<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesteruur
Nálunk van azért sima tábla is....
Lacibá szórja a mûkakit, a 80assal, és úgy, hogy be van hozva neki a hydraulika lezáró kar a fülkébe egy karral.. és mindig lezárja, kivéva ha oldalba meg föl... akkor mindig a 3pont karján van a keze, mert ha elindul fölfele a 80as orra, akkor baj van.... és olyankor mindig ledobja a szórót és lassan emleli csak vissza....
Azért 80assal igen merész (asszem)10q-s szórót (magasítóval) megpakolni póposra. Igaz van még az elején egy üllõ is plusszba :-)
mindjárt keresek valami képet

Mezõgép - BN

SHADOWEYES7
nefossatok már, én a rábával kör silót tapostam mert a gazdálkodó kérésére körbe-körbe kellett megtaposnom ((15 000 /óra))
erre mondtam okk, csak üljön be mellém , beült elindultam elöbb keresztül oda vissza, utánna kormány alászed és körbejártam, a koma kinézett és látta az anyaföldet maga alatt ::DDD
nemkicsitit fosott :))

ifjonc koromba meg a nagy silót tapostam aminek ugye eleje ,meg 2 oldala van a K 700-as feltolta én meg tapostam, kérdezi a brigádvezetõ,hogy a tetején minek forudol ki a Rábával, mondom azért mivel nincs rajta FÉK :))

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Dave531
Nyugodj meg én is fosok. amikor szórtam elkezdett keresztbe menni a traktor na az szép volt. mondom szép lesz. Itt meg olyan föld nincs is a cégnek amibe nincs vmi baszott nagy domboldal. Aztán mire kiértem a föld végére már majdnem kifolyott a mûtrágya pedig alig volt már benne. Szal jó kis dombok vannak itt.

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

mesteruur
Ehh.. oldal az nálunk is van rendesen...elhiheted (Gödölõi domságalja, É-i khg kezdete)
De itt már faszán küldik az öregek. de az õszintét megvallva amióta a katlanban Józsikával vetettünk, (vittem neki a magot és kicsit beültem hozzá) félek a nagyobb oldalakba, és ha tehetem, akkor ki is hagyom az ottani munkát... esetleg szántás, ha felfele forgatunk :S beszari vok :-)

Mezõgép - BN

Dave531
tudom, h mit mondasz hát kicsit ezt elkúrták, dehát mindennek van vmi hibája. Csak tod itt a cégnek olyan földjei vanank h még a tapsztalt traktoros is fosik a domboldalakba nem h én. :D Aztán ott megindulni szép buli. Kül igazuk van mert terep 3 12 km/h abba szórom a mûtrágyát is aztán utána lazán átlehet dobni országutiba.

mesteruur
jaja.... nekem úgy mutatták a "nagyok" hogy terep kettõbõl gyá... aztán 3 és utánna országúti 2... és minden ok ;-)
(mármint itt a középsõ gyors-lassú váltóra gondolok)

Mezõgép - BN

mesteruur
nah... itt a másik... beleesel a saját csapdádba...... 2001 ben hány éves voltál????????????????????? csak nem olyan 9... esetleg 10????? Uhh...ne fárassz minket ilyenekkel

Mezõgép - BN

Dave531
Mondom h kva faxa 1 traktor arról meg nem tehet szegényke h faszul rakták össze. Inkább nem részletezem h mekkorát fogok vele szopni a nyáron ha viszem vele a 16 t-s kocsit. XD Nem tom ki mennyire ismeri a szinkron váltót, de ezek a buzik úgy csálták meg, h országuti 1-be 12-vel megy szal nem túl sok erõ van benne szal nem fogok tudni elindulni vele csak terepbe amire meg a 2 váltót átpiszkálom addígra visszalassulok és kezdhetem elõrõl. XD

mesteruur
jah... mega faszom 50esed, ami (talán) 2004-ben lett lefestve.... ugyan már..... ne etess már ezzel a baromsággal... akkor nem így nézne ki.... nem lenne ilyen qva dzsuva meg összevissza lekopott festék rajta...
mikor lóg már bele a kezed a bilibe????? mert ideje lenne
NE LEGYÉL RAJMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mezõgép - BN

mesteruur
gyerek te mekkora hazudozógép vagy!!!!!!!!!!
Mennyél már a picsába a "WTS-eddel" meg a Vaderstad géppel (amibõl a a rapid 18, a superXL meg 9-10)...
Hogy a picsába vetette el a traktoros a kukszot, ha csak egy forgót csinált, meg ha mély árok van??????????? elmondanád te nagyokos... Jah és elárulom hogy a kukoricát nem szokták szecskázni, mert szan szét zúzza a szecskázókéseket....
errõl ennyit.... szerintem fogd be a szád... majd hiszek neked, ha küldöd a képet amin TE végod a cumót, és nem csak a WTS van rajta hátulról hogy ne lássuk hogy ki van a fülkében !!!!!!!!!!!
<#gunyos1><#levele>

Mezõgép - BN

gabor 892
Shad te kárörvendõ........................xDDDDDDD

DoPpEnTyÛ---többet ésszel, mint ész nélkül...

