24942
-
#12400 Nem kezdik el 7végén szerelni idegbetegleszek mer már nagyon wts hiányom van..
-
#12399 SHADOWEYES7-nel voltal mar??? -
#12398 hápersze -
#12397 ne teloval ne huzzad le a rolot es megvan amint a nap kell te is ugy kelj vele -
#12396 nem felejtem el mivel a teló mán be van állítva -.- -
#12395 aha az jo de nefelecs el folkelni holnap 5kor -
#12394 énmeg megyek a telepre szétnézni szombaton :P:P -
#12393 ok probald meg mien jo akkor kelni friss leszel rogton, de holnap nem kellek olyan koran mert megyek 9-re kialitasra es pihenten szeretnek menni majd dobok kepeket.kul a mezogazdasagira megyek -
#12392 holnap felkelek 5kor ...:) nem 05:36-kor :D -
#12391 de nem baj:D ugye -
#12390 -.- deteis :D -
#12389 lusta vagy te Laci en minden nap 5kor ebredek es kb fel6kor kint vagyok az agybol csak lusta vagyok kimeni es atrakni az antenat a holdbord-re fogy foghassam a DunaTV -
#12388 jaja...igaz a felétől láttam kb akkortól mikor beszélt a csaj és mutogattak egy Kühn Maxima vetőgépet meg egy 82est hardival meg mikor ment
a földúton a DF :) -
gibic #12387 Gazdakör - 2008.05.15
Na laci sikerült felkellni reggel??:) -
#12386 Itt mán vasárnap kezdett 1-2 szál kalászosodni -
#12385 De csak levettem, így jobban jár a levegő :D
meg kiszálni is könnyeb nekem :D -
#12384 ajto nincs?:) -
JD4650 #12383 én meg a másik topicba :D:D
a pc játékosba -
#12382 ezt a képfeltöltőn találtam :D
-
#12381 De, mert a másik traktoron (mármint a pótkocsin)voltak a vizes tartályok,csak én a forgón kiballagtam mindíg tölteni, vétek lett volna a pórkocsival bejönni a földre... -
gibic #12380 Nem volt segítséged? -
#12379 tegnapi permetés fotói :) -
-
#12377 penzt biztos nem adnanak amikor olyan szegenyek mast esetleg foldet de el kell jutni eloszor afrikaig -
El Ray #12376 nem is rossz ötlet ez a saját készítésű szélerőmű!
Na igen, az ilyen ötletekkel lehetne segíteni afrikában...
Egy ilyen 100.000Ft-os kis szélmalommal afrikában el tudnának üzemeltetni 5 hűtőt és 5 mosógépet 1 kisfaluban, meg tudják oldani az éjszakai világítást és a vadvédelmet is villanypásztorral :D
mit nem adnának ezért az afrikaiak...! -
#12375 szt. nincs mert en akkor kelek csak nemszoktam atrakni a parabolat masik vevore hogy nezzem a duna tv-t igaz regebben allandoan azt neztem -
#12374 Kalászol a búzám, fújom a másodiksor gombaölőt,meg adok mellé lombtrágyát is,sajnos megjelentek a levéltetvek is úgyhogy megy a rovarölő még az elixír mellé :) -
#12373 Picit se van korán...5:35 :O
Nembaj . Holnap felkelek és megnézem :D -
gibic #12372 Gazdakör - 2008.05.14 -
gibic #12371 Házi szélerőmű
Egy apróság amivel hozzájárulsz a Föld jobbátételéhez, és saját villanyszámlád csökkentéséhez.:) -
#12370 megszokjak majd:D -
#12369 azért tartanak kecskét afrikában, mert az jobban bírja a meleget -
#12368 birkát abba a melegbe??
feszt nyírni kellene őket :D -
#12367 sertes,marha vagy esetleg birka mert pl. birkatol tejet,hust es gyapjut kapunk es a birkak nem igenyelnek nagy befektetest meg semmi extrat -
#12366 mi 1 milliárdból milyen farmot csinálnánk ott mi? -
El Ray #12365 Míg az amerikai hadseregnek 400milliárd$ az éves költségvetése, addig összehasonlításképp a NASA csupán 15milliálrd$ból gazdálkodik...
No Comment... -
El Ray #12364 nehogy már amerika arasa le itt a babérokat, legyen már végre vm épp eszű mgyar embre aki megróbál segíteni...
De látom, ha nem én akkor más nagyon kevés ember az aki segíteni fog...
Vegye mindenki úgy, hogy ez egy aprócska lépés afele, hogy megmentsük a Földet. Másfelől egy olyan üzleti befektetés ami lehet, hogy lassan térül meg, de cserébe későbbiek folyamán, ha már gyilkolni fognak az emberek az élelmiszerért és a tiszta ivóvízért, te nyugodt szívvel dőzsölhetsz a babérjaidon... :D -
#12363 hat ez sajnos igaz de hat latjuk amerika penzet nem ilyesmibe hanem fegyverekbe meg haboruba fekteti -
El Ray #12362 Csak 1 alapvető kérdést vetek fel mindenkiben...
Belegondoltatok e abba, hoyg míg mi minden nap a környezetszenynezés 1ik legnagyobb szennyezőforrását az angolwc-t minden nap tisztított ivóvízzel húzzuk le, minden nap megadatott nekünk a lehetőség, hogy friss gyümölcsöt zöldséget és húst ehessünk, míg a fejlődő országokban örülnek ha vm gyökeret rágcsálhatnak.
A 12 éves gyerek esetenként fél napot tölt a föld alatt, mire sikerül a családjának elegendő vízet felhoznia, ahelyett, hogy tanulna és megpróbálná a családjának értelmiségi munkával megszerezni a mindennapi betevőjét... -
#12361 ven benne valami