24942
  • nandorb
    azzal a cormickal munkas dolgozik vagyis szantanak meg vetnek nagyjabol, tarcsazni csak 1x lattam
  • nandorb
    a diakok Zetoron vizsgaznak de mikor van valami munka akkor fedelnelkuli ursusal meg IMT-vel mennek semmi komoly, meg most mar oda djak nekik a Belarust
  • SHADOWEYES7
    ez hülyeség, hát azért vannak az oktatók nem ,hogy felügyeljék a használatot, ha nálunk sem lehetne használni a modern traktorokat akkor hogyan tanulnák meg a diákok a használatát?
  • nandorb
    nemtudsz linkelni vazz?
  • nandorb
    nem a tanulok mert az az EU-tol van es nem vona jo ha tonkre tennek
  • Miky90
    hát de akkor csak van gépe az iskolának mert van köztük egy McCormic.:)vagy azt ki használja?nem a tanulók?
  • JD4650
    Szerintem ez nándi
  • nandorb
    egyikse ez a sulinak a galeriaja
  • Bala10
    és melyik vagy te?:)
  • nandorb
    tessek az iden keszultek a kepek
  • nandorb
    gyakorlatra semmi kep se visszek fenykepezo gepet de esetleg a suli weboldalat odaadom es nezd meg
  • SHADOWEYES7
    igen,pont ezekről, vagy mikor gyakorlaton vagy 1-2 gépről
  • nandorb
    nem kamuzzok:D mirol dobjak kepet a folirol hogy ment valami okbol tonkre az uborka? vagy hogy nem erkeztem kalciummal lefujni a paprikat es most foltos? mirol akarsz akarsz gyumolcs fakrol? mondjal mar valamit esetleg 10db pulykarol vagy kutyarol
  • SHADOWEYES7
    ne kamuzzál
  • nandorb
    a nem csinaltam csak meg nem erkeztem feltolteni a hatarba amikor volt aratas meg nem vittem
  • SHADOWEYES7
    nándi, te sosem csinálsz fotókat othon?
    szerintem te nem is mezőgazdász leszel, hanem suszter
  • nandorb
    hat mit csinaljunk OFFoljuk tele a topigot
  • Miky90
    hát emberek nagyon el vagytok tűnve.:)
  • gabor 892
    holnap lehet lesznek komoly képek ahogy elsülyyed a medion kivi leszek a dolgokra:D
  • gibic
    Gazdakör - 2008.08.06
  • Miky90
    na talán mégis ki tudok menni a versenyre.:)úgy néz ki csak du-tán megyünk látogatóba.lesz kemény 10 versenyző.most már csak abban reménykedek hogy nem lesz eső szombaton meg pénteken se hogy el kéne halasztani.tavaly is úgy jártak hogy pont a verseny elött volt egy akkor eső hogy nem lehetett rámenni a földre mert elsüllyedtek volna.:D
  • Miky90
    üdv mindenkinek!ma még nem is írt senki???ennyire elfoglaltak vagytok vagy nem történt ma semmi?:Dszombaton szántóverseny lesz itt tőlünk nem is olyan messze.persze pont úgy van hogy megyünk keresztanyámat köszönteni szóval lehet hogy lemaradok róla:S:(
  • gabor 892
    holnap new holland szánt, mi mmeg a maradék hamut kiszorjuk utána meg megprobálunk aratni ha nem ül el a kombájn persze:D
  • JD4650
    fasza, én csak holnap után megyek tárcsázni. Ma mecsináltuk...volna a vetőgépet, csak faterom rossz gumicsöveket hozott:D De a tömörítő kerekeket kicseréltük ami rossz volt és most rendesen kiemeli a csoroyzjákat is.
  • Scamp
    Képet azt nem tok, de lehetőleg Oros adapter kellene...most ezt kergetjük.
  • gabor 892
    jajam igen zsir volt 1 képem van majd feleröszakolom valahogy:D
  • nandorb
    mien markaju kene ha vona:D? Ja meg kepet nemtudsz szerezni?
  • Bala10
  • Scamp
    Vmeikőtök nem tud véletlen eladó 4 soros zúzós kukoricaadaptert eladót?
  • gibic
    Gazdakör - 2008.08.05
  • lippet
    Manaxtól szokott 870es Jaguar jönni.
  • ZTM
    mien silózó van arra?..felénk 1 Fortschritt nemtommilyen MDW-s...teli van darázfészekkel az asztala és részei...felénk is van IFA-ra olyan plato és azt nem is veszik le róla...+traktorokkal hordják...
  • lippet
    De lehet, hogy a szalmát fogják pick-uppal felszedni!
  • lippet
    Na úgy néz ki, hogy felénk nemsokára kezdik a silózást! Az IFA-ra ma rakták fel a silóplatót.
  • Scamp
    Itt meg az istenért sem akar esni. Este nagy szél volt meg villámlott de egy szem eső nem esett.
  • Scamp
    Üdv!

Igen húsmarha. Szénási vágóhídra mentek ugyhogy ez nem kerül ki az országból.Ott rögtön vágták is őket. Amúgy 350Ft/Kg. Máshol 340-et mondanak de csak ha 6q feletti az alatt 330.
  • nandorb
    :D
  • JD4650
    jöt a NH?:)
    Itt még tegnap este esett, most meg szép kis vihar kezd kialakulni, asszem holnap se kell tárcsáznom:S
  • gabor 892
    voltunk ma hamut szorni, közbe szedett a tsz ismerösünknek egy 2ha-os darabot és persze elkezdett esni az esö, nem is az volt a baj hanem hogy a turbos mtz nem vitte le a potot a tarlorol:) szal megvotl az esti progi is:)
  • Bala10
    még hús... aztán kimegy az országból és mire visszajön, már csak húst is felhasználó üzemben készült szójasűrítményes izé.