SHADOWEYES7
#5555 ték :)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
:DDD

gabor 892
multkor hogy dicsérted az mtz-t amivel te dolgozol...pssssssssssszt:P:D

Dave531
Hát jah. Berakták ezt a genya klímát is 400 e-ért aztán lófasz nem is jó, folyik vissza belõle a víz. Szórtam vele a mûtrágyát domboldalba aztán mondom mifasz csöpög az ajtóra. XD
Akkor rossz a kompresszora is. Szar a kilóméter óra is már és már 2 hete jön a szervizes. XD

gabor 892
VÁGOM!!!!!

SHADOWEYES7
azért mert ha munkában van a WTS-akkor csak 1-vagy 2 .-ben tud csépelni,namost ha utazik átváltákok 3-ikba és nemmindig veszi be 2 bõl 3 ba , és megtolom kicsit a kart h a hidro megmozgassa a válto fogaskereket és egybõl beveszi a 3-ast!!

gabor 892
dave,dave,dave...szerinted a kereskedõk mibõl élnek meg?:D

Dave531
Nem tom, h minek kell ennyit írni amikor nem vok? :D Na szal nem szar az mtz sõt kva jó. Az már mástészta h szarul rakták össsze. A szûrõ meg nem volt 1 hetes. az is gagyi ruszki szar, de most faxa német lesz bele. Ha faxán lenne összerakva semmi baja nem lenne. Pl olyan totális hülyeségeket csinálnak, h a gumicsõ nekiér a burkolatnak és már szépen kopik ki majd szépen kifog lyukadni, dehát ruszki gyártmány. XD

gabor 892
tudom miröl beszélsz, csak azt nemtom hogy mi a f-szomnak kell elõre meg hátra tologatni...gagyi a wtsben a válto..:P:D

caseih9400
meg asztalt le fel lehet emelgetni rajta

khm...khm...

caseih9400
jaja xD a pro kölök xD

khm...khm...

a Lindekar az a "gázkar" másnéven nem?:) hogy gábornak könnyebb legyen elmagyarázni:D Tudod, Medionban is van, van rajta 6 vagy hány gonb is, és elõre meg hátra tudod tologatni:D

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

caseih9400
"yojstick"

khm...khm...

gabor 892
akkor nemtom milyen lindekarrol pofázol...na mind1

caseih9400
SEBVÁLTÓ !! Olyan mint a ruszkikba csak ez elõre meg hátra megy de qrva nehezen ! :)

khm...khm...

gabor 892
õõõ most lehet hülyeséget irok, mert nem értek hozzá, nekünk olyan hogy megállsz 0-ba rakod a "lindekart" és a panelen átlehet ralni pl. 2bõl 3ba a sebbeségváltot...errõl van szo?? vagy mi?

SHADOWEYES7
ja igen, felpörgeti a hidrót ,hogy beugurjon a másik fokozatba

caseih9400
mert nem tom ..... nekem azt monták hogy ezt csináljam
mikor nem akar átváltani másik sebességbe .................. :))

khm...khm...

SHADOWEYES7
mert soxor nemkapcsol ki a hajtás!

gabor 892
és az mér jo?

caseih9400
a lindekart hátrahúzom és középre visszarakom vagy elõre és középre..

khm...khm...

gabor 892
mit baszogatsz rajta?

caseih9400
LOL...nagy ótás

khm...khm...

caseih9400
ja...meg én néha lindekart is szoktam baszogtatni
ez a qrva nagy hibája a JD-nek meg az elektronika a WTS-eknek

khm...khm...

és most mehetsz isXD

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

gabor 892
na megjöttem...

SHADOWEYES7
nehezen, de én csak 2-3 ast használom, 1-es minek??
átkell rángatni a váltókart szinte erõbõl.

caseih9400

khm...khm...

caseih9400
már montam emesenen

khm...khm...

caseih9400
Am sed neked is nehezen vált be a wts-ben 2bõl 3ba vagy N-1-2-3-ba ??

khm...khm...

akkor linkelj netrõl
na mit szólsz az ekéhez?

caseih9400
aratásról jobb lennék :))

khm...khm...

nesze itt a kép...

caseih9400
vótmár jobbis...

khm...khm...

SHADOWEYES7
uj klipp

caseih9400
képet !

khm...khm...

á mijenkéé jobb enníXD

ez a jó eke, csak nem a ferguson után való:D