24942
  • Scamp
    Nem irigyellek :D Nekem még nincs órarendem majd csak 8-tól lehet összeállítani :D
    Hová jársz? Mert én lemaradtam erről :D
  • nandorb
    nem konnyu az eletem lassatok
  • nandorb
  • nandorb
    dejo neked en 4.es vagyok a tudjatok mar hol..... tegnap votam beiratkozni vagyis kifizetni meg elkaptam az orarendet,hat mit is mondjak szokes az lesz.... majd feldobom a kepet ide:D
  • Scamp
    Jó sulit :) én csak 14-én kezdek :D
  • Miky90
    holnap én is elhúzok suliba.nem tudom hogy a kollégiumba mennyire férek majd a géphez ezért jó munkát mindenkinek a jövő hétre.aztán sok képet csináljatok ám.:)(lehet hogy holap délelött még felnézek:D:D)
  • Scamp
    Bocs nem felhordó hanem behordó láncokra :)
  • Scamp
    Aratott vele az előző gazdája napraforgót is. A helyi Tsz is kukorica adpterrel vágja a napraforgót :) csak a felhordóláncokra pengéket kell szereni és kész :)
  • Miky90
    erre gondoltam de én 1122 vagy 1188sel mentem asszem.:)meg az Hydro/4es volt.

erre már van aki végzett is a naprával.kb 3 hét és kezdeik erre a kukoricát.most megy a repce vetés.

#16034 csatlakozok.sztem sokkal szebb.:)

#16029 ezen talán minden ékszíjból van tartalék:D:D

#16030 arról csak egy csőr hiányzik ha jól látom.amúgy Scamp ez nem napra adapter?csak a magasítás miatt kérdezem.vagy ilyen is-is?:)
  • Scamp
    Pénzügyileg és magamelőtt felidézve azt hogy naggyából ugyanennyi szereléssel jár mint az 514 inkább az 514-es...
  • Scamp
    Igazából szeretem a fősulit is de ijenkor jobban szeretek itthon lenni. Pláne hogy nem is mezőgazdasági suli :D Itt helyben van mondjuk mezőgazdasági suli is.
    Én meg Mérnők informatikusnak tanulok...szeretem mind kettőt, az infót is meg a mezőgazdaságot is ugyhogy majd vhogy összehozom a kettőt...PL szemezgetek a gépdiagnosztikával.
  • JD4650
    inkább a 106-os
  • ZTM
    értem a csonkaságot akkor tulajdonképp nem csonka...értem remélem beválik majd...

az szar jobb lenne ott helybe járni mi?(vagy nem is járni)
  • Scamp
    Direkt csonka. A kisteherautónak csak így tudtuk felcsukni a platóját mikor hoztuk haza. Holnap visszarakjuk azt az egy csúcsot is. Egyébként nállunk még ez az adapter nem ment semennyit se mert egy két hete vettük :)

Ha itthon leszek aratásban akkor csinálok képet de nem ígérek semmit mert Orosházán lakok és Kecskemétre járok Fősulira...
  • ZTM
    sokat mentnek látszik az adapter....am ha arattok csíjá pár képet, ha nem lenne ez a rohadt suli én is ezt csínám mert erre is van mit fényképezni:D
  • ZTM
    kicsit csonka az adaptered XDXDXDXD
  • Scamp
    Látom ezen is megvan a szerviz készlet :D
    Egyébként én sem csipázom szegényt..Honeckert ott kelett volna agyonütni mikor kitalálta ezt a gépet. De még mindig inkább ez mint egy 106-os Dominátor.
    De ha azt nézzük nem olyan rossz gép csak genyó szerelgetni.
  • caseih9400
    én nem :)
  • ZTM
    pedig nekem is adtál kedvet(imádom az E514-est:D)
  • caseih9400
    ezt csak a te kedvedért :D

• Scamp
    Mi is csak azért nem kezdjük a kukoricát mert minden keverő és szárító még a napraforgót engedi be csak. Kukorica szeptember 10-15 körül indul.Viszont vágnunk kell mert az állatoknak adni kell enni és az naponta 1 mázsa kukoricát jelent :)
  • caseih9400
    naprát itt már vágják....
  • gabor 892
    mi jövöv héten kezdjük a napraforgot, kukorcva meg még odébb van:)
  • Scamp
    Jah és a mai munkánk gyümölcse...végre fenn a kukorica asztal. Ha minden jól halad akkor holnapután próba vágás.

• Scamp
    Voltam ma Axial-nál alkatrészért. Hátul a műhelyesekkel beszéltem akik épp egy 6 hónapos Claas traktort szereltek. Komplett motorcsere. Behalt a motor 6 hónap alatt. Nem tom mit vétett a gép vagy a gezdája hogy erre a sorsa jutott de azt mondták a srácok hogy nem egyedi eset. :/
  • Scamp
    Itt is befejezték már a silózást lassan két hete.
  • caseih9400
    erre már nem , betárcsázta mán a siló kukorica földeket a 9300-as JD :OO (unokatezsvírem látta)
  • lippet
    Látom minden fele silóznak:D
  • ZTM
    az 1. képen lévő MTZ a sógoromé azt vezettem én is (az 1ik sógorom válalkozó,a másik a sofőr(ő nyitja a plató oldalát ott lent)am ennek már 1x szabájszerűen kitört a kipufogója XDXD(háttérben 1 52-es hogy mikor láttam én ezt működni utoljára?...XD)
  • ZTM
    Íme pár kép,szomszéd városba mentem mert dolgom volt gondoltam bicajjal mek:D

ez még itthon készült a szomszéd utcába(krumplihordásra készültek):

ez már a szomi város határában(kár hogy nincs bejáratom ide):

silóhordás ez már a város belseje felé:

a silózás nem messze volt onnan amerre mentem de nem volt időm oda kimenni hazafelém + már nem voltak ott:S
  • gabor 892
    hány üo van benne? amugy mondjuk lehet nem látod a kabinbol de mondjuk szántasz vele messziröl látni csak ha füstöl deh az is elenyésző...
  • caseih9400
    1108SL tán ?

• nandorb
    sajna nincsen a win fos nem tamogatja
  • Miky90
    ó a 4. képen a kisebbik JD megdobogtatta a szívam.:)ehhez hasonlót én is vezettem már.vagyis ez volt az egyetlen kombájn amit vezettem.:D
  • SHADOWEYES7
    én a 1025-öst abszolute nem tudom megfüstöltetni :)
  • caseih9400
    legközelebb ékezetekkel írj.
  • gabor 892
    aztán minek csináljak hosszabat ha csak uton megyek? nemsok értelme
  • nandorb
    raktam a kiallitasrol ami majusban volt nem emlekszesz?
  • JD4650
    temeg legalább ennek a felét! meg 1 darab képet, mert még mindig sehol semmit
  • nandorb
    legkozelebb hosszabb vidit csinalj