Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Segítõ kéz elkel mindig😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
De engem érdekel a föld, és a megmûvelése, mert ezt értknek tartom, ebbõl (ezért) tudnak a városiak enni.
Én sajnos a fafajtákat se tudom megkülönböztetni, szégyelem.
De éppen ezért szeretnék ezen változtatni, mert én már rájöttem, hogy az ennivaló nem a tesco-ban terem.
Szóval, kérlek segítsetek, ha tudtok.
Azért itt kérem, mert nincs semmi ismeretségem.
Pl. szívesen venném, ha tavasszal meg tudnátok mutatni, hogy mit kell csinálni. Persze lehet, hogy naív vagyok, de tényleg szeretnék érten valamit a földmûveléshez!
Tudsz segíteni azokban a kérdéekben, amiket feltettem?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
eladóföld
(Lejebb vannak az eladó földterületek megyére leosztva)
Bár szerintem elõször max földbérlésig jutsz, elég húzós megvenni ekkora területet.(hacsak nem vagy miller😊)
Boldog új évet!
Új vagyok itt, szeretnék a mezõgazdasággal foglalkozni.
Szeretnék földet venni 30-100Ha-t.
Merre felé érdemes venni? Az Alföld miért nem jó, aszály?
Hol tudok tájékozódni a neten, az expressz.hu-t már próbáltam?
Ez a mostani traktor mennyibe kerül?
Volt vagy 50 oldallal ezelõtt egy traktor 500Ft-ért, az ,meg van még?
Mire kell figyelni egy ilyen traktor vásárlásakor?
Miért kell tárcsázni?
Köszönöm, és biztos lesz még rengeteg kérdésem, remélem majd segítetek.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
ruszki
de menõõõ 😄
ilyen volt nyáron
és ilyen most
én mûveim :T
ezt most szánthatták :S

khm...khm...

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
khm...khm...
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
télen a telep :F (hazafelemenet fényképeztem)
errõl nem tok mit mondani 😊
télies 50es 😄 (eladó , de most komolyan!!!!4322446745)
valamilyen pót asszem ruszki vagy szerb nem tom
my new car 😊)

khm...khm...
JJJJJUPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY