24942
-
#6594 ahhahaaa -
#6593 Én még ganajoztam szekérről,és még szántottam lóval,igaz az nem volt szép piros:) -
#6592 Akkor miért nem ezzel jössz be 1 értelmes topikba, és előadod magad normálisan, esetleg ha már pár hsz-t beszéltünk akkor viccelődhetsz , de addig illeszkedj be ahogy normálisan más is csinálja 1 fórumon! -
#6591 hmm...:) -
#6590 -
#6589 És én egy szóval sem bántottam a PARASZTOKAT,HISZ MINDENKI CSALÁDJÁBAN AKADNAK mezőgazdaságból élők,és ha még érdekel nem kis földem van vidéken:) de én csak 1 bunkó városi lehetek! -
#6588 Ha a paraszt nem szarik a városi nem eszik! monnya 1 mondás -
#6587 Kjuuub fiam ,akkor neked gondok vannak az agyaddal ha Maseratival eteted a malacaidat, ami spec minket hidegen hagy, ha értelmesen nem tudsz hozzá szólni akkor byez, ott a gumiszoba éld ki ott magad!
utóljára szóltam, utánna kivágalak flémért! -
#6586 szerinted az értelmes,hogy egy kis mókára felkapod a vizet mint egy igazi ostoba traktoros!? -
#6585 Befejezted? -
#6584 Ostoba traktor sofőr vagyok..és nem szólok bele mások értelemes dolgába -
#6583 nem szoktam enni, mert levegővel élek -
#6582 Ostoba spammer vagyok. -
#6581 haggyad már, Szentedrén hová menne etetni?? esetleg papagájt -
#6580 jólvanfiam leülhetsz 1-es. -
#6579 annak aki 25 millás géppel megy a disznókat etetni annak biztos nagyon jól mehet xD -
rajmi19921222 #6578 Kössz szépen. -
#6577 A szegafrédók sztem naon jók,mert én is sokat használom mikó meek a desznyóknak ennyi adni,meg a lekvárkaszállásho is jól jön:D -
#6576 PERSZE-PERSZE
miért nem fogadjátok el, hogy a szegafrédók nagyon is jól mennek, ha nem lustítják el őket :P
Lenyomnak szaros Valtrákat az biztos.... -
#6575 már az is lehet h 1 kört rávágtak a fergikre. XD -
#6574 jol megaszontad:D::D -
#6573 Az a 2 kotu azért megy annyira elől, h nehogy utolérjék a föld vége előtt a valtrák. :P -
#6572 de sehol sem vannak xD -
#6571 3 valtra és abból 1 ér annyit mint a 2 fergi. XD -
#6570 + azona képen amelyiken szántanak... nem tom milyen hulladékok vannak hátul... de a két Fergi büszkén ott megy elől (L) -
#6569 míj igazad van. Na h lásd h nem vok annyira buzi:Berettyóújfalu
neszeee -
#6568 Azért milyen büszkén barazdítanak a piros gépek (L)
MASSEY FERGUSON???? JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
#6567 ÚÚÚÚÚÚÚRRRRRRRR IIIISSSSTEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNN
MENEKÜLÖK xD
mit keresel itt?
Egyébként mi van veled? már régen(nagyon régen) nem jártál erre.... hmmm? -
rajmi19921222 #6566 Szevassz Dave. Tudom hogy még mindig rühellesz meg szerintem fogsz
is.
De lenne egy kérésem:
Meg tudod adni a honlapjukat vagy hogy hol van ez a telep? -
#6565 Na a du-i képek folytatása...
-
gibic #6564 A lényeg azon volt hogy a Fendt egyéni kívánságokat is teljesít, amit lehet hogy másik cég már nem tett volna meg. (és ezt az axial segítségével, jópárszor ki volt hangsúlyozva:)) -
#6563 Tudom vazzeg... óvastam. XD -
JD4650 #6562 nem mert az a fasz sírta ki hogy fessék ferrari pirosra:D
benne van a híradóban is:D -
#6561 Laci te meg maraggyá meg magadnak a wts-el meg a kanapéddal. Aki eddíg bírta a wts-t azzal is megutáltattad. XD Brávóóóóóóóóó :D -
#6560 Ne szód le a ferrari fendtet még a matricázása is ferrari. Igaz kicsit szarul néz ki, de akkor se nem látsz sehol se nem jd-t mondjuk ilyen színbe. Mert szarok hozzá, hogy csináljanak de az AXIÁL és a FENDT összehozta. A tuti páros. :P -
#6559 idiota ember... -
gibic #6558 Jó gépek:):3C -
#6557 mit beszélsz te????
MAGYARUL BESZÉLJ!!!!!!!!!!!! -
#6556 Flém
Sziasztok hiányozni foktok xD -
#6555 magyarul beszélj teeeeeeeeeeeee