Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
Gábor,jd meg Ih tudna róla meszélni.XD
Ezer bocs a sok elírásért, de nem lehetne pl piros betûkkel írni ide? Azt talán látom én is.😊)
élni és égni....
A Reglonozásra került a szó, és kérdezte a tanár, hogy mikor kell hát akkor reglonozni???
Fáélreértette a súgást, és azt válaszolta vetés után két nappal.😄DDD
élni és égni....
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Sebaj, úgy se dolgoztam volna abban az 5 percben.😄DD
élni és égni....
holnap permetezni kell,pont egy 70 hektáros tábla:S
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
de azt tessék elhinni, hogy a ferginkel semmi baj nincs...elég hihetetlen de így van)
+õsszel a barázdában folyt már a víz, ez a Fergi akkor is kúszott mint az állat, 5ös ekét vitte.........alap
Mezőgép - BN
(itt a Szegafrédó még duplakerék nélkül volt)
Mezőgép - BN
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
Amit mondtam KEdden úgy látszik télleg van itt egy-két kaszás
hogy senki nem ír!!!! Már 1órám van utána húzok és 7végén
nem leszek mert el jön értem a kaszás és minden bizonnyal
megöl!!!!! NA jó csak vicceltem de 7végén nem leszek......
khm...khm...
Próbáld meg feltölteni újra, úgy hogy törlöd az ékezetes betûket.
De ez csak tipp....
élni és égni....
khm...khm...
khm...khm...
A 3 méteres gépek versenyét az országban lévõ gépek közül az egyik legkorosabb nyerte, a gyomaendrõdi Bethlen Agrár Kft. RD300S vetõgépe. Az optimális idõjárási körülmények között kezdõdõ vetésben egy 120 LE-s Zetor volt az alkalmazott erõgép. A vetõgép a hazánkban elterjedt kivitelekkel szemben merev késes magágykészítõ egységgel van szerelve, ami igényesebben elõkészített talajt igényel, mint a tárcsás rendszerû gép. Az Udvarnok határában elterülõ 93 ha-os táblában ez nem is volt probléma. A magfeltöltés EB-4-es pótkocsival történt, a gépkezelésben 2 szakember vett részt. Az 1996 óta használt vetõgép és a vele remekül összeszokott társaság 24 óra elteltével a képzeletbeli aranyérmet és persze a valóságos fõdíjat, a svédországi utazást nyerte a 74 ha-os teljesítményével.
„Saját magunk megmérettetése céljából indultunk a versenyen. A 6 éves gép és a kis, 120 Le-s Zetor miatt nem gondoltuk, hogy helyezést tudunk elérni. A többi tényezõ – a nagy táblaméret és a gyors, kb. 3 perces vetõmagtöltés – viszont kedvezõen alakult. A vetõmag feltöltõ kocsit külön erre a versenyre kicsit módosítottuk, és a mûszakonkénti 2 fõ a teljes 24 órában jelen volt. A teljesítmény elérésében – ami jelentõsen több, mint az elmúlt évek átlaga – nagy szerepe volt a két gépkezelõnek, Tímár Jenõnek és Szilágyi Kálmánnak, valamint a kiszolgálóknak. Nem hiszem, hogy a jelenlegi lehetõségeinkkel és adottságainkkal ennél nagyobb teljesítmény elérhetõ. A vetés minõségével tökéletesen elégedettek vagyunk." mondta Tóth László, a versenyrõl nyilatkozva.
itten van-e xD
khm...khm...