24942
  • MTZ 80
    Nah mindegy a képet azt nem tudom hogy miért nem tette be de itt az oldal címe.A legalsó képen van a 1025-ös.
    http://fenyvesimimi.mindenkilapja.hu/?m=777950
  • MTZ 80
    Láttatok már ilyen gépet?? MTZ BELARUS 1025-öst??
    [img]http://kepfeltolto.hu/i/?161663&t=img [/img]
  • DJKonya
  • II Rocky II
    az ilynnek annyit mondanék h b+az an***d és kész .@@@@
  • DJKonya
    gondolkoztam rajta szerintetek éremes úgycsinálni hogy hogy végzek a sulival megcsinálom ami kell és elmegyek így kombájnolni meg traktorozni mondjuk az ikr-hez vagy valakihez? mert igazság szerint az én álmom hogy kamion sofőr legyek de mióta ide járok mostanába elég sokat is ülök kombájna meg trakeszba is kezd nagyon megtecceni, dolgozok egy jópár évet a mezőgazdaságba aztán megyek kamionozni, szerintetek megéri???
  • JD4650
    majd valamikor augusztusban:D
  • lippet
    jaja:D
  • DJKonya
    vááá ez a parcellakombájn jóltudom? de még megy:D
  • lippet
    Na pár kép a mai aratásról:D

• lippet
    Laci mikó jön vissza? remélem képeket is hoz magávalXD
  • JD4650
    mi tavaly 1,5 órát álltunk kukoricába, mert nem ért vissza a kamion:d
  • gabor 892
    ha van mi elvigye a cuccost tökmind1 mekkora tartálya van
  • lippet
    hát nem!XD
  • JD4650
    télleg, akkor az nem is nagy:D
  • DJKonya
    Az állásidők sohasem termelnek hasznot. De a LEXION 600-as segítségével mindez elkerülhető.

A 12.000 literes felnyitható tetejű magtartály segítségével megbirkózik a hosszú aratási szakaszokkal is. Ugyanakkor köszönhetően a nagy ürítési teljesítménynek, a tartály kiürítése sem vesz sok időt igénybe. Mindösszesen 2 percre van szükség és az óriási tartály ismét üres. Mindezek összessége jelentősen növeli a napi teljesítményt. Közúton történő vonuláskor a magtartály egyszerűen lecsukható.
  • DJKonya

itt is lessz szerintem eső, csak azért jó mert nemrég lett elszórva a fűmag jó neki az eső, de azér a gazdáknak nem akarok rosszat. csak egy gazfának kívánom hogy szakadjon az eső, ahova megy a Fortschritt-el csak ott szakadjon az eső, verje xarrá a a jég de csak abba abba a pár négyzetméterbe szakadjon fölötte az eső ahogy beindítja a vágóasztalt
  • lippet
    tudom én azXD
    am én a 600asnak 12e literesnek tudom:D de lehet én tom rosszul!:D
  • JD4650
    az a max, lehet lassan is, te:D:D
    a Lexion is annyi idő alatt ürítit ki a tartályt csak az 14000L-es:)
  • gabor 892
    szokás szerint elvert minket az esö...fasza:S
  • lippet
    Gecc, most olvastam, hogy a Claas Mega a 8200 literes magtartályt kevesebb mint két perc alatt (72liter/secundum) üríti ki:D A mi utánfutónk a kocsihoz le szakadt volna, ha az jön aratniXD
  • pickány
    jövöhéten meg triticalét vágjuk :D:D
  • pickány
    nekunk meg 1.9 ha ron lett kb 90q árpa és összel lett megszorva szerves trágyával igy összességébe nem rosz
  • lippet
    Na ma nekünk is learattak:D
    0,5Ha 28q búza lett, de a felét eladtuk 4000Ft/q
    Majd teszek egy-két képet!
  • DJKonya
    hát tudtam hogy a Lexion 600-as jobb mint a Bizon Super, de hogy ennyire!?:D:D
  • Scamp
    Aranyos :)

Az a legnagyobb baj hogy a városi ember mindent készen kap és nem tudja megbecsülni azt a munkát amit abba fektetett jó pár ember. Mintha a kenyér vagy a disznó hús készen teremne egy fán...
  • DJKonya
    aham:P
  • SHADOWEYES7
    szép darab :)
  • DJKonya
    hmmm

de most tényleg, duguljon el! bakker falun az ember dolgozik egész nap nincs megállás, és minden innen megy a gyárakba ami meg megy a városokba, mert városba nem igazán tenyésztenek szarvasmarhát, sertést, sem búza semmi, a városi ember lenyomja az irodába a 8 órát hazamegy előveszi bármelyik kaját abba biztos van olyan ami falurol jöt... ha mi nem lennénk mi az istent falnának, dögölnének éhen de azér ők pofáznak hogy hát jön a traktorral besározza az utat meg minden....ááááá
  • SHADOWEYES7
    Én azt szoktam mondani nekik ,hogy soha ne egyen kenyeret ezentúl!
  • DJKonya
    dögöljön meg az ilyen
  • DJKonya
    ma délután összevesztem egy ilyen városi majommal jöttek ide a közelbe aratni, kimentem "nézelődni", jön arra a csávó aki nemrég költözött alura a 10 emeletesből, életébe nem fogott még kapát. Azt elkezd nekem dumálni hogy mit lehet szeretni ezekbe a szarokba meg utána elkezdett engem is leparasztozni meg szídta a gazdákat meg minden sértő dolog. akkor megelégeltem elmondtam neki hogy én erről mit gondolok. de csak folytatta akkor már majdnem levertem a traktoros csávó már jött volna lefogni:D
  • JD4650
    várjuk hogy nőjön a gaz :D
    Ma pótkocsit heggesztettünk...
  • gabor 892
    egész jol állnuk a buzával már csak 25-ha van kb 58mázsás átlaggal...veletek mi van emberek helyzetjelentést
  • JD4650
    inkább menjél aludni, aztán majd holnap mond el értelmesen hogy mit is akarsz :D:D
  • lippet
    mi az nem lesz logod a nickneved?:D
  • JD4650
    ez 4650-es? Milyen picsa tárcsát húz ez?:D
    domcsinak küdik ám... amikor éppen nem aart. Sztem kicsit gyorsan pörög a motolla.
    am jó vidi:)
  • gibic
    Még egy vidi....:)
  • Miky90
    jaja még holnap is.utána meg jöhet az alap ásás.mi is felszedtük már a fokhagymát.mondjuk nem volt sok.már fel is fonta mamám ma.
  • nandorb
    SHADOWEYES7 ha lehet a holnapi idojarast akkor tedd be a kepet
  • II Rocky II
    ja kegyetlen az ilyen idő XD
    mi meg igaz nem most de akkor is kb 35 C lehetett árnyékban és pakoltuk a fokhagymát :SSSSSS ott volt egy rongy mindig h a szemem megtöröljem alkalmanként mert csipte az izzadtság a szemem:Sssss
    kegyetlen volt.:D de hát ilyen a meleg és munka :)))
    holnapra meg még többet mondtak:S
    holanp is pakoltok-pucoltok?
    UVB sugárzás nagyon erős XD :D bár én sose törödtem a sugárzásokkal :D