Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
Lehet hogy nyerek egy belépõt a roncsderbire Mezõtúrra !!!
😊)))
JD csak hülyülünk 😄DDD
khm...khm...
nem teheti meg mindenki hogy hajnalban keljen mint ti, nekem elég az ha 6kor fent vok és megcsinálok pár házit, illetve inkább megírom a puskákat, házit az iskolában. Amúgy meg 2kor feküdtem le csak nem néztem a fórumot <#mf1>#mf1>
szezonban úgyis a szimóóval fogok kiveretni, mert nem vezethetek közuton (vezethetek csak a rendõrbácsi nem engedi)
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
a közepibe meg egy piros iksz....lol.....Shad reggel csak 500
litert kellett tankolnom a WTS-be ikszDÉ , LoL remélem
még tudod hogy mér mondom...lol
A Zsírozás meg teljesen kész van xD
khm...khm...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
06:10 caseih9400: alap
06:10 caseih9400: 5:25
06:10 SHADOWEYES7: ja😉
06:10 SHADOWEYES7: puhányok még fexenek
06:10 SHADOWEYES7: fõleg JD <------------------------<#vigyor1>#vigyor1><#hehe>#hehe>
06:10 SHADOWEYES7: 😄D
06:10 caseih9400: jaja 😄DDDDDDDDDDDD
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
03:59 biomage: rekkelt
04:00 SHADOWEYES7: ázt😊
04:02 biomage: szeva kolibri 😊
igaza van Shadnak....mi lesz így a szezonban?????????????? xD =)
Mezőgép - BN
Mezőgép - BN
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
Mezőgép - BN
Gabi te is odabaszol a rendszernek😄
Mezőgép - BN
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
Mezőgép - BN
a Jaguar...az meg olyan izé lett...nekem jobban tetszenek a szögletes formák---
Mezőgép - BN
Mostanra sikerült olyan állapotba hoznom a szobám hogy tudjak netezni,,,,,de lefeküdni még mindig nem tok xD
Örülök Shad hogy dobtál fel két szegafrédót.....fasza gépek azok, csak tudni kell velük bánni 😛
Mezőgép - BN