Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WTS?

nandorb
hat szoljal neki
azonkivul nagyon van kedve rakni hogy van 4db buntie

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SHADOWEYES7
<#ticking>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nandorb
mondom hogy a MegaUploadra 1GB-re is birod darabolni na

SHADOWEYES7
meg 😄

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nembaj ... darabol a faszom

nandorb
torrent az lassu

nandorb
megvan neki??

bár ilyet most fogok elõször csinálni 😄

megpróbálom.

húzzá a picsába a feldarabolással ember...ha egyáltalán fel is tölteném torrentre raknám nem szaros megauploadra..

SHADOWEYES7
akkor ezt Laci is megtudja csinálni

nandorb
birsz max. 1024MB-t feltolteni

nandorb
nem kell torrent vazz, nezetek meg pl. a MegaUplodot regelsz es mehet az upload utana kapsz linket es ide linkeled annyi az egesz

nandorb
a suli befejezodott csak meg van 2het gyakorlatom amit remelem 1het alatt ledolgozok

SHADOWEYES7
én se torrentezem

õõ az elején úgy indult hogy ellógom az utolsó hetet de úgy fog befejezõdni hogy hátbecsípõdés , de szerencsémre nem az erõsebb fajta..

nandorb
vigye el hozzad temeg szepen feltoltod

nincs seholse feltöltõ jogom torrent oldalakon ..indepedencén volt de mivel nem töltöttem fel semmit visszavonták<#vigyor5>

SHADOWEYES7
mé nem vagytok suliba?

nandorb
ez akep nemtartott sokaig ugylatom

SHADOWEYES7
lassú a f@szt, nekem van 1 megás netem, tegyed felfelé...

akkor lenne pár .part...-.-

nandorb
ooo mien fajta az a lassu😄

nandorb
a Total Comanderban van olyan opcio hogy foldarabolas megadod neki a fajlok nagysagat vagyis 100MB, es feltoltod a MegaUploadra vagy valami hasonlora de semmikep a Data.hu-ra mert az szar

4gb ....

lassú <#vigyor5>

najó kecie , megnézem hány mb és kiderítem h mit kezdjek vele 😄

nandorb
miened van???

elég nekik 350..szerintem

SHADOWEYES7
fos indok-

SHADOWEYES7
akkor még veszel ezek a gépek mellé legalább 300 ha földet gondolom!?

jöhetnek éntõlem úgysem adom a földem mert a magyar föld nem eladó! 😊 aki eladja azmeg hazaáruló..szvsz

de de dehát lassú a netem<#szomoru1><#vigyor5>

SHADOWEYES7
mert gecy vagy, akkor te se tölts le mások álltal fel tett dolgokat<#vomit>

SHADOWEYES7
200 millás beruházás, 2011 urán meg jön a gazdag külföldi és megveszi elõled a földet, mivel neki több pénze van, maradsz földönfutó, és még a gépek árát ki sem dolgoztad-
Marad 1 kupac vas az udavron-

felhívod a mezõhírt és megkérdezed tõlük hogy küldik-e külföldre...nincs sehovase írva h külföldre nem küldik...postán küldik úgyis -.-

nandorb
van de felem egyaltalan nem arulnak ilyet azze

Minek töltsem fel ? Vegye meg aki akarja.
Am nemtom h mér lennék én gazdag paraszt..szvsz mindenkinek van egy kib*szot dvd-re pénze<#wow3>

nandorb
na es nem vagy kepes egy DVD tartalmat feltolteni szegyen ekkora gazdag paraszt letedre

Na szóval itt van a végleges vezió :

Jöjjenek is a traktorok .
A legkissebb trakesz az egy JD 6410

A másik 6920 😊

A harmadik 7530 , nem szabadulok meg tõle mer szép 😊

Háát most jönnek a felsõ kategóriások 😄
Magnum 310

Mivel nem költöm a pénzem nagy cselire így beérem a 765b-vel is 😄

Permi az marad a 4720

Pótkocsik maradnak olyanok amit Viktor belinkelt , a két nagy gép meg csinálja a talajt aratáskor 😄
Kombájn najó nem WTS hanem 600as Lexion <#gonosz1>

Kb ennyi gép elég 350HA-ra ..eszközöket nem rakok be mivel abból annyi kéne hogy nem is férne ki 1postba..

IKE ? Hát majd lessz holnap <#gonosz1>

tényleg most jut eszembe hogy egy Challenger sincs köztük😄😄

Hát laci elég komoly vállalkozást szeretnél😊.De a 100le kategóriába miért nem jó a 95 v a 105 lovas mtz-k? Van valmi földed amúgy amin el is tudnál indulni, v vannak rejtett 100millióid? Amúgy induló támogatás asszem ha meg is nyered max 7 milla, és abból 700000ft mehet földvásárlásra.

nem lenne kevés az az 1 eke a 450HAra?meg sztem a sorközmûvelõ felesleges ha ott a JD permetezõ.azzal még akkor is tudod vegyszerezni ha nagyobb a kukorica meg a napra.

na bazd+, a közepét lehagyta ez a szar😄 na mostmár nem írom újra😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

ja még jó hogy nem lenne nagy pénzes😄

a többi gép:
eke

IH tárcsa, Busa FKM, kombinátor, Monosem vetõgép:

mûtrágyaszóró (az utolsó):

gabona vetõgép

Technoma permetezõ

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB