24942
-
#7955 hogy rajta van az adapteren a hó azmeg persze úton meg lerázódik a gumirecék miatt (WTS elv) -
JD4650 #7954 hát most AGCO, szóval ugyan az mint a Fendt, Challenger, meg a Laverda -
JD4650 #7953 és honnan veszed hogy ott "aludtak"??? -
#7952 sztem nem rossz... (de csak elvből xD )
Nem vennék MF kombájnt az biztos... nem tudom hogy mennyire érné meg... nem hiszem hogy olyan nagy szakmai háttérrel rendelkeznének mint a JD... csak ezért...
Majd egy pár év múlva biztos jók lesznek -
#7951 MF 40ekről -
JD4650 #7950 te miről beszélsz? -
#7949 fú de csúnya lapos a fülkéje :DD -
#7948 ezekmeg kintaludtak a földön....szerencsétlenek... -
#7947 jujj ........ -
JD4650 #7946 Adobe photoshop CS2... Mint a Massey Ferguson 40...
-
#7945 mi a fene az a CS2 ???? -
#7944 Photoshopal (csináltatjuk) xD
Bár nekem van CS2őm de nem értek túl sokmindenhez rajta csak annyit hogy letom ültetni a verdát és lámpát felkapcsolom oszt ennyi...
[nem is foglalkozik vele mivel nincs magyarítás hozzá] -
#7943 :) -
Reyes #7942 "nekem úgyse kéne"
Azt gondoltam -
#7941 van ez így :D nekem úgyse kéne :D -
Reyes #7940 Bocs srácok, de nem tudtam beszerzni azt az adatlapot:S -
#7939 mivel még nem vok nagykorú szal ... sztem neked se engette meg csak úgy szónélkül lelépni pl. hogy mész pestre azt szasz...
gondolod hogy pénz nélkül megyek bazmeg ??:D -
#7938 jujj de kemény itt vaLAKI... NAYUKÁT KELL MEGKÉRDEZNI...PFFFF
xDXDXDXDXDXD -
#7937 azértis suliidőbe :DD -
#7936 muterral elintézem hogy mek januárba agromashra :D -
#7935 akkor szabee van xD -
#7934 Ja és azt elárulom hogy itt is az 1000valamennyi hektárból csak 200 lett beveteve ezek miatt .. igaz az se kis gazdák....állítólag a nagyfőnök eccer vót a 2esen valami médiamatyi nem tom pontosan elfelejtettem már hogy mit magyarázott az öreg nyár elején...a nagyfőnök már csak bécsbe
van többet....szerintem egy rossz k****g.....
úgyhogy itt nem adja föl senki....ja és a fortschrittos csákó
vett most tavasszal egy case-t részletre..nem tom hogy mi lesz a vége
de szurkolok nekik hogy meglegyen 4év múlva is (kb. 200HA-uk van) -
#7933 kivéve ha nem xd -
#7932 azok legalább mindíg dolgoznak :)) -
#7931 el se olvastam csak megláttam a képet meg azt a nevet hogy Nicolas Sarkozy azt már gondoltam hogy ez a topik átment politizálásba :S -
#7930 igen Franciaországban, de nagytudású!!!
Látsz magyar vonatkozást???
Ha nem akkor QSSSSSSS -
JD4650 #7929 ez most fontos. Te meg koncentrálj a buszokra:D -
#7928 politizálsz bakker ... -
#7927 Szivemből beszéltél:DD -
#7926 Az agond, hogy bérelt terület is van benne, és a tulajok nem mennének bele, mert 5 éves szerződések vannak , utáána mi lessz nem tudom, meghosszabitják ők, csak félnek az ujtól az időssek . -
#7925 még 1..:
Erről beszéltem... "jó kapcsolatok, piac"
Neki már megvan a afelvevőpiaca, és 5500ha-a van. Nem okoz neki gondot az, ha leviszi a gabona árát akár 150-200 ft-al is, mert ő el tudja adni, és a mi fontos, hogy meg is él belőle.
De egy kisválalkozó ezt nem engedheti meg magának, mert akkor ő már az ő szemszögéből létfontosságú jövedelemtől esik el.... és ennyi. KIESETT A VERSENYBŐL.... VÉGE LETT A DALNAK... mehet az építőiparba melózni.... pffff -
#7924 Pontosan, sajnos annyi pénz van,hogy a vetőmagot meg az őszi munkákat megfinanszirozzam, utánna már a műtrágya, vegyszer stb..termeltetési szerződésre megy! -
gibic #7923 Ja meg minimális munkaerővel nyomja mindezt!:D -
gibic #7922 Nem azt mondtam hogy most rögtön mind a 240hektárt!:D Csak ha váltani akar akkor ideje most elkezdeni:) -
#7921 Nah....jóéjt
Ez érdekes téma...holnap újra beszállok...
csácsá -
gibic #7920 Meg 10éve van itt kb. jó kapcsolatok, piac, ja és közel 5500ha:D -
#7919 Az nem kis pénz lenne...sztem nincs annyi pénze shadnak, hogy begépesítsen arra....silózó, palántázó, külömböző gallyazók és plusz egy ember minimum. Rengeteg pénzről van szó.
Ilyenbe salynos nem lehet csak "úgy" belevágni....ez a baj. -
gibic #7918 Pont a franciák nyomták hogy az újonnan csatlakozottak csökkentsék a mg termelést. Csak azért hogy a francia paraszt el tudja adni az áruját:D -
#7917 de miből??
Osztrák tőke??? igen az!!!444négy -
#7916 Ezzel az a baj, hogy ez mind szép és jó, csak azt elfelejtik mondani, hogy ahhoz hogy az ember folyamatosan ellássa energiafűvel vagy fűzzel az erőműveket, meg ha bioetanolt meg biodízelt csinálnának, akkor rengeteg terület kell hozzá. Olyannyira, hogy nem lenne elég a maradék szántóföld ahhoz, hogy ellássák az embereket táplálékkal. :S
Nah... jóéjt