Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 telepe van , az egyik traktoros másik tehenészet , 5100ha körül van a földjei ,16db jd van 3db challenger
2 ares 6kombi (1 420,4 440,1 540 lexi) van egy 840es jaguárja és még egy csomó mtz
önjáró JD permetezõ mindent kérdeztem csak azt nem hogy mennyit keresnek...
Amúgy a Catok levannak szabályozva kb 1900fordulatra , 5litert eszik 1ha-n, 600valamennyi liter a tank , az egyik gép amelyikkel az öreg megy az a 3. üzemóránál bekakilt a generátor(gyári hibás volt)
a challengerbe amibe ültem 245üzemóra volt benne , lassan olajcserés lessz
decemberbe jött meg neki a catuk , van egy nagy 500lovas Challengerük de azt használtan vették 4000ü.ó.-san , egy ilyen kis challenger 50misi +áfa.
hevederei kb 1,7misi
RÖVIDEN ennyi <#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
khm...khm...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
csak azér van rajta rába keret mert a cat keret több mint 1misi lett volna
khm...khm...
videó van , most töltöm fel myvipre😉
khm...khm...
khm...khm...
Mostanában elég jó árat fizetnek a zeller és petrezselyemgyökérért, remélhetõleg ez évben bejön a 1,5 HA-nyi zöldség és a 2 HA-rnyi zeller
köszi 😉
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
elsõre nem is tudtam hogy te vagy az😄 jó a logód<#eljen>#eljen>
24 - Exile -Nov.23
Egyéb szaporítási módja a vöröshagymának az áttelelõ fajták termesztése, augusztus végi- szeptemberi vetéssel és május végi- júniusi szedéssel. A nagyra növõ, salátahagymát szaporíthatjuk palántaneveléssel. (Vetés január végén, ültetés március végén.) Öntözéssel és fejtrágyázással hatalmas hagymákat kapunk. A vöröshagyma betakarítása: a felszedés ideje akkor van, amikor a szárak 50-70%-a megdõl (július vége- szeptember eleje). A sokáig földben hagyott hagyma rosszul tárolható.
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
Ideje lenne piacképes levélzöldségek termesztésébe kezdenem 😄
Madársaláta,ruccola 100g os kiszerelésben 400ft a metróban és a zöldségeseknél! Ilyen árak mellett ha csak 200Ft/100g áron adom akkor is nyereséges és profitorientált! 😄
UMM - 2008.04.06
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
am a kitámasztószerkezet is jó megoldás😄
24 - Exile -Nov.23
meg nem kel hátranézni ha földúton mész 😄DD
amúgy keményen be tud billegni
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
1din=4forint szoval 44forint kb. nalatok
és csak a festéket vettem :S
Gondolod olyan jó évet zártunk 2007-ben?