<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pleco
Á, csak a telefonommal készítettem ezeket a képeket. Jobbak is lehetnének, igazi fényképezõvel. De azt nem hordom magammal.:))

Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódok, és 2 soremelés megengedett)

pleco
Húú! TÉK-em volt.:))

Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódok, és 2 soremelés megengedett)

gabor 892
szevasztok na megjöttem Martonvásárrol...találkoztam Dave-vel is lol xD

DoPpEnTyÛ---többet ésszel, mint ész nélkül...

SHADOWEYES7
jó képek!!:P

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kis krisztian
Nekem a sógor is nagyon megfelel <#nyes><#nevetes1>

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

bocs, csajomat akartam írni csak nehogy meglássa az igazi :D

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

kis krisztian
akkor mától hivhatlak fiamnak?? <#crazya>

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

pleco
Nem tudom jólesz-e a kép...

pleco
Szerintem nem szépségversenyre készült:DDDDD

a Landinire a JD gps elég csúnyán van fel rakva :D multkor láttam egy NH-t a JD gps-el a tetején, hát mi8t ne mondjak, nem volt vmi szép :D

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

pleco
A traktorok sem két forint voltak, az elsõ képen....
Még hony szegény a mezõgazdaság...

pleco
Hát basszus, bevallom jó lenne ennek a néhány kombájnak az ára. A szélsõ tegnap jött meg nekik, valami 37 millát magyaráztak...
A második és harmadik is ha jól emlékszem tán nincs még 3 éves...

pleco
És a következõ adag kép ugyanonnan még:

pleco
voltam még itt is szemlén ma délelõtt:

pleco
És most a traktorok is:

pleco
Sziasztok.

Ma is voltam gépszemlén.
A képek:

hol találtál képet anyámról :D

van baja, azt mondta hogy ha otthon aludna akkor kevesebbet tudna aludni, de bazz, enyire gyökér nem lehet...
meg ha vezetheti is akkor mi van a zsarukkal? nem hinném hogy csak ugy haggyák hogy egy 15 éves szarrágó jogsi nélkül a kicsit széles kombájnal veret a fõuton

allock
lemosnám,megcsutakolnám a nénit <#vigyor><#finom>

#hhwnd

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
uhh

pleco
Hát végül is ha dögszállító volt....

KO
ez a szállítás nem jött össze :(

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

mesteruur
LOL.....ez qva vicces...a mamánál lesz, mert onnan közelebb van a telep.....az a 10-20 perc nem mindegy....emlékezzetek csak vissza, vagy lepozzatok vissza, amikor írta hogy zar az aksi az MTZ-jében, és a haverja hiz másikat hogy kipróbálják......akkor elég gyorsan megjárta... :D
kíváncsi leszek arra a videóra, meg képekre....
nah...mind1...ezért lehet hogy kiutáltok, de nem nagyon akarom elhinni, hogy egy 15 éves gyerek már egy 50 millás géppel melózik, úgy hogy nem is állandón van ott, hanem csak szezonban....ennyi, nekem nem ez valahogy nem hihetõ...akkor a többi ember mit csinál ott???? füvet nyír vagy mi???

Mezõgép - BN

mesteruur
Köszi szépen.

.....arról a Rábáról csinálj légyszi képeket, mert qvára kíváncsi vok rá....Jd motor....megáll az eszem...nem semmi

Mezõgép - BN

pleco
Nem oda ha jól tudom a szolnoki kollégák.:))
Úgyhogy megúsztad!:DDDD

SHADOWEYES7
felénk is te jársz???

SHADOWEYES7
bazz ,oda én is hivatalos vagyok!!!!!!

pleco
Na, már napok óta megkezdték felénk az aratást. Lassan mehetek büntetgetni!:DDDD

Dave531
Hát attól még messze vagy. Fényévekre!XD

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

gabor 892
há lol, má szakember vok:D

Dave531
Egye picsa mek. Te gyökér az 1 búza fajta ennyit nem tudsz? H lesz így belõled szakember??? SEHOGY!!!!!!!!!

gabor 892
gyökér:D mi az h magvas?:D gyere má fel msnre

Dave531
Alap már tudhatnád. XD Hát nem egybõl. :D Azért meglesem a búzákat is. Fõleg a magvast mert nekünk is van. Kiváncsi vok, h a miénk menniyvel veri. :D Meg lesz szántóföldi bemutató. Merem remélni, h trakikkal mert különben begyujtok ott mindent. XD

gabor 892
egybõl odamész mer ingyen lesz mi? cseles vagy te mocsok...:D

Dave531
Az katasztrófa lesz. XD Majd ha vki fejbevág én leszek. XD A kajánál találkozunk. :D

gabor 892
kezdhetsz akkor :D

Dave531
Mé te is mész???? Akkor beszarok!!!! XD

gabor 892
remélem nem fogok veled találkozni:D

Dave531
Dehogynem mek mint a diszno. Inkább oda mint suliba. :D Jó, h szólsz még meg kell néznem, h hol a kutatóintézet ott lesz regisztráció. Jah és az én nevemre küldték a meghívót. XD

gabor 892
Dave ugye a Martonvásáros dolgot nem mondod komolyan?:D

Dave531
Jah és mesteruur bódóg szülinapot így utólog. :D

Dave531
Nem. Addíg akart menni a faszi a kamionnal elõre amég ki nem tépte a villanyoszlopot a rába fülkéjével. :DDDD

gabor 892
hát az aztán komoly lehetett ha kitört a vill. oszlop...elszakadt a rába fülkéje? ezt nem értem

Dave531
Nah aztán írom tovább. Tegnap 11-ig kint voltunk ekéztük a kukoricát szóval megint sokat alaudtam. Ha összejön holnap meg szarok a sulira és mek öregfaterral Martonvásárra országos kalászos fajta bemutatóra. :D

Dave531
Tsá kacok nah megjöttem. A tegnapi napom kész volt rendesen ma meg kirándulás volt. Nah mondom sorba. Ez a f@sza rágó ih-s buza lecserélte a 2 tx 66(4 évesek voltak) 2 vacsi új csx 7060-ra. Nagyon zsírok a gépek. Aztán a köcsög vett 1 kurva szép rábát!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon zsírul néz ki újrafestve, jd motorral. Szal megvan a falu egyetlen rábája. 1 Steyr kamionnal hozták tréleren és elakadt a vezetékekbe a rába fülkéje. A vadbarom sofõr meg tolta a kamionnak amikor nem ment és addíg nyomta amég ki nem törte a vill. oszlopot. Nah aztán szidta ám mindenki.

gabor 892
hát ez igen nagy...:)