Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
khm...khm...
Gabi jó lett a bennered de egy picit fura hogy a kereke keresztbe
áll...😄DDDDDDDDDDDD
Ne veszekedjetek már !! Az én Claas-om mindent visz !! 😄DD
khm...khm...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódok, és 2 soremelés megengedett)
Mezőgép - BN
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
Mezőgép - BN
de azért jó, tényleg (azért is, mert te is kiállsz a "szar" NH mellett, úgy ahogy én a szintény "szar" Szegafrégó mellett
Mezőgép - BN
Nembaj utána go a kertes házunk 😊)
khm...khm...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Csak annyi, hogy számomra ez furcsa.... neki senkije nem dolgozik ott...(vagy legalábbis nem említette), úgy ahogy nekem sem a TSZ-ben. Én is ott vagyok már 4 éve (elejinte csak nyaranta füvet vágtam) de tavaj kaptam elõsször "legálisan" gépet a seggem alá....ami egy szakadt MTZ volt...csak ennyi
jah...és már 19 éves vagyok, nem 15...
Mezőgép - BN
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Találtam a neten egy nagyon ...... embert aki FÉNYEs nappal
felkapcsolja a lámpáját a földeken 😄DDDD
Photoshop 4ever 😄DDDDD
khm...khm...
khm...khm...
ott van alul a nevem és amit írtam xD
khm...khm...
khm...khm...