Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gasongas
Sziasztok.

Legjobban a nagy Zetort, a "Krisztust" szerettem. Nem tudom miért, de jó volt. A K 701-is jó volt, csak oda kellett figyelni, ha kevés volt az üzemanyag benne.😊) Középen van az adagoló, a 12 henger között, a drága soros adagoló.😊 A fene esett volna a légtelenítésbe.😄
Meg tiszta Angol fíling, jobbkormány.😊) Ha jól emlékszem még 22300 ccm-es.
De akkor is a Zetor volt a kedvenc.
De ennek már közel 10 éve.😊
Na aki ma is kint dolgozik a földeken, jó munkát neki!

élni és égni....

SHADOWEYES7
sziasztok,ma kidolgoztam magamat,100 hektár búzát szórtam meg 1.5 mázsa nitrogénnel,még hátha segit ha lessz esõ!!képek.............

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

gabor 892
örülünk hogy örülsz és hogy sikerült minden😄

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

mesteruur
CSOKI - ROPI - SZOTYI !!!!!!!!!!!
Túlagyok minden írásbeli érettségin.......és ma ennak alkalmából nagyon berúgtam (nem vagyok rá büszke, de megosztom veletek)

Mezőgép - BN

gabor 892
wattafak?😄

Dave531
Okés akkor most vissza IE-re? Én ittenvok lenni vanni. XD

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

gabor 892
hun vagytok?😮😄

caseih9400
1épként Dave már jó a szar Ie újra lett indítva levizsgáltattam
a C:/ matyit és már nem ugrik elõ az a szarság ..............

khm...khm...

gabor 892
felveszlek mer most a régebbin vok fennt felengedett
ki se jelentkezek😄

caseih9400
Gábor segítek csinálj új msn címet 😄 xD

khm...khm...

gabor 892
heh lol! Dave amugy nemtom mi van mer tesom msnje jo, csak nálam csinja ezt:S

ja bocs télleg:d amúgy az 50-es fûkaszás ra vissza térve, volt már olyan csak a 80assal 😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Dave531
Nem, persze nem kell itt vetíteni, már nem is áll a tároló.XD Szétt toltad a jd-al. 😛

Dave531
Minek fûnyíró? Fel az 50-esre a szártépõt aztán gyá. XD

hopp géptárolót nem fotoztam de nem is nagyon szükséges, kizárolag kérésre de nem hiszem hogy kéne vkinek😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Dave531
Kik?XD <#vigyor3><#wink><#hehe><#buck><#crazya>

gabor 892
marhák😄

se fûnyíróra, ez az elöbb kimaradt😄

mit szidod a gazunkat 😄 nem telik mûtrágyára XD

Dave531
Szép a füvetek mondtam már? XD

Dave531
A 4650 egész türhetõ de a kombi, te jó ég. XD Inkább festettétek volna le mielõtt felrakod. 😄 De azért nem rosz(annyira) a hülyeséget félretéve. 40-et megért.

kombinátor (veszélyes)
JD és a kombi, kombi csak linkelva, ha valaki megnézi és nem tud tõle aludni az nem az én gondom 😄 Amúgy mielött valaki megszólalna alárulom hogy 8,4-es volt de kiszedtük a 2 szélsõ kocsit---> 5,6m van 2 plusz kocsi meg hengerek, ja és 40E Ft volt ezt überelje vki <#bee1><#idiota>

gabor 892
nah szevasztok, vége a sulinak😄

caseih9400
jaja 😛 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szegény gyerek elég sík 😄D

khm...khm...

kijelölitek akkor látszik az az írás rendesen, a múgy case csinálhatnál valamit a JD feliratoddal mert rajmi szegány vak ahoz hogy megnézze az aláírásodat 😄

Dave531
Na itt már 1 kicsit szebb 701-es van mert az K 701 M. Az még azért egész türhetõ. de ez?

caseih9400

kihagytam a K701-et 😊))

khm...khm...

caseih9400
Akkor ezekkel a gépekkel mentél :

Ez majdnem olyan mint a mi ZTS-ünk 😊)) :

Ezek ám a jó gépek ! 😊)))

khm...khm...

