24942
  • II Rocky II
    nyugi egy jopár telefon és megvan a megoldás:D
    kell bele tapado és DASH mert ha másmilyet teszel bele akkor kiégeti a kukoricát :)
  • II Rocky II
    huhhh jó meleg az idő
    olyat szeretnék kérdezni,hogy van egy alterego nevezetü gyomirto vegyszerem.1 liter kell elvileg 1 hektárba.(kukoricara)
    na már most a tapado kell-e bele?mert a dobozon nem irja:S
    de az elado meg azt mondta hogy kell bele és nem mind1 hogy milyen:Ss
    ezzel kapcsolatba szertnék kérni felvilágositást.:S
    amugy most is a google-t nyomom hátha vmire rájövök :)
    de ha vki tud akkor segitsen nagyon szépen kérlek :]
  • caseih9400
    Elhiszem...sokat kellett menni a www.opticrop.com-ra -.-
  • Magnumrolcsi
    Lenyűgöző gépek.
  • MTZ 80
    Nagyon sokat mentem ezekért a képekért.

• SHADOWEYES7
  • nandorb
    Újvidék szerbül=Novi Sad(21000) Bácska
  • SHADOWEYES7
    mi a neve a vidéknek ahol lax?
  • nandorb
    jah nezz nekem is valamit
  • SHADOWEYES7
    magyarországra
  • nandorb
    ez rad vagy ram vonatkozik???:D
  • SHADOWEYES7
    Távolabbi kilátások:
    Kedden a délies légmozgással egyre melegebb légtömegek érkeznek fölénk, így erőteljes nappali felmelegedésre számíthatunk. A sok napsütés mellett időnként megnövekvő felhőzetből csapadék nem várható. A nappali legmagasabb hőmérséklet általában 25 és 31°C között várható.
    A szerdai napon - a jelenlegi számítások szerint - a hét legmelegebb napjára készülhetünk. Ugyanakkor egy érkező gyenge hidegfront hatására a nap folyamán egyre többször és többfelé fordul majd elő zápor, zivatar, azonban nem lesz jelentős és országos csapadék. A szél nyugatira, északnyugatira fordul és megélénkül, helyenként megerősödik. A legmelegebb órákban többfelé 30°C fölé kúszik majd a hőmérő higanyszála, általában 29 és 33°C közötti értékeket mérhetünk.
    Csütörtökön napközben változó felhőzetre számíthatunk. A legmeghatározóbb időjárási elem a szél lesz, ezen a napon országszerte élénk, időnként erős északkeleti légmozgás várható. A reggeli 11-15°C hőmérsékletek után a kora délutáni időszakban 26°C körüli hőmérsékletet mérhetünk majd.
    Pénteken ismét melegebb légtömegek érkeznek fölénk, így a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 31°C között alakul. Az egyébként mérsékelt déli, délkeleti légmozgás időnként megélénkül. Napközben megnövekszik majd a felhőzet, és elsősorban a déli területeken alakulhatnak ki kisebb záporok, egy-egy zivatar.
    Szombaton már többször erősen megnövekvő felhőzetre készülhetünk, és többfelé várható zápor, zivatar kialakulása. Gyenge marad a nyugati, délnyugati légmozgás, de zivatarok ideján átmenetileg erős széllökések előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 31°C között valószínű
  • SHADOWEYES7
    nem kell leszedni, megnézed a neten
  • nandorb
    :D te shad minden reggel felkelsz megnezni vagy szedegeted???
  • SHADOWEYES7
    de itt megbirod, nem?
  • nandorb
    mit is mondjak ma 37fok volt majd megsultem 35km-n at ahogy jottem haza busszal
  • caseih9400
    "gibic" napi szinten linkeli a Gazdakör adásait.[Köszönjük neki]
    amit persze reggelé nemnézek meg mer felkelek de visszaalszok -.-
  • JD4650
    "gibic" napi szinten linkeli a Gazdakör adásait.
  • El Ray
    Megegyezhetünk
    üzemelteted a gazdaságo, bérled a gépeket,állod a gázolajat és az alkatrészköltséget, bérled a földeket, és 10% részesedést adsz a bevételedből.
    Megegyeztünk?
  • SHADOWEYES7
  • gibic
    Gazdakör - 2008.05.27
  • nandorb
    aha atvegyem en adig??:D utana meg te atveszed tolem
  • El Ray
    arra készülök, de még van 1 évem az érettséiig
    És emellé még hátra van az 5-6 éves egyetemi képzés is...
    Így elég nehezen megy
  • nandorb
    atkellene vened a szakmajat
  • El Ray
    74 éves korára már nem igazán kéne ezt csinánia. Idáig is hajtogatta, hogy abbahagyja, de most már sztem komolyan gondolta...
  • El Ray
    Csá mindenkinek!
    Rég jártam már itt, szépen gyarapodtak a hozzászólások :)
    Legújabb hír, nagapám bedobta a törölközőt, feladja, megelégelte a kertészkedést. Nincs munkareő, nyomott árakon lehet eladni mindent és az sem kell kellőképp. Bisszamondta a káposzta palántát emiatt. Elég gázos,nemtom mi elsz ha ez így folytatódik. Valszeg feladja, és vm egyszerűbbel kezd foglalkozni...
  • Miky90
    érdekes hogy a jobb oldalra rakták a kuplungot.egyszer a helyi tv autós magazinjába egy JDt teszteltek.körülnézek fent van e vhol.
  • nandorb
    jah:DDDDDDDDDDDDDD
  • Miky90
    sztem legtöbb helyen krumplinak hívják csak a hivatalos neve burgonya.:D
  • nandorb
    óóóóóóóó
  • lippet
    mi is északon krumplinak hívjuk:D
  • nandorb
    aha tudod valamikor horvatorszag is meg boszniai is meg meg par orszag egy nagy Jugoszlaviahoz tartozott amit kessobb Milosevic aki fold alatt van eltrefalt
  • Miky90
    hát somogy a déli része az országnak közel vannak a horvátok.apámék meg Barcs környékéről származnak.lehet ezért.
  • nandorb
    jah az szt. nagyon szerbes(krompir) azert kerdem
  • Miky90
    nem tudom mi mindíg krumplinak hívtuk ezt szoktam meg:)
  • nandorb
    krumplit-mertnem burgonyanak hivjatok???
  • nandorb
    jah akkor azt szedtunk tegnap
  • Miky90
    van minden:hagyma,s.répe,zöldség,zeller,fokhagyma,paprika,paradicsom,c.borsó,krumpli,uborka,vajbab,csemegekukorica.mamáméknál is ezek vannak csak ők szoktak rakni rendes kukoricát is meg néha pattogatni valót is.
  • Miky90
    mi cukorborsónak hívjuk a borsót.ilyen zöld.
  • Miky90
    ez jó már nem is nagyon emlékeztem rá pedig láttam.:)ezért szerettem jobban a totalcart nézni régen mint az autómániát.abba csak a sok unalmas audi,mercedes,bmw van/volt.ebbe meg ilyeneket is lehetett látni néha.:Dsztem az a 40 kicsit túlzás:D:D:D