24942
-
#7875 Láttam egy videót egy NH CR980-ról nagyon elvarázsolt XD
-
#7874 Nézd már meg hogy hasonlít rá !!
-
#7873 hogy hasonlitana már a magnumhoz te paréj? az IH meg a JCB 2 külön fogalom...amugy te meg marhára értessz ahoz hogy kell összerakni egy traktort -
#7872 csúnya...a fülke nagyon elöl van...JCB....semmit nem érő **** az egész...ennyi a véleményem a JCB-ről....bár amikor először megláttam az adatos képet azt hittem hogy hasonlítani fog a magnumhoz...de ló****t....
csúnya...ennyi -
#7871 Egy traktor hátulról hogy legyen szép? Ott nincs semmi burkolat, amivel lehetne variálni.:D Vagy az a baj vele, hogy eléggé hátul van a hátsó híd? az meg teljesen más okokból van (fordulási sugár, súlypont, egyre nagyobb méretű kerekek, stb....), nem azért, mert nekik így tetszett. Ha megnézed, a legtöbb nehéz univerzális, szuper nehéz univerzális traktornál már így van. -
#7870 Biztonsági zár XDXD
[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2007_11/1. másolat - IMG014.jpg[/IMG] -
#7869 érdekes hogy adtak ezeknek már valami traktor formát:D -
#7868 Ezis Fastrac xD vagy legalábbis azt olvasom le az elejéről :D -
#7867 Hát télleg a hátulja nem a legszebb!:D Fastrac 1000-szer jobb!:D -
#7866 nézd meg a hátulját...szal sz*r nem jó csúny rossz stbstb.. -
#7865 Mert mi bajod van vele?:D Szerintem elmegy. Legalább nincsenek benn olyan kegyetlen rondana lámpatestek mint NH-okba.XD -
#7864 nézz már rá a motorházra plz és utána mondj véleményt XD
John Deere boy hány éves vagy? -
John Deere boy #7863 Nem a legjobb de azért elmegy!:D
-
#7862 Azért egy NH-nál kultúráltabban néz ki.:)
-
#7861 Mert csúnya...nézz már rá ! :DD -
#7860 case ih magnumra gyanúsan hasonlít rá.. :P
to Mesteruur : Mert letelt a bünti idő :P -
#7859 Krone Swadro 2000 (19 méter):O
-
JD4650 #7858 mondom sokat fizet a NH, meg szerintem azt is nézik mit tud, pl: rugózott fülke meg hasonlók, de biztos nem motor erő meg minőségre adják:D -
gibic #7857 Szép szép! De miért nem ez az év traktora, ha már a külső alapján ítélik oda???:D -
#7856 -
gibic #7855 Érteni!:D Üdv Shad! Hogy telt a napod? - felétek nem kellett havat lapátolni?:p -
#7854 szia, Shad.:D -
#7853 estét -
#7852 úgy értve ifa utódja, le fogja váltani az ifákat! magyarul az ifákat lecserélik ienre! gondolom én majd vmikor:XDXDXDXDXD -
JD4650 #7851 Nídá gázsi, há á mi ládánkon is ilyen dísztárács vánXD
Ha 2szer ilyen széles gummik lennének rajta akkor talán elrejteném a táróló sarkábanXD Amúgy olyan mint egy traktor és egy nyerges vontató keveréke:D -
#7850 Biztos :D -
#7849 lehet jobban megy mint egy MF :P:D:DD -
#7848 Sztem sem lehet rossz... lehet hogy jobban megy mint egy Nh
van ott papucs kapaszkodni xD -
#7847 Minél többször látom, annál jobban tetszik!:D -
#7846 ilyeneket lécci ne:D -
#7845 Tríííííííszixxxxxxxxxxxxxxx. XD
há
há
hányok.xD
de szépXD
-
#7844 volt hát... itt rendesen esett... igaz estére csak latyak volt már sok helyen, de le kellett takarítani, hogy reggelre ne faggyon meg...
Aszódon így is keresztbefordult egy nyerges... tiszta szar.. azt hitte a csávó hogy golyóálló, és olyan kellemes 70es tempóval próbált bevenni egy enhe kanyart...csak nem jött össze neki -
gibic #7843 Volt mit húzni??:D Nálunk csak sár sár sár van:) -
#7842 TE MEG MIT KERESEL ITT MÁR MEGINT???? -
#7841 hello gyerekek...
éjszaka kint voltam havat húzni :DDD fasza vót... vitte a kis MX a vasat mint a rongyot :D -
gibic #7840 Azért nem egy kategória a kettő.:D -
#7839 iveco hw felépítményekkel.:P -
#7838 Az IFA utódja. XDXDXD -
#7837 Iveco:
-