<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

caseih9400
mosolyogjatok!! xD :

hopp ezt megszívtad xD :

John Deere-ok pihennek :))) :

khm...khm...

SHADOWEYES7
<#smile>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

caseih9400
ja akkor azért van két büntetõpontja.....xD

khm...khm...

SHADOWEYES7
de szokott,akkor is baromkodik!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

caseih9400
jaja xD

khm...khm...

gabor 892
kicsit odébb:D

DoPpEnTyÛ---többet ésszel, mint ész nélkül...

gabor 892
mi meg Gyõr-Szentiván...

caseih9400
Gyomaendrõd -----------> Endrõd Okt. 6. lkt.

khm...khm...

TCelica
ez hol van helyileg?

caseih9400
xD de õ szerintem nem szokott chatre menni

khm...khm...

SHADOWEYES7
+@

SHADOWEYES7
ok,majd jön még õ a csetre!!!

caseih9400
Hogy alakítottak a haverjaival egy bandát és az a neve hogy Traktorcsapda

khm...khm...

SHADOWEYES7
gyuri12 mit irt a topikba ???????????

SHADOWEYES7
merre laktok????

gabor 892
itt is szakad, már áll az udvarban a viz:D

caseih9400
most fotóztam szerencsére elkerültem a villámot xD !! :

khm...khm...

caseih9400
ez a helyes kép :P

jó kis kép :

ilyen idõ van nálunk :

Jó kis Johni :

Dave , mesteruur a kedvenc márkátok xD na jó csak vicc volt :

A faszkalapok dave küldte....... :

Nh :

Na ennyi volt most.... A többit csak Dave engedélyével rakom fel...vagy rakd fel te Dave xD

khm...khm...

caseih9400
Szerintem meg kussoljál befele!!!

khm...khm...

caseih9400
Dave ideküldted a vihart???Itt olyan vihar van már hogy
az már nem igaz....Vegyszerezés nem ért semmit akkor!

khm...khm...

SHADOWEYES7
ügyesek vagytok,mindenre tudjátok a választ!!

én 1987 ben szabadultam a szakmunkásképzõbõl mint autószerelõ,és az Állami gazdaságban kezdtem,mint szerelõ de utánna ki kerültem mindenféle gépre Rába Steiger,MTZ,E512,stb.... szal jó sokat lehuztam már a mezõgazdaság területén 1999 óta saját gazdaság van,meg gépek,de állatot nem tartok pedig néha az húzna ki a szarból......

kis krisztian
a Kis harcias Lexike <#eplus2>

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

gabor 892
van komolyságok megint, most értem haza sulibol:S veh:S

kis krisztian
Értettem! vettem! Köszi!! <#vigyor2>

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

Dave531
így van jól tanította Jenõ bá! :D meg akkor ahogy vágná az adapter oldalra is kiborulhatna a repce nem pedig az adapterbe aztán sok lenne a minusz. :D

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

caseih9400
én még úgy tanultam régen a Jenõ bától hogy ilyen falat csinál mind a 2oldalra és ettõl kevesebb lesz a magveszteség és nem akad bele az asztalba mármint ne akadjon fel az asztal oldalára repce......Szerintem ez az újabb gyártmányok elég silány anyagok sztem jobb azok amik a fortschritten van meg a do96-oson :P

khm...khm...

jáááááá

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

ez egy Versatile vagy hogy a tökömbe kell írni, ámerikai

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

kis krisztian
Érdeklödnék Mint laikus,hogy a repce aratáskor miért van függöleges Kasza a Kombájn asztalán?? Kevesebb a veszteség igy ??

caseih9400

Fagyoskodnak xD :DDDD

khm...khm...

caseih9400
Hát nem tudom én ezt látom csak:

Fotózd le teis!

khm...khm...

gasongas
Ez a legnagyobb Case, amit idáig láttam:

élni és égni....

gasongas
Nem nem! Nekem az van felírva a kezdetek kezdete óta, hogy házigazda: caseih9400, és nem az hogy témaindító.

élni és égni....

caseih9400
én csak a témaindító de ha belegondolok ugyanaz mint a házigazdaság :)))

khm...khm...

gasongas
ÖÖÖ, nem Te vagy a házigazda???

élni és égni....

caseih9400
#502 :DDDD nem láttam :P
Örülj Shad!!!

khm...khm...

caseih9400
Na vagyok!
Basszus honap írunk Töribõl az évszámokból jajj ! :(((
Na mindegy most neki állok tanulni és majd 8 fele jövök!
Jajj de mázlista vagy Shad...nekem hátul két ablak volt ami elcsúsztatható
egymás mellõl és múltkor az egyik kitört :(((((

#495: szerintem valami amerikai gép

Én vok az #500-adik hsz. :))) na majd este küldök
1 e-mailt hogy én lehessek a házigazdája ennek a topicnak :))

khm...khm...

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

gasongas
A Rába készített valami pantert is, vagy micsodát, mintha kicsit arra hasonlítana. Bár régen láttam már, és akkor is csak képeken.

élni és égni....

SHADOWEYES7
nem, tom,mindenesetre nagy dög!!

gasongas
Nekem nem tûnik CAT-nak, inkább valami új Rába. De csak találgatok....

élni és égni....

SHADOWEYES7
CAT???

SHADOWEYES7
na ez mi???????<#fejvakaras><#fejvakaras><#nemtudom>

SHADOWEYES7
42 henger 4000 lóerõ........

gasongas
Sziasztok.

Legjobban a nagy Zetort, a "Krisztust" szerettem. Nem tudom miért, de jó volt. A K 701-is jó volt, csak oda kellett figyelni, ha kevés volt az üzemanyag benne.:)) Középen van az adagoló, a 12 henger között, a drága soros adagoló.:) A fene esett volna a légtelenítésbe.:D
Meg tiszta Angol fíling, jobbkormány.:)) Ha jól emlékszem még 22300 ccm-es.
De akkor is a Zetor volt a kedvenc.
De ennek már közel 10 éve.:)
Na aki ma is kint dolgozik a földeken, jó munkát neki!

élni és égni....

SHADOWEYES7
sziasztok,ma kidolgoztam magamat,100 hektár búzát szórtam meg 1.5 mázsa nitrogénnel,még hátha segit ha lessz esõ!!képek.............

gabor 892
örülünk hogy örülsz és hogy sikerült minden:D

mesteruur
CSOKI - ROPI - SZOTYI !!!!!!!!!!!
Túlagyok minden írásbeli érettségin.......és ma ennak alkalmából nagyon berúgtam (nem vagyok rá büszke, de megosztom veletek)

Mezõgép - BN