24942
-
#10519 szerencséd volt, hogy nem vágodott beléd a letört kés, 11 ezer körüli fordulatszámon is lehet tartósan üzemeltetni, ha ilyen sebességről megindul a kés ...??? -
#10518 Dolgoztam egyszer ilyennel , kölcsönkértem ahavertól és volt a telepemen a sok sok gép között 1 tárcsa ilyen:
ezt kerülgettem körbe körbe és egyre közelebb merészkedtem vele mikoris belevágott a kés a tárcsa lapba, majdnem eldobott,úgyhogy leis tört 1 kés a 3-ból. -
#10517 jah 39 cm3-is majd 2 lóerős, figyelni kell vele, súlya kb 8 kiló, odavág akkorát az embernek, ha nem figyelek és belecsapok vele mondjuk egy hangyabólyba vagy ilyesmi, hogy ihaj,
rendesen fűrészelni lehet vele :) -
#10516 ami a képen van az gyilkos , azzal nagyon kell vigyázni még a kis átmérőjű fákat is kiviszi(már mint a vágó kés) -
#10515 eddig megbízható frankó kis gép
olyan volt vele először dolgozni, mintha lézerkardal vágtam volna füvet.amennyire én tudtam kaszálni kézzel, hát az sokminden volt, néha szántás:)...de kaszálás alig-alig -
#10514 Ezek jó gépek! -
JD4650 #10513 milyen széles a 'kert'(?)? -
#10512 De azzal akarjuk:D nincs kedvünk mászkáélni 1000Ft-ért:D meg a gép egyenletesebben szórja azé. -
#10511 jah mivel egyedül csinálom elég sok.főleg a kaszálással szenvedtem, míg nem tudtam venni egy motoros kaszát.igazából nem is kasza, hanem erdei bozótvágó, de így még jobb, a damil nem is vinné a gyümölcsösben a sok gazt, meg kisfát ami kinől minden évben.
-
#10510 Helyes gyere máskor is :)
Azzal is van tenni való bőven főleg manuálisan kell sokat dolgozni. -
#10509 helosztok
nekem is van egy kis telken 5000 m2, gyümölcsös van rajta, 50 fa, én ezzel dolgozgatok minden évben, permetezem, metszem, kaszálok, stb.nem olyan nagyüzem mint, amit ti csináltok(ha jól látom/olvasom), csak gondoltam azért beköszönök -
Remélem nem géppel szórjátok!:D -
#10507 Fél hektár núzára kellene:D -
#10506 Nincs mit, azt tudjad 1 skála kb: 1 cm -
#10505 9000/mázsa a nitrogén most kb., mondjuk ez nettó. -
Freiza #10504 Tiéd ez az 1000-es Dutra? Nagyon fasza gépek voltak ezek abban az időben! Még most is azok a koruktól függetlenül! -
Freiza #10503 Csak azért kérdem mert sok a kritika a .3-asokra! Én is tervezek esetleg egyet beújítani. Pesze vannak egyének akik kóros MTZ köpködésben szenvednek! -
El Ray #10502 nem, sokkal igényesebbek.Igaz én idővel rá akarok állni más növényekre is pl gyümölcstermesztésre, salátafélékre,levélzöldségekre,fűszernövényekre is -
#10501 Dinnye,gorog Dinnye,paradicsom,paprika,stb. nem termesztetek -
El Ray #10500 zeller,káposzta,kelkáposzta,karfiol,esetleg brokkoli és karalábé is -
#10499 es mit akartok palantalni? -
El Ray #10498 aprilisig van időm:D -
#10497 jah nemtom nezd azt is most rizikos is lesz mert az elso palantalas utan megfagy akkor a kovetkezo tura vasarlassa jovval dragabb lesz -
El Ray #10496 mert lassan ültetni kell már a palántát és nincs rendelve.Nagyfater abban bízik hogy lesz kimaradva palánta valahol,mert akkor olcsóbabn is meg lehet venni..., de ez olyan mint a késélen járás.múlt évben is utolsó pillanatra hagyta a palánta vásárlást és nem kaptunk sehol... -
#10495 Emigy mert kerdezted? -
El Ray #10494 akkor nem érdekes.Az emssze van nekünk:D -
#10493 Vajdasagban foliaban miert? -
El Ray #10492 merre neveltek palántát? -
Tosa79 #10491 Shadow!
Köszönöm a skálázást. -
JD4650 #10490 milyet akarsz baszod?:D -
#10489 nem tudja vki mennyié adják most a műtrágyát kb? -
#10488 mi is kicsiben nyomjuk itthon szinte mindent:D -
#10487 mi otthon palanta nevelesel foglalkozunk -
El Ray #10486 mindenkinek*... nemtok írni. van itt olyan aki még foglalkozik zöldségtermesztéssel vagy érdekelt benne? -
El Ray #10485 Csá ,omdemkinek, rég jártam már errefelé!
mi jövő 7végén kezdjük szórni az ammónium nitrátot miután visszajövök az 1 7es sítáborból. utána úgy március közepén jöhet a 30:20as káli:foszfor a burgonya,sárgarépa és a zöldség alá.ha azokkal is készen vagyunk majd jöhet később a káposzták alá is.Remélhetőleg tudunk fúrni kutat is és akkor a 25Ha-ból már 10 helyett 15 ha lesz öntözött.Ezáltal kicsit bőviteni tudjuk a kínálati palettánk meg meghosszabíthatjuk a piacolás idejét is:) -
#10484 Itt van a kép, a szóró karról, meg a táblázatról , a táblázaton a bal és jobb oldali karok skála állását kell figyelembe venni és jobb szélen írja a kiszórt mennyiséget.
-
#10483 nyúholland -
#10482 Milyen nyuszihoz? -
#10481 Délutántot ! Ha nem esik szombatig eső mek nyuszihoz :)) -