24942
-
#12640 nyugi egy jopár telefon és megvan a megoldás:D
kell bele tapado és DASH mert ha másmilyet teszel bele akkor kiégeti a kukoricát :) -
#12639 huhhh jó meleg az idő
olyat szeretnék kérdezni,hogy van egy alterego nevezetü gyomirto vegyszerem.1 liter kell elvileg 1 hektárba.(kukoricara)
na már most a tapado kell-e bele?mert a dobozon nem irja:S
de az elado meg azt mondta hogy kell bele és nem mind1 hogy milyen:Ss
ezzel kapcsolatba szertnék kérni felvilágositást.:S
amugy most is a google-t nyomom hátha vmire rájövök :)
de ha vki tud akkor segitsen nagyon szépen kérlek :] -
#12638 Elhiszem...sokat kellett menni a www.opticrop.com-ra -.- -
#12637 Lenyűgöző gépek. -
#12636 Nagyon sokat mentem ezekért a képekért.
-
#12635 -
#12634 Újvidék szerbül=Novi Sad(21000) Bácska -
#12633 mi a neve a vidéknek ahol lax? -
#12632 jah nezz nekem is valamit
-
#12631 magyarországra -
#12630 ez rad vagy ram vonatkozik???:D -
#12629 Távolabbi kilátások:
Kedden a délies légmozgással egyre melegebb légtömegek érkeznek fölénk, így erőteljes nappali felmelegedésre számíthatunk. A sok napsütés mellett időnként megnövekvő felhőzetből csapadék nem várható. A nappali legmagasabb hőmérséklet általában 25 és 31°C között várható.
A szerdai napon - a jelenlegi számítások szerint - a hét legmelegebb napjára készülhetünk. Ugyanakkor egy érkező gyenge hidegfront hatására a nap folyamán egyre többször és többfelé fordul majd elő zápor, zivatar, azonban nem lesz jelentős és országos csapadék. A szél nyugatira, északnyugatira fordul és megélénkül, helyenként megerősödik. A legmelegebb órákban többfelé 30°C fölé kúszik majd a hőmérő higanyszála, általában 29 és 33°C közötti értékeket mérhetünk.
Csütörtökön napközben változó felhőzetre számíthatunk. A legmeghatározóbb időjárási elem a szél lesz, ezen a napon országszerte élénk, időnként erős északkeleti légmozgás várható. A reggeli 11-15°C hőmérsékletek után a kora délutáni időszakban 26°C körüli hőmérsékletet mérhetünk majd.
Pénteken ismét melegebb légtömegek érkeznek fölénk, így a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 31°C között alakul. Az egyébként mérsékelt déli, délkeleti légmozgás időnként megélénkül. Napközben megnövekszik majd a felhőzet, és elsősorban a déli területeken alakulhatnak ki kisebb záporok, egy-egy zivatar.
Szombaton már többször erősen megnövekvő felhőzetre készülhetünk, és többfelé várható zápor, zivatar kialakulása. Gyenge marad a nyugati, délnyugati légmozgás, de zivatarok ideján átmenetileg erős széllökések előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 31°C között valószínű -
#12628 nem kell leszedni, megnézed a neten -
#12627 :D te shad minden reggel felkelsz megnezni vagy szedegeted??? -
#12626 de itt megbirod, nem? -
#12625 mit is mondjak ma 37fok volt majd megsultem 35km-n at ahogy jottem haza busszal -
#12624 "gibic" napi szinten linkeli a Gazdakör adásait.[Köszönjük neki]
amit persze reggelé nemnézek meg mer felkelek de visszaalszok -.-
-
JD4650 #12623 "gibic" napi szinten linkeli a Gazdakör adásait.
-
El Ray #12622 Megegyezhetünk
üzemelteted a gazdaságo, bérled a gépeket,állod a gázolajat és az alkatrészköltséget, bérled a földeket, és 10% részesedést adsz a bevételedből.
Megegyeztünk? -
#12621 -
gibic #12620 Gazdakör - 2008.05.27 -
#12619 aha atvegyem en adig??:D utana meg te atveszed tolem -
El Ray #12618 arra készülök, de még van 1 évem az érettséiig
És emellé még hátra van az 5-6 éves egyetemi képzés is...
Így elég nehezen megy -
#12617 atkellene vened a szakmajat -
El Ray #12616 74 éves korára már nem igazán kéne ezt csinánia. Idáig is hajtogatta, hogy abbahagyja, de most már sztem komolyan gondolta... -
El Ray #12615 Csá mindenkinek!
Rég jártam már itt, szépen gyarapodtak a hozzászólások :)
Legújabb hír, nagapám bedobta a törölközőt, feladja, megelégelte a kertészkedést. Nincs munkareő, nyomott árakon lehet eladni mindent és az sem kell kellőképp. Bisszamondta a káposzta palántát emiatt. Elég gázos,nemtom mi elsz ha ez így folytatódik. Valszeg feladja, és vm egyszerűbbel kezd foglalkozni... -
Miky90 #12614 érdekes hogy a jobb oldalra rakták a kuplungot.egyszer a helyi tv autós magazinjába egy JDt teszteltek.körülnézek fent van e vhol. -
#12613 jah:DDDDDDDDDDDDDD -
Miky90 #12612 sztem legtöbb helyen krumplinak hívják csak a hivatalos neve burgonya.:D -
#12611 óóóóóóóó -
#12610 mi is északon krumplinak hívjuk:D -
#12609 aha tudod valamikor horvatorszag is meg boszniai is meg meg par orszag egy nagy Jugoszlaviahoz tartozott amit kessobb Milosevic aki fold alatt van eltrefalt -
Miky90 #12608 hát somogy a déli része az országnak közel vannak a horvátok.apámék meg Barcs környékéről származnak.lehet ezért. -
#12607 jah az szt. nagyon szerbes(krompir) azert kerdem -
Miky90 #12606 nem tudom mi mindíg krumplinak hívtuk ezt szoktam meg:) -
#12605 krumplit-mertnem burgonyanak hivjatok??? -
#12604 jah akkor azt szedtunk tegnap -
Miky90 #12603 van minden:hagyma,s.répe,zöldség,zeller,fokhagyma,paprika,paradicsom,c.borsó,krumpli,uborka,vajbab,csemegekukorica.mamáméknál is ezek vannak csak ők szoktak rakni rendes kukoricát is meg néha pattogatni valót is. -
Miky90 #12602 mi cukorborsónak hívjuk a borsót.ilyen zöld. -
Miky90 #12601 ez jó már nem is nagyon emlékeztem rá pedig láttam.:)ezért szerettem jobban a totalcart nézni régen mint az autómániát.abba csak a sok unalmas audi,mercedes,bmw van/volt.ebbe meg ilyeneket is lehetett látni néha.:Dsztem az a 40 kicsit túlzás:D:D:D