Dave531
Uhh a K 701 az ám a szörnyeteg, de már kiselejtezték itt a cégnél pedig mennyit ment. Volt, hogy spanom csináltam meg vele egyedül az 1400 ha magágyat.

caseih9400
azok ám a jó gépek!......
rajmi elsõsorban NEM John Deere vagyok
hnem caseih9400 , ja és a másik az nem ebbe a topickba
TARTOZIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

khm...khm...

Dave531
H értené bazz? Az a helyzet, hogy még 1 képet nem tudtál normálisan betenni. Jó azért 2-t igen. XD

gasongas
Zetor 7745
Zetor 16145
K 701
E 516

élni és égni....

caseih9400
Jó állapotú 1999. évjáratú MTZ 1025 (105 LE) 3500 üzemórával, légkondival, középre helyezett Grammer üléssel, mûvelõkerekekkel (!), piros rendszámmal, 2009-ig érvényes mûszakival. Irányár: 2,99 MFt.

Itt a kép :

khm...khm...

caseih9400
na itt vagyok mindenkinek jó napot !
gasongas te milyen gépen dolgoztál????

khm...khm...

gasongas
A fenébe. amikor az erdõ elõtt vannak a betûk, nem látom mit is írtam, elnézést a helyesírási hibákért.
Meg azért is hogy itt nosztalgiáztam kicsit. Csak jó volt a táj láttán kicsit visszagondolni, innen a székbõl, a monitor elõl.

élni és égni....

gasongas
Megmondom õszintén néha vágyom a kinti melóra.
De jó is volt beülni a traktorba, kimenni a földre, ott egy kis zene mellett dolgozni. Persze nyáron a kombájban izzadtunk mint a dög, meg akkor az soknak, megerõltetõnek tünt. De itt a betûk mögött látható táj, vagy a hasonló azért kárpótolta az embert mindenér. Szetrettem kint dolgozni.
Meg a mûhelyben is szerettem. Ahogy már mondtam, a traktoros életnek van "fílingje".😊) Az egy életérzés. Sajnos a piszkos anyagiak miatt hagytam ott.
Na mindegy, bort, búzát, békességet!😊)

élni és égni....

gasongas
Tisztelt Házigazda!

Remek, pofás kis topik lett! Gratula hozzá!
Ja, és szorgos hétfõt mindenkinek.😊
Felénk príma az idõ, lehet a földeken dolgoznui.

élni és égni....

Nagyon kössz

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
faszás Rábawerk eke ,váltva forgató...

SHADOWEYES7
😄DDDDDD

enyi elég is lesz, ne hogy már ilyenek legyenek az oldalon 😄

SHADOWEYES7

Csány.Remélem tetszetek a képek de lenne hozzátok 1 kérésem.Fel tudnátok tenni 1-2 t150-es képet?köszi elöre

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

kis krisztian
Huuu srácok!! Fasás lett az uj arculat!!
És naon Köszi h befogadtatok és itt lehet a nevem fent!!
Thx All!!!!!

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

SHADOWEYES7
ezen befstam awww.szantofold.hu-n látam a hirdetést!!

MTZ 50-es eladó vagy elcserélhetõ, 90%-os gumikkal, jó motorral ,hidralikával, rengeteg alkatrésszel Irányár:380 Ft. Eladó hozzávaló munkagépek:3-as eke, 2 db 3 m-es kombinátor, 4-soros spc vetõgép, 4-soros ekézõ kapa, 5 db gyári vashenger, 1 db hiányos trágyaszóró, komp elsõ, hátsó kerekek Ár: 50-135 eFt. Tel.: 06,20..................

SHADOWEYES7
guglin semtalálok ilyen kaszát!!!

Dave531
Nah gábor azért vannak jók is. Cod23 nézz fel ide: agroline

SHADOWEYES7
nincs valami cikk szám,vagy a pontos tipus,vagy közelebbi???

gabor 892
hát igen, ezek a mai "szakemberek" 😄