem ugrik elõ az a szarság ..............
khm...khm...
ki se jelentkezek😄
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
kombinátor (veszélyes)
JD és a kombi, kombi csak linkelva, ha valaki megnézi és nem tud tõle aludni az nem az én gondom 😄 Amúgy mielött valaki megszólalna alárulom hogy 8,4-es volt de kiszedtük a 2 szélsõ kocsit---> 5,6m van 2 plusz kocsi meg hengerek, ja és 40E Ft volt ezt überelje vki <#bee1>#bee1><#idiota>#idiota>
Ez majdnem olyan mint a mi ZTS-ünk 😊)) :
Ezek ám a jó gépek ! 😊)))
khm...khm...
rajmi elsõsorban NEM John Deere vagyok
hnem caseih9400 , ja és a másik az nem ebbe a topickba
TARTOZIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
khm...khm...
Itt a kép :

khm...khm...
Meg azért is hogy itt nosztalgiáztam kicsit. Csak jó volt a táj láttán kicsit visszagondolni, innen a székbõl, a monitor elõl.
élni és égni....
De jó is volt beülni a traktorba, kimenni a földre, ott egy kis zene mellett dolgozni. Persze nyáron a kombájban izzadtunk mint a dög, meg akkor az soknak, megerõltetõnek tünt. De itt a betûk mögött látható táj, vagy a hasonló azért kárpótolta az embert mindenér. Szetrettem kint dolgozni.
Meg a mûhelyben is szerettem. Ahogy már mondtam, a traktoros életnek van "fílingje".😊) Az egy életérzés. Sajnos a piszkos anyagiak miatt hagytam ott.
Na mindegy, bort, búzát, békességet!😊)
élni és égni....
Remek, pofás kis topik lett! Gratula hozzá!
Ja, és szorgos hétfõt mindenkinek.😊
Felénk príma az idõ, lehet a földeken dolgoznui.
élni és égni....
szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!
És naon Köszi h befogadtatok és itt lehet a nevem fent!!
Thx All!!!!!
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
MTZ 50-es eladó vagy elcserélhetõ, 90%-os gumikkal, jó motorral ,hidralikával, rengeteg alkatrésszel Irányár:380 Ft. Eladó hozzávaló munkagépek:3-as eke, 2 db 3 m-es kombinátor, 4-soros spc vetõgép, 4-soros ekézõ kapa, 5 db gyári vashenger, 1 db hiányos trágyaszóró, komp elsõ, hátsó kerekek Ár: 50-135 eFt. Tel.: 06,20..................