24942
-
Scamp #16045 Nem irigyellek :D Nekem még nincs órarendem majd csak 8-tól lehet összeállítani :D
Hová jársz? Mert én lemaradtam erről :D -
#16044 nem konnyu az eletem lassatok -
#16043 -
#16042 dejo neked en 4.es vagyok a tudjatok mar hol..... tegnap votam beiratkozni vagyis kifizetni meg elkaptam az orarendet,hat mit is mondjak szokes az lesz.... majd feldobom a kepet ide:D -
Scamp #16041 Jó sulit :) én csak 14-én kezdek :D -
Miky90 #16040 holnap én is elhúzok suliba.nem tudom hogy a kollégiumba mennyire férek majd a géphez ezért jó munkát mindenkinek a jövő hétre.aztán sok képet csináljatok ám.:)(lehet hogy holap délelött még felnézek:D:D) -
Scamp #16039 Bocs nem felhordó hanem behordó láncokra :) -
Scamp #16038 Aratott vele az előző gazdája napraforgót is. A helyi Tsz is kukorica adpterrel vágja a napraforgót :) csak a felhordóláncokra pengéket kell szereni és kész :) -
Miky90 #16037 erre gondoltam de én 1122 vagy 1188sel mentem asszem.:)meg az Hydro/4es volt.
erre már van aki végzett is a naprával.kb 3 hét és kezdeik erre a kukoricát.most megy a repce vetés.
#16034 csatlakozok.sztem sokkal szebb.:)
#16029 ezen talán minden ékszíjból van tartalék:D:D
#16030 arról csak egy csőr hiányzik ha jól látom.amúgy Scamp ez nem napra adapter?csak a magasítás miatt kérdezem.vagy ilyen is-is?:) -
Scamp #16036 Pénzügyileg és magamelőtt felidézve azt hogy naggyából ugyanennyi szereléssel jár mint az 514 inkább az 514-es... -
Scamp #16035 Igazából szeretem a fősulit is de ijenkor jobban szeretek itthon lenni. Pláne hogy nem is mezőgazdasági suli :D Itt helyben van mondjuk mezőgazdasági suli is.
Én meg Mérnők informatikusnak tanulok...szeretem mind kettőt, az infót is meg a mezőgazdaságot is ugyhogy majd vhogy összehozom a kettőt...PL szemezgetek a gépdiagnosztikával. -
JD4650 #16034 inkább a 106-os -
#16033 értem a csonkaságot akkor tulajdonképp nem csonka...értem remélem beválik majd...
az szar jobb lenne ott helybe járni mi?(vagy nem is járni) -
Scamp #16032 Direkt csonka. A kisteherautónak csak így tudtuk felcsukni a platóját mikor hoztuk haza. Holnap visszarakjuk azt az egy csúcsot is. Egyébként nállunk még ez az adapter nem ment semennyit se mert egy két hete vettük :)
Ha itthon leszek aratásban akkor csinálok képet de nem ígérek semmit mert Orosházán lakok és Kecskemétre járok Fősulira... -
#16031 sokat mentnek látszik az adapter....am ha arattok csíjá pár képet, ha nem lenne ez a rohadt suli én is ezt csínám mert erre is van mit fényképezni:D -
#16030 kicsit csonka az adaptered XDXDXDXD -
Scamp #16029 Látom ezen is megvan a szerviz készlet :D
Egyébként én sem csipázom szegényt..Honeckert ott kelett volna agyonütni mikor kitalálta ezt a gépet. De még mindig inkább ez mint egy 106-os Dominátor.
De ha azt nézzük nem olyan rossz gép csak genyó szerelgetni. -
#16028 én nem :) -
#16027 pedig nekem is adtál kedvet(imádom az E514-est:D) -
#16026 ezt csak a te kedvedért :D
-
Scamp #16025 Mi is csak azért nem kezdjük a kukoricát mert minden keverő és szárító még a napraforgót engedi be csak. Kukorica szeptember 10-15 körül indul.Viszont vágnunk kell mert az állatoknak adni kell enni és az naponta 1 mázsa kukoricát jelent :) -
#16024 naprát itt már vágják.... -
#16023 mi jövöv héten kezdjük a napraforgot, kukorcva meg még odébb van:) -
Scamp #16022 Jah és a mai munkánk gyümölcse...végre fenn a kukorica asztal. Ha minden jól halad akkor holnapután próba vágás.
-
Scamp #16021 Voltam ma Axial-nál alkatrészért. Hátul a műhelyesekkel beszéltem akik épp egy 6 hónapos Claas traktort szereltek. Komplett motorcsere. Behalt a motor 6 hónap alatt. Nem tom mit vétett a gép vagy a gezdája hogy erre a sorsa jutott de azt mondták a srácok hogy nem egyedi eset. :/ -
Scamp #16020 Itt is befejezték már a silózást lassan két hete. -
#16019 erre már nem , betárcsázta mán a siló kukorica földeket a 9300-as JD :OO (unokatezsvírem látta) -
#16018 Látom minden fele silóznak:D -
#16017 az 1. képen lévő MTZ a sógoromé azt vezettem én is (az 1ik sógorom válalkozó,a másik a sofőr(ő nyitja a plató oldalát ott lent)am ennek már 1x szabájszerűen kitört a kipufogója XDXD(háttérben 1 52-es hogy mikor láttam én ezt működni utoljára?...XD) -
#16016 Íme pár kép,szomszéd városba mentem mert dolgom volt gondoltam bicajjal mek:D
ez még itthon készült a szomszéd utcába(krumplihordásra készültek):
ez már a szomi város határában(kár hogy nincs bejáratom ide):
silóhordás ez már a város belseje felé:
a silózás nem messze volt onnan amerre mentem de nem volt időm oda kimenni hazafelém + már nem voltak ott:S -
#16015 hány üo van benne? amugy mondjuk lehet nem látod a kabinbol de mondjuk szántasz vele messziröl látni csak ha füstöl deh az is elenyésző... -
#16014 1108SL tán ?
-
#16013 sajna nincsen a win fos nem tamogatja -
Miky90 #16012 ó a 4. képen a kisebbik JD megdobogtatta a szívam.:)ehhez hasonlót én is vezettem már.vagyis ez volt az egyetlen kombájn amit vezettem.:D -
#16011 én a 1025-öst abszolute nem tudom megfüstöltetni :) -
#16010 legközelebb ékezetekkel írj. -
#16009 aztán minek csináljak hosszabat ha csak uton megyek? nemsok értelme -
#16008 raktam a kiallitasrol ami majusban volt nem emlekszesz? -
JD4650 #16007 temeg legalább ennek a felét! meg 1 darab képet, mert még mindig sehol semmit -
#16006 legkozelebb hosszabb vidit csinalj