Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak ennyi .... kellemes estét mindenkinek 😊
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
Jujj , minek KRAZ egy TSZ-be ???
Alkatrész van itt bõven...
http://zemedelskefoto.net/historie/historiefoto03/h003x04.jpg
Én is ilyen szép kis nyomokat hagytam az õszi szünetben sz*rszippantózáskor..
khm...khm...
már csak mezõtúr határába láthatsz 😄
khm...khm...
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
khm...khm...
kicsit belesek már a fórumra... régen nem voltam errefele :p
Mezőgép - BN
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
„Saját magunk megmérettetése céljából indultunk a versenyen. A 6 éves gép és a kis, 120 Le-s Zetor miatt nem gondoltuk, hogy helyezést tudunk elérni. A többi tényezõ – a nagy táblaméret és a gyors, kb. 3 perces vetõmagtöltés – viszont kedvezõen alakult. A vetõmag feltöltõ kocsit külön erre a versenyre kicsit módosítottuk, és a mûszakonkénti 2 fõ a teljes 24 órában jelen volt. A teljesítmény elérésében – ami jelentõsen több, mint az elmúlt évek átlaga – nagy szerepe volt a két gépkezelõnek, ..... és ......, valamint a kiszolgálóknak. Nem hiszem, hogy a jelenlegi lehetõségeinkkel és adottságainkkal ennél nagyobb teljesítmény elérhetõ. A vetés minõségével tökéletesen elégedettek vagyunk." mondta ......., a versenyrõl nyilatkozva."
.... = nem nyílvános 😊
khm...khm...
A magfeltöltés EB-4-es pótkocsival történt, a gépkezelésben 2 szakember vett részt. Az 1996 óta használt vetõgép és a vele remekül összeszokott társaság 24 óra elteltével a képzeletbeli aranyérmet és persze a valóságos fõdíjat, a svédországi utazást nyerte a 74 ha-os teljesítményével.
khm...khm...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
De azért nekünk már az is teljesítmény hogy a ZTS-el el tudjunk vetni
24óra alatt 94HA-t 3méteres vetõgéppel....ennyit errõl.....inkább ne beszélj
a kölyöközésrõl...nem tom ki itt a legfiatalabb -.-'
khm...khm...