Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
Lehet hogy nyerek egy belépõt a roncsderbire Mezõtúrra !!!
😊)))
JD csak hülyülünk 😄DDD
khm...khm...
nem teheti meg mindenki hogy hajnalban keljen mint ti, nekem elég az ha 6kor fent vok és megcsinálok pár házit, illetve inkább megírom a puskákat, házit az iskolában. Amúgy meg 2kor feküdtem le csak nem néztem a fórumot <#mf1>#mf1>
szezonban úgyis a szimóóval fogok kiveretni, mert nem vezethetek közuton (vezethetek csak a rendõrbácsi nem engedi)
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
a közepibe meg egy piros iksz....lol.....Shad reggel csak 500
litert kellett tankolnom a WTS-be ikszDÉ , LoL remélem
még tudod hogy mér mondom...lol
A Zsírozás meg teljesen kész van xD
khm...khm...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
06:10 caseih9400: alap
06:10 caseih9400: 5:25
06:10 SHADOWEYES7: ja😉
06:10 SHADOWEYES7: puhányok még fexenek
06:10 SHADOWEYES7: fõleg JD <------------------------<#vigyor1>#vigyor1><#hehe>#hehe>
06:10 SHADOWEYES7: 😄D
06:10 caseih9400: jaja 😄DDDDDDDDDDDD
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
03:59 biomage: rekkelt
04:00 SHADOWEYES7: ázt😊
04:02 biomage: szeva kolibri 😊
igaza van Shadnak....mi lesz így a szezonban?????????????? xD =)
Mezőgép - BN
Mezőgép - BN
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
Mezőgép - BN
Gabi te is odabaszol a rendszernek😄
Mezőgép - BN
Mezőgép - BN
a Jaguar...az meg olyan izé lett...nekem jobban tetszenek a szögletes formák---
Mezőgép - BN
Mostanra sikerült olyan állapotba hoznom a szobám hogy tudjak netezni,,,,,de lefeküdni még mindig nem tok xD
Örülök Shad hogy dobtál fel két szegafrédót.....fasza gépek azok, csak tudni kell velük bánni 😛
Mezőgép - BN