24942
-
#9476 Te most miről is beszélsz? :D -
#9475 néha elkezd szállingozni..behalok:P -
gibic #9474 Hopp ezt nem arra a hszre szántam. -
gibic #9473 De abban az időben nem 1 ilyen dolgozott egy gazdaságnál!:D -
gibic #9472 Napot!! Látom shad nosztalgiázol, a régi szép időkről!:) -
#9471 Ja és nem muszály egy weboldal szerkesztőnek lenni! Lehetnek 2-3man is!:D -
#9470 Régebben szó volt egy "virtuális" farmról?
Szerintem nem lenne rossz ötler. Mindenki kapnak földeket, meg min. gépeket aztán lehet fejődni:D Olyan gépek lennének benne amit az illető akar.
Várom a véleményeket! -
#9469 szakadjanak meg:P 10perc alatt leszedhetnek 1ha-t...xD -
JD4650 #9468 ez is biztos tető alatt volt tárolva:D:D -
#9467 IH-k nem szaroznak :)
-
#9466 -
#9465 -
#9464 -
#9463 -
#9462 hogyis monnyam, őszi emlékek?? :DDD
-
#9461 -
#9460 -
#9459 -
#9458 Kár értük.:( Faxa kis gépek voltak... -
#9457 B 134-es eke
-
#9456 -
#9455 Jó nagy:)
-
#9454 -
#9453 de sokat lazítóztam az Állami gazdaságban még :SSS
-
#9452 Ez detto mint az enyém :))
-
#9451 -
#9450 -
#9449 akkor már pár képet onnan
-
#9448 ALAP -
gibic #9447 Ezeket az oldalakat ismeritek?:
mezőgéparchívum -
-
#9445 Nem is tetszik a hűtőmaszkja, ez valami mellékvágány volt szerintem design téren.:D Különben is a Schuitemaker silókocsi tetszik.:P -
JD4650 #9444 pediiig aszoontaad hoogy neem tetszik a régebbii kilencázaas szérijaa, rossz kispajtás voltál, nem játszhatsz a én homokozsólapátommalXD -
#9443 Ezt csak úgy, mert tetszik.:)
-
#9442 Gyönyörü.xD Ez legalább eléggé leterheli azt a Challengert. -
JD4650 #9441 25m az nem rossz:D de nekem akkor se kéne nyominger air seeder... -
#9440 -
#9439 A világ legnagyobb vetőgépe
A 49 %-ban a svéd Väderstad-Verken AB tulajdonában lévő kanadai vetőgép gyártó vállalat a Seed Hawk piacra bocsátotta a világ legnagyobb vetőgépét.
A vetőgép óriás munkaszélessége 25 méter, mely 7 egységből épül fel, s melynek szállítási szélessége 9, magassága pedig 6 méter. Természetesen ezt a vetőgépet nem a szűk útjairól híres európai országoknak szánják.
Az óriás vetőgép munkaszélessége 25 méter.
A vetőgép magtartályának térfogata 27 m3 és két további tartálykocsiban10-10 tonna műtrágyát szállít.
Az első ilyen vetőgépet a kanadai Regina település melletti farmra adták el, mely idén tavasszal 3000 ha-t vetett, míg a második egység a szintén Reginában tartott kiállításon volt látható, ahol több versenytárs gyártó mutatta be Air Seeder vetőgépét. „Az Air Seeder típusú vetőgépek kiváló megoldást jelentenek a kanadai farmok számára” mondja a Väderstad igazgatója Crister Star, aki maga is látogatóként részt vett a kiállításon. „Az érdeklődés igen nagy és a Seed Hawk tervei szerint a következő év folyamán 10-15 óriás vetőgép kerül értékesítésre Észak-Amerikában.”
Míg a Seed Hawk az észak-amerikai piacokra fókuszál, addig a Väderstad más, elsősorban európai piacokon keres vevőket, az Air Seeder vetőgépekre. Az első évben, amikor már a Väderstad vállalta fel a termék Észak-Amerikán kívüli marketingjét, Ausztráliában, Oroszországban és Ukrajnában sikerült vevőket találnia. A vetőgép hamar ismerté vált kapacitása és precizitása miatt. A Vädersad épp a napokban kapott nagyobb megrendelést Oroszországból.
Seed Hawk munka közben.
Az egyre fokozódó igények kielégítése a Väderstad, mint társtulajdonos aktívan részt vesz a Seed Hawk Langbank-ban található új gyárának építésében, melyek a tervek szerint decemberben áll a termelés szolgálatában. -
JD4650 #9438 nem hiszem el hog neked tetszik a NH, ezt nem tudom mgérteni:D:D -
#9437 Na pár kép:
GyaluXD:
Akár egy holdjáróXD:
Tom, hogy nem szeretitek de azé...