Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tápkockás palántát mi 5-8ft közötti áron szoktunk venni...
Függ az ár még atápkocka méretétõl is.
Paradicsom,paprika olyan 10-15 ft átlagáron kalkulálandó
paradicsom, paprika,stb........
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Elviekben 100Ha-ra már megéri venni 1 magajáró silózót...
megköszönöm 😊
benne van vm magyar mezõgazdaságban régebbi cikkjei között
ha esetleg elõfizetõje vagy az újságnak akkor nézz utána vm múlt évi számban látam
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
2007-ben közel 13500 traktort gyártottak, amely mennyiséget az idei évben 15000 db-ra kívánják emelni Marktoberdorfban.
Az idei évben elindul a gyár bõvítése is, aminek következtében 2012-re egy újabb szerelõcsarnokban gyár tervei szerint 20.000 db traktor kibocsátására lesz képes.
látom te sem tanultál angolt
Tisztelt Partnereink!
Sajnálatos módon 2008. március 12-én a Magyar Televízió m2 híradójában ismét félrevezették a nézõket. A Bábolnai Gazdaság felszámolásáról közölt hír alá cégünkrõl, az IKR Zrt. - rõl készített vágóképeket mutatták. Ezúton is szeretnénk értesíteni partnereinket, hogy az IKR Zrt. sem csõdeljárás, sem felszámolás alatt nem áll. A több mint 90 milliárd forint árbevételt termelõ gazdaság soha nem volt állami tulajdonú, és Magyarország 100 legnagyobb cége között jegyzik.
A két cég székhelyének azonossága miatt már nem elõször említik negatív szövegkörnyezetben az IKR Zrt.-t. Többszöri kérésünkre sem figyel kellõképpen a Magyar Televízió, hogy ilyen jellegû hiba ne fordulhasson elõ. Az általunk kért helyreigazítást is csak három nap múlva, vagyis március 15-én tették közzé.
Az IKR Zrt. vezetése természetesen megteszi a jogi lépéseket, hogy a jövõben ne tévesszék össze az immáron 35 éve sikeresen mûködõ, több ezres partneri körrel rendelkezõ mezõgazdasági integrátort és a felszámolás alatt álló Bábolnai Gazdaságot!
Ott arra felétek a még elég nedveseka a talajok.
Ennek elmondhatná valaki a tisztességes nevét mert jobb mint egy kombinátor😊
Szerintem ez jó kép😊
khm...khm...
3. motor van benne😄
Ilyen gépek mellett inkább figyelemre méltó hogy van nekik egy olyan öreg is.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
khm...khm...
Nemtudsz veltlenul animaciokat feltenni par geprol,persze csak akkor ha van, pl. silo kombajnrol ha nincsen akkor majd en elkerem a tanromtol de azt is majd a jovo szerdan mert ezen a szerdan utazom
khm...khm...
-vetésszerkezet : a szálastakarmányvetõgépet nem tom milyen , 12soros Jd vetõgép .
-állatállomány : nemtudom mennyi tehén
-telep nagysága : azt nemtudom nyáron kérdeztem a másik gyerektõl aki felvett még a hevederes jd-n de már nem emlékszek(asszem 20ha de nem biztos)
-telep kiszolgálást végzõ gépek : ?
-alkalmazottak száma : huszonegynéhány a tehenészekkel eggyütt
<#integet2>#integet2>
khm...khm...