Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
"a permetezõt hozd vissza" <#ejnye1>#ejnye1><#zavart1>#zavart1><#vigyor>#vigyor>
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
HOgyha már nem jönnétek fel addig amíg én itt leszek (délig)
akkor most elbúcsúzok mindenkitõl ! 😞((
Holnap kezdem az aratást ha minden igaz ma megyek mamámhoz
mert ott leszek egész nyáron mert onnan közelebb van a telep
mamámtól és mamámnál nincs gép 😞((((
Na mindegy mindenkinek jó nyarat kívánok és ne vágja le a
fejeteket a kombájn !! 😊)) xD
khm...khm...
Jah...19 tök szar, szivesebben lennék már vagy 22
Mezőgép - BN
menni nem mentem a kombival mármint nem vezettem, csak ültem és néztem a fgépet meg a traktorban hagytam😄

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
amúgy JD 6820 + 2 15T-s pót (képen csak az egyik van)
JD 9680 WTS
JD+ gólyaJD+ Józsi
A többit nem tom felrakni me valami baja van a feltöltõ oldalnak 😞(
khm...khm...
Még szerencse hogy megpillantottam a Mai születésnaposokat!😊
Boldog születésnapot mesteruur!!Most már 19éves vagy ugyi?😊

khm...khm...
azért nincs,mert leszarják a kompressort megcsináltatni,vagy gázzal feltölteni,minden Rába klímás gyárilag ,hacsak nem 1000 éves!!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
is szart se ér olyan meleg van benne....Egyszer mehettem az
egyik rábával akkor még csak az az egy volt oszt olyan nagy sár
volt hogy a rábánk húzta azt a két zöld pótot.....akkor repcét
aratott Jenõ bá oszt láttam az egész pótot.....de akkor is meg
döglöttem alig vártam hogy visszajöjjek vele aztán hagy
mehessek a zetorral....ezek a kivételek amikor nem aratok...
akkor szokott Jenõ bá aratni hogyha nagy a sár mert én csak
ott szöszmötölnék....32Ha körül le is aratta azta földet egy nap
alatt....utána már én kombiztam....azért még én se vok profi
esetleg majd 2-3 év múlva én fogok mindent vágni....😊)
khm...khm...
khm...khm...
beszarás nem??????????
Mezőgép - BN

....már kisszaros korom óta nincsenek Kartalon Rábák...
Mezőgép - BN

Rábában klíma??????.........ez nekem új...vagy csak mókának írtad???
Mezőgép - BN
ha Rábázok akkor meg abban van klíma,bár a hûtõtáska odamár kell,mert ha a tárcsa csapágykimegy,fõleg ha középen akkor szívás van!!!!
de van itt mégvalami....mindig kefagyasztok két 2L-es palackot vízzel....az pont befér a 80-nál oda, ahol fújja be a levegõt----> amíg az ott van hideg levegõt nyom be.....alap xD....próbáljátok csak ki...nem hülyeség az biztos
Mezőgép - BN
én próbáltam és jó!